اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من 1024 کیلوبایتی حساب کردم احتمالا اشتباه کردم ببخشید.حالا رفیقمون یکی از این 2 تا رو مد نظر بگیره دیگه.زیر 300 نمیاد.

شاتل

صبا نت

آزاد نت

اینا بهترین کیفیت رو دارن فعلا و قیمت هاشونم مناسبه.

در رده های بعدی

پارس آنلاین

آسیا تک

داتک

شاتل

صبا نت

آزاد نت

اینا بهترین کیفیت رو دارن فعلا و قیمت هاشونم مناسبه.

در رده های بعدی

پارس آنلاین

آسیا تک

داتک

عزیز فرهنگ کار با اینترنت و کلا اینترنت توی ایران جا نیفتاده.شما الان این انتظارات رو نباید از ایران داشته باشید.کم کم همین Adsl هم مثل کارت اینترنت میشه 1000 تومان.

در ضمن جایی مثل عربستان رو با ایران مقایسه نکنید.اونا حکومتشون پادشاهی هست اما حکومت ایران جمهوری اسلامی هست.در ضمن پولی که عرب ها دارن باهاش می تونن کل ایران رو بخرن.

عزیز فرهنگ کار با اینترنت و کلا اینترنت توی ایران جا نیفتاده.شما الان این انتظارات رو نباید از ایران داشته باشید.کم کم همین Adsl هم مثل کارت اینترنت میشه 1000 تومان.

در ضمن جایی مثل عربستان رو با ایران مقایسه نکنید.اونا حکومتشون پادشاهی هست اما حکومت ایران جمهوری اسلامی هست.در ضمن پولی که عرب ها دارن باهاش می تونن کل ایران رو بخرن.

با این وضع 10 سال دیگه شاید این اتفاق بیفته:laughing:اخه کدوم اینترنت مگه ما هم اینترنت داریم اصلا:confused:هرجا میری ******:laughing:تو این مملکت هیچی حساب کتاب نداره همه چی اجباره ار اینترنت بگی برو جلو... راستی یادم رفت لعنت به اسیاتک:biggrin1:

با این وضع 10 سال دیگه شاید این اتفاق بیفته:laughing:اخه کدوم اینترنت مگه ما هم اینترنت داریم اصلا:confused:هرجا میری ******:laughing:تو این مملکت هیچی حساب کتاب نداره همه چی اجباره ار اینترنت بگی برو جلو... راستی یادم رفت لعنت به اسیاتک:biggrin1:

نه اینطوریا هم نیست.کم کم روزای خوش زندگی میاد :biggrin1::love:

تا حداکثر 5 سال دیگه سرعت اینترنت ایران توپ تر از این حرف ها میشه. :eek:

بابا تا 5 سال ديگه كي مرده كي زنده است خوب معلومه تا پنج سال ديگه اينترنت ما از ايني كه هست بهتر ميشه ولي كشورهاي ديگه غوغا ميشه
راستي چطوري همشهري من هلالي ميشينم شما كجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or