کسی نیست در رابطه با مودم منو راهنمایی کنه؟!سلام
آقا من میخام از شرکت طلیعه فنون گیتی http://www.gitinet.ir/ adsl بگیرم ... کسی از اینجا سرویس میگیره؟! چطوره؟! چون فقط اینجا رو پیدا کردم که پیش شماره ما رو ساپورت کنه!!!
در ضمن یه سوال دیگه:
با سرعت 256 حدودا با چه سرعتی میشه دانلود کرد؟!
واینکه برای 256 چه مدل مودمی میتونم بخرم که هم کار مودم معمولی (برای adsl) رو بکنه و هم وایر لس با psp بهش وصل بشم!!! (اگه همچین چیزی هست)
ممنون اگه سریع تر جواب بدید!
فلسطین اشغالی نداریم ، بگید اســــرائیـــــل...ایران شاید تا یک قرن آینده از نظر اینترنت پر سرعت به فلسطین اشغالی برسه.
پ.ن : هرکسی که واقعا برای آینده اش ارزش قائله بگذاره بره، من که تا چند ماه دیگه از این خراب شده میرم و پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم. مطمئن باشید 99 درصد دنیا از اینجا بهتره.
كجاش درسته..... فقط ظاهرا مخصوص تهرانـه:البته امیدوارم این سایت همونطوری که خودش ادعا میکنه اطلاعات درست و کامل بده. برای تهران که درست اطلاعات میده. بد نیست چند تا از بچه های شهرستانی هم این سایت رو یه چک بکنن ببینن درست کار میکنه یا نه و بعد بیان اینجا بگن.
ما از پیش شماره ****98511 هیچ اطلاعاتی نداریم. در صورت داشتن اطلاعات در این زمینه آن را برای ما ارسال نمایید.
خوب نمیخوام اینجا رو تبدیل به غمنامه کنم ولی یک اتفاق جالب و خنده دار :
این محله ما کابل برگردان انجام شده و تلفن های ما عوض شد.
خوب بالطبع ADSL من هم قطع شد چون خط کاملا عوض شده و خط جدید رانژه نیست.
حالا میرسیم به قسمت جالب قضیه، رفتم سراغ داتک و قضیه اینه که اینها میگن که الان سیستم تلفن شما تبدیل شده به فیبر نوری و روش نمیشه ADSL استفاده کرد. بسیار جالب ! حالا راست و دروغشون پای خودشون.
اول یک تکنولوژی رو به زاقارت ترین وضع ممکن وارد ایران میکنند ADSL. بعد یک کاری میکنند که نشه ازش استفاده کرد. به بهانه گسترش شبکه، این چه جور گسترشیه که امکان استفاده ار خدمات قبلی رو از من میگیره .. مخابراتیه هم به من میگه Dial-Up کنید. پسرفت که میگن همینه
پ.ن : هرکسی که واقعا برای آینده اش ارزش قائله بگذاره بره، من که تا چند ماه دیگه از این خراب شده میرم و پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم. مطمئن باشید 99 درصد دنیا از اینجا بهتره.
میدونم جاش اینجا نیست
این پهنای باندکه میگن چی
چطوری میشه تهیه کرد
قیمتش چطوری هست
و دستگاه مورد نیازش میشه با مودم adsl وصل شد
تو کرج کدومو پیشنهاد می کنید؟
شاتل یا پارس آفلاین
بابا خوش به حالتون توی شهر ما من 256 گرفتم 42 تومان