داتک خیلی ضعیف هست.سابقه پارس آنلاین بیشتر همه هست.
Sent فرق نمی کنه چقدر باشه.شما Recived رو بچسب.
اولویتت اینطوری باشه :
1.صبا نت
2.پارس آنلاین
3.داتک
سلامآقا من میخوام Adsl بگیرم، میخواستم ببینم که چجوری میتونم بالاتر از 128 بگیرم. از چه شرکتی بگیرم بهتر هست ؟
ممنون
آقا من میخوام Adsl بگیرم، میخواستم ببینم که چجوری میتونم بالاتر از 128 بگیرم. از چه شرکتی بگیرم بهتر هست ؟
ممنون
یعنی ممکن گرون تر بدن ؟بله میدن اما باید یه ذره خواهش و تمنا چاشنی حرفات کنی(شوخی)
بله.باید صحبت کنی.فقط قیمت ممکنه بالای 50-60 بدن بهت.
به نظرتون مودم خودشون رو بخرم ؟ اصلا میشه که از خودشون مودم نخرید ؟ اگر بله، چه مودمی خوبه ؟ ( ADSL2+ )هزينهي مودم 59.000 تومان و مودم بيسيم 99.000 تومان محاسبه ميگردد.
یعنی ممکن گرون تر بدن ؟
------------------------
من همون شاتل که پدرام عزیز گفت رو تو اولویت قرار دادم و ART4 رو پسندیدم
192Kbps
320Kbps
25GB
نامحدود
49.800
Valid
15،000 تومان
حالا یه سوال: کسی تو شاتل آشنا نداره که بگه ما رو رد کنن ؟
به نظرتون مودم خودشون رو بخرم ؟ اصلا میشه که از خودشون مودم نخرید ؟ اگر بله، چه مودمی خوبه ؟ ( ADSL2+ )
مودم بیسیم چیه ؟ :confused:
نه فکر نکنم.فقط سعی کن طوری صحبت کنی که نه بهت نگن.
مودم هم بهتر هست از خودشون بخری.چون فردا که مشکل برای مودم پیش بیاد دیگه شرکت جواب گو نیست چون از مودم پشتیبانی نمی کنه.شما همون مودم خودشون رو بخر.مطمئن تر هست چون گارانتی خود شرکت روشه.
سعی کن همه چیز رو هم همون اول خرج کنی که بعدا اذیت نشی.
نه... من اونجوری دانلود نمیکنم. فکر هم نمیکنم که تموم شه! فقط میخوام ببینم که وقتی تموم شد، سریعا قطع میشه یا اینکه پولش رو سره ماه باید بدی. اگر قطع شه که خیلی ناجوره! من از کجا بفهمم که ماهی چقدر دانلود میکنم ؟در صورتی که تمام بشه باید شارژ کنید.شارژش هم برای هر گیگ از 2000 تومان تا 10000 تومان بستگی به انصاف شرکت داره.نیازی نیست تمام که شد تا سر ماه صبر کنی.
یکی مثل من که 90 گیگابایت در ماه دانلود می کنم نمی تونه از این شرکت ها خرید کنه.ما الان شرکت خودمون اینترنتش محدودیت دانلود نداره.کیفیتشم خیلی عالیه.در ضمن از این هفته به صورت تست سیستم Turbo راه انداخته روی خطوط ADSL