اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه... من اونجوری دانلود نمیکنم. فکر هم نمیکنم که تموم شه! فقط میخوام ببینم که وقتی تموم شد، سریعا قطع میشه یا اینکه پولش رو سره ماه باید بدی. اگر قطع شه که خیلی ناجوره! من از کجا بفهمم که ماهی چقدر دانلود میکنم ؟ :دی

تموم که بشه ADSL پیغام 691 میده.همون موقع یا فرداش میری هر چند گیگ می خوای پولش رو پرداخت می کنی دوباره وصل می کنن و تا آخر ماه استفاده می کنی همون چند گیگ رو تا این که سر ماه بشه و دوباره 25 گیگ برای ماه بعد شروع بشه.
از توی سایت شرکت هم می تونی چک کنی که چقدر استفاده کردی.

نه... من اونجوری دانلود نمیکنم. فکر هم نمیکنم که تموم شه! فقط میخوام ببینم که وقتی تموم شد، سریعا قطع میشه یا اینکه پولش رو سره ماه باید بدی. اگر قطع شه که خیلی ناجوره! من از کجا بفهمم که ماهی چقدر دانلود میکنم ؟ :دی
معمولا تو سایتهاشون یه جا داره که میشه یوزرت رو بدی و بهت میگه چه قدر از محدودیتت مونده;)

تموم که بشه ADSL پیغام 691 میده.همون موقع یا فرداش میری هر چند گیگ می خوای پولش رو پرداخت می کنی دوباره وصل می کنن و تا آخر ماه استفاده می کنی همون چند گیگ رو تا این که سر ماه بشه و دوباره 25 گیگ برای ماه بعد شروع بشه.
از توی سایت شرکت هم می تونی چک کنی که چقدر استفاده کردی.
ترافیکی که توی یک ماه مصرف نکرده باشم، نمیره تو ماهه بعدم ؟

این سیستم رو روی خطوط Adsl راه اندازی می کنن و باید حتما مخابرات روی خطوط فعال کنه.

زمانی که این سیستم فعال بشه شما وقتی اینترنت 64 کیلوبایت خریداری کنید می تونید تا سرعت 128 کیلوبایت اینترنت استفاده کنید.

یعنی به جای دانلود با سرعت 7 کیلوبایت تا 12 یا 15 کیلوبایت می تونید دانلود کنید.

یه مدت پارس آنلاین اینطوری بود.

این سیستم رو روی خطوط Adsl راه اندازی می کنن و باید حتما مخابرات روی خطوط فعال کنه.

زمانی که این سیستم فعال بشه شما وقتی اینترنت 64 کیلوبایت خریداری کنید می تونید تا سرعت 128 کیلوبایت اینترنت استفاده کنید.

یعنی به جای دانلود با سرعت 7 کیلوبایت تا 12 یا 15 کیلوبایت می تونید دانلود کنید.

:O الان شاتل از این سیستم استفاده میکنه ؟ :love:

فکر کنم صبانت هم از این turbo استفاده میکنه,درسته؟!

یعنی با این سیستم اگر 256 داشته باشی، انگار 512 داری؟
این سیستم چی کار میکنه ؟

بله مثلا اگر 256 بگیری سرعتت بین 256 تا 512 متغیر هست.کارش بالا بردن سرعت تا یه مقدار معین شده ای هست که البته این حالت بین 2 سرعت حداقل و حداکثر متغیر خواهد بود.

آقا بعضی ها میگن این شاتل قطعی داره! اینجوریه ... ؟!

خوب قطعی عادیه.اما بهتر هست در زمان بستن قرارداد با شرکت سر قطع شدنش صحبت کنی.

من توی طول سال 86 تا الان فقط 1 بار مشکل قطعی داشتم که بعد معلوم شد مودمم خراب شده.

سلام میشه لطف کنید به کمک کنید من میخوام adsl بگیرم چه چوریه و چه مدلش خوبه واز کجا یگیرم؟

اول بگید کدوم شهر یا استان زندگی می کنید.

سرعت هم مطلوبش برای کار کردن با اینترنت و XBox360 سرعت 128 کیلوبایت هست.

اول بگید کدوم شهر یا استان زندگی می کنید.

سرعت هم مطلوبش برای کار کردن با اینترنت و XBox360 سرعت 128 کیلوبایت هست.
منم همین سوال freegame داشتم
تهران
از چه شرکتی بگیرم بهتره و به صرفه تر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or