اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این Adsl+2 شاتل چه فرقی با Adsl داره ؟؟؟
آیا بجای 128 معمولی Adsl+2 رو بگیرم بهتره؟؟؟

مخلص بروبچه های LP هم هستیم.

فرقش اینه که سرعتش یه مقدار ثابت تر هست و مثل ADSL افت های فاحش نداره.در ضمن مقدار سرعت و محدودیت دانلودی که میدن بالاتر از ADSL هست.

اگر مطمئنی ADSL+2 نیست برای تو برو بکنش ADSL+2

اینم آخرین لیست قیمت Shatel ADSL+2

http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/

• نكات زير را درباره‌‌ي سرويس‌ها در نظر داشته باشيد:
    • شركت شاتل، پرداخت هزينه‌ي آبونمان مخابرات را در سرويس‌هاي اقتصادي (ECO) خود به عهده مي‌گيرد و كاربران هزينه‌اي را براي اين موضوع پرداخت نمي‌كنند.​
  • مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويس‌هاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز حامعه علمي، دانشگاهي و تخقيقاتي كشور قابل ارايه است.​
  • هزينه‌ي مودم 59.000 تومان و مودم بي‌سيم 99.000 تومان محاسبه مي‌گردد.​
  • هزينه‌ي راه‌اندازي و نصب اين سرويس‌ها (ECO) معادل 25.000 تومان است.​
  • هزينه ترافيک اضافي سرويس‌هاي اقتصادي (ECO) براي يك گيگابايت 9.000 تومان، سه گيگابايت 24.000 تومان، پنج گيگابايت 35.000 تومان و ده گيگابايت 60.000 تومان (بالاتر از 10 گيگابايت هر گيگابايت 6.000 تومان) محاسبه مي‌شود.​

اینم آخرین لیست قیمت Shatel ADSL+2

http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/

• نكات زير را درباره‌‌ي سرويس‌ها در نظر داشته باشيد:
    • شركت شاتل، پرداخت هزينه‌ي آبونمان مخابرات را در سرويس‌هاي اقتصادي (ECO) خود به عهده مي‌گيرد و كاربران هزينه‌اي را براي اين موضوع پرداخت نمي‌كنند.​
  • مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويس‌هاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز حامعه علمي، دانشگاهي و تخقيقاتي كشور قابل ارايه است.​
  • هزينه‌ي مودم 59.000 تومان و مودم بي‌سيم 99.000 تومان محاسبه مي‌گردد.​
  • هزينه‌ي راه‌اندازي و نصب اين سرويس‌ها (ECO) معادل 25.000 تومان است.​
  • هزينه ترافيک اضافي سرويس‌هاي اقتصادي (ECO) براي يك گيگابايت 9.000 تومان، سه گيگابايت 24.000 تومان، پنج گيگابايت 35.000 تومان و ده گيگابايت 60.000 تومان (بالاتر از 10 گيگابايت هر گيگابايت 6.000 تومان) محاسبه مي‌شود.​

سری ART بهتره.

چون این ECO محدودیت دانلود داره.

Dy یعنی همون Dynamic

مودمشون که زیاد چنگی به دل نمیزنه.اگر شرکت بهونه نمیاره همون D-Link بگیر.البته باز هم میگم اگر گیر داد گفت D-Link نمیشه برو Asus 602 یا Asus 604 بگیر.

این دینامیک خوبه یا نه؟!:)

امروز زنگ زدم گفتم خودم یه D-Linke دارم مشکلی نداره گفت نه مشکلی نیست!

خدا رو شکر که به مودم گیر ندادن.

Dynamic یعنی اون IP روش چند نفر هستن.اما Static که باشه اختصاصی هست و خودت تنها روش هستی.:love:

سلام
امین جون من یه مودم D-Link مدل T-520 دارم انصافا خیلی هم راضیم . قیمتش هم فکر میکنم حدودای 50 تومان باشه . خلاصه بهت پیشنهاد میدم.;)
یا علی مدد

Dynamic IP یعنی اینکه IP ثابت نداری
بدین معنا که هر دفعه مودمت قطع و وصل بشه (یا مثلاً بخوای بکمک Broadband Connection وصل بشی) یه IP ی جدید می گیری (که سه رقم آخرش فرق می کنه مثلاً 85.15.38.000 که بجای 000 می تونه ارقام بین 001 تا 255 قرار بگیره (البته چون سر و ته IP ها بسته ست، هیچ وقت 1 و یا 255 نمیده بهت))

اونی که IP ـت واقعی نیست رو بهش می گن NAT

قبلاً یسری توضیحات در این زمینه داده بودم:

1: داستان Static IP و Sharing از هم جدان
داشتن Static IP دلیل بر عدم اشتراک خط نیست ... شما می تونی خط Share داشته باشی که IP اختصاصی داره (که برای کاربر همیشه اینطوریه اگر درخواست Static IP داشته باشه در غیر این صورت 2 حالت داره که یا Dynamic IP داره (که در هر مرتبه قطع و وصل شدن IP ش فرق می کنه (البته این IP در هر حال Valid ـه)) و یا هم روی یک IP با دیگران NAT میشه و IP مجازی میگیره)
اون خطی که سرعتش همیشه ثابته اسمش خط Dedicated هستش که میاد و یه سرعت ثابت (بهتره بگیم یه پهنای باند یا همون Bandwidth ثابت) رو به همراه چند تا IP در اختیار شما قرار میده (قمیت این خط هم بسیار بالاست بطوری که مثلاً الان قیمت پهنای باند 256 کیلوبیت بر ثانیه برای ISP ها چزی حدود 400.000 تومانه)
داستان در اونجا اینه که به ازای هر 64 کیلوبیت بر ثانیه (که میشه معادل 8 کیلوبایت بر ثانیه)، 16 تا IP داده میشه به یه خط Dedicated که از این 16 تا 12 تاشون قابل استفاده ست. حالا این 64 رو بین 12 نفر Share می کنن مثلاً ...
حالا در ADSL این Sharing معمولاً بصورت 4:1 ـه بصورت استاندارد جهانی (که در ایران کمتر رعایت میشه)

2: پارازیت هم اولین مشکلی که ایجاد می کنه اینه که Package Lost رو می بره بالا (خیلی ساده در حالت عادی تعداد پک های سند شده حدود یک چهارم یا یک هشتم میزان پک رسیو شده ست)، در مرحله ی بعدی اگر شدت پارازیت بالا باشه می تونه موجب قطع شدن Link بشه ...

3: مخابرات ایران هم متاسفانه هیچ غلطی نمی کنه ... تنها کاری که بلدن اینه که بوق تحویل بدن و به هیچ چی کار ندارن ... (یادمه من یه بار می خواستم پورتم عوض بشه ... یارو عرضه ی اینکه پورت منو Bridge کنه رو نداشت ... آخرش مجبور شدم خط رو تخلیه کنم و بعد دوباره خط دایری بخوره)

پ.ن: کاربر Console
در صورتی که اطلاع دقیقی از یک موضوع نداری، اجباری بر راهنمایی غلط نیست
در صورت تکرار برخورد میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or