اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته دوست عزیز من 64 از صبانت دارم در بدترین حالت اون 16 که شما گفتیو دارم می گیرم ! بعضی وقتا هم با 32 کی
(kb/s) دان میکنم . دوستمم که صبا داره می گیره 128 در اکثر مواقع 50 دان می کنه !:eek:

شما چطوری با 64Kbps 32 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنید ؟ این سرعتی که شما میگید مال 256 هست.
نهایت سرعت دانلود در 64 فکر نمیکنم بیشتر از 8 باشه!

شما چطوری با 64Kbps 32 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنید ؟ این سرعتی که شما میگید مال 256 هست.

چجوریشو نمیدونم ولی چیزیکه مهمه اینه که از وقتی که گرفتم دارم با همین سرعت دان میکنم مثلا یه اهنگ 5 مگ رو کمتر از 4 دقیقه دان میکنم والا تو دیار ما 256 راحت با 65 دان میکنه که شبا به 90 هم میرسه

عزیز صبانت سیستم Turbo ADSL رو استفاده می کنه.

برای همینه که 64 کیلوبایتش اینقدر دانلود می کنه.در ضمن این سیستم برای کسانی که سرویس 256 کیلوبایت به بالا دارن فعال نیست.

سلام
من اگه بخوام یه مودم Adsl وایلس بگیرم میتونم با موبایل و... به نت برم؟!
موبایل باید Wi-fi رو ساپورت کنه؟!

بله می تونی.البته به شرطی که گوشی WLan رو ساپورت کنه.یکی از مدل های Asus604 هم روتر هست و هم WLan داره.کارش درسته.

با PSP-Mobile-LapTop و ... می تونی بری اینترنت.

بله می تونی.البته به شرطی که گوشی WLan رو ساپورت کنه.یکی از مدل های Asus604 هم روتر هست و هم WLan داره.کارش درسته.

با PSP-Mobile-LapTop و ... می تونی بری اینترنت.
wlan رو گوشی ساپورت کنه؟! من تاحالا چنین چیزی رو واسه هیچ گوشی ندیدم! میشه بیشتر توضیح بدی؟!
فکر کنم منظورت wi-fi هست نه؟!

wlan رو گوشی ساپورت کنه؟! من تاحالا چنین چیزی رو واسه هیچ گوشی ندیدم! میشه بیشتر توضیح بدی؟!
فکر کنم منظورت wi-fi هست نه؟!

منظورم همون Wi-Fi هست.WLan همون Wireless Lan میشه دیگه.

الان این رو ببین جلو WLan چی نوشته :

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-1982.php

باید گوشی داشته باشی که جلو WLan این جمله توی این سایت رو نوشته باشه.

خیلی از گوشیا این سیستم رو دارن:eek:
i-mate همه مدل هاش داره (( pocket pc ها معمولا w-lan دارن))
خیلی از گوشی های نوکیا هم دارن مثال بارزش هم n95
پارسال تو پایتخت 7 - 8 تا isp بود که 2تاش رو می تونستی باهاش web بالا پائین کنی من خودم 1000 بار با گوشی های مختلف این کار رو کردم ولی امسال همشون password می خواستن (( البته ممکن من اون service های free رو پیدا نکردم))

حالا سوال خودم... .
با پیش شماره ی 8868 کدوم isp خوبه؟!
256 می خواما!!!

خیلی از گوشیا این سیستم رو دارن:eek:
i-mate همه مدل هاش داره (( pocket pc ها معمولا w-lan دارن))
خیلی از گوشی های نوکیا هم دارن مثال بارزش هم n95
پارسال تو پایتخت 7 - 8 تا isp بود که 2تاش رو می تونستی باهاش web بالا پائین کنی من خودم 1000 بار با گوشی های مختلف این کار رو کردم ولی امسال همشون password می خواستن (( البته ممکن من اون service های free رو پیدا نکردم))

حالا سوال خودم... .
با پیش شماره ی 8868 کدوم isp خوبه؟!
256 می خواما!!!

بهترین ISP می تونه شاتل باشه.شما مرکز مخابراتی مرحوم نهری هستید.

256 شاتل خوبه.اگر صبانت هم اون منطقه رو پشتیبانی کنه می تونید از صبانت هم بگیرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or