اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
كسي اطلاعي نداره سرويس اينترنتي بهتري نسبت به سبانت تو مشهد هست(از نظر سرعت و خدمات)؟ اين سبانت اخيرا خيلي قطعي و وصلي پيدا ميكنه:evil: اما يك سوال دارم :
من يك مودم DSL-2640T گرفتم كه يك مودم Wireless هست و من PS3 رو از طريق Wireless با اين موم كه Router هم هست set كردم. فاصله بين اين دو يك طبقه هست و درقسمت Strengh Signal هم 90% هست كه يكي از دوستان گفت very good هست.ايا واقعا به همين شكل هست ؟ حالا بنظرتون من كابل كشي كنم و از طريق lan بهم متصل كنم يا همين سيستم خودم خوب هست؟ (از نظر سرعت)

كسي اطلاعي نداره سرويس اينترنتي بهتري نسبت به سبانت تو مشهد هست(از نظر سرعت و خدمات)؟ اين سبانت اخيرا خيلي قطعي و وصلي پيدا ميكنه:evil: اما يك سوال دارم :
من يك مودم DSL-2640T گرفتم كه يك مودم Wireless هست و من PS3 رو از طريق Wireless با اين موم كه Router هم هست set كردم. فاصله بين اين دو يك طبقه هست و درقسمت Strengh Signal هم 90% هست كه يكي از دوستان گفت very good هست.ايا واقعا به همين شكل هست ؟ حالا بنظرتون من كابل كشي كنم و از طريق lan بهم متصل كنم يا همين سيستم خودم خوب هست؟ (از نظر سرعت)

این شرکت نماینده پارس آنلاین برای سرویس ADSL هست در مشهد :

در ضمن اگر مشکل قطعی با مودمتون ندارید نیازی نیست از طریق LAN وصل بشید.

اينترنت هاي پر سرعت جديدا همشون دچار افت سرعت شديد شدن ...
پشتيباني مي گفت كه كلا براي كل خاورميانه اين اتفاق افتاده ...
مي خواستم يكي منو ملتفت كنه چون يك هفته ديگه گلدم تموم ميشه :cool:

مي خواستم يكي منو ملتفت كنه چون يك هفته ديگه گلدم تموم ميشه
سلام
خشی جون پریشب اخبار میگفت یه کابل فیبر نوری از مسیر مدیترانه به آسیا قطع شده و سرعت اینترنت کلی از کشور های آسیایی اومده پایین . و مثل اینکه تا چند روز آینده درستش میکنن.
یا علی مدد

مي خواستم يكي منو ملتفت كنه چون يك هفته ديگه گلدم تموم ميشه :cool:

این کابل فیبر نوری که قطع شده پل ارتباطی آسیا و اروپا بوده و از زیر آبهای دریای مدیترانه عبور می کرده.لنگر یه کشتی معلوم نیست با چه ضربه ای بهش می خوره که باعث قطعی میشه.

سلام
خشی جون پریشب اخبار میگفت یه کابل فیبر نوری از مسیر مدیترانه به آسیا قطع شده و سرعت اینترنت کلی از کشور های آسیایی اومده پایین . و مثل اینکه تا چند روز آینده درستش میکنن.
یا علی مدد

تا چند روز دیگه درست نمیشه.

این مشکل از 1 هفته تا 2 ماهه دیگه ممکنه حل نشه.این گفته کسایی هست که دارن مشکل رو برطرف می کنن.

من اسیاتک دارم ,چند روزه فورم بازی سنتر ********** شده . کسی اطلاع داره جریان چیه؟؟؟؟؟؟/آخه دیگه به بازی چی کار دارن

از کارهای جالب مخابرات و سازمان اطلاعات کشور هست.

شما به جای این که با forums.bazicenter.com وارد بشید.با bazicenter.com/forums/index.php وارد بشید.

مشکل اینطوری حل خواهد شد.

فقط به Subdomain های Forums گیر دادن و ********** می کنن.دلیلش هم اینه که توی خیلی از فروم ها مثل این که حرف های ضد دولت زده شده.
ممنون از همه چي پدرام جان ...
اينا از اجتماع اينترنتي مردم هم مي ترسن :laughing::laughing:
من خودم يادمه تو همين بازي سنتر تو تاپيك سن دارندگان كنسول 360 يسري حرف زده شد كه ممكنه اعدام داشته باشه :-"

اطلاعاتی در مورد ADSL
من adsl مارک شبدیز(مخصوص کرج و در تهران با نام داتک***اگه اشتباه نکنم***) دارم و سرعتش هم 128kbps است و ماهانه در کل 13500 (هم شارژ و هم آبونمان) می پردازم . البته با محدودیت 3G هست ولی اگر اضافه تر هم استفاده کنم پولشو میدم که البته انتقدر هم زیاد نیست.استفادش هیچ ساعت خاصیو نداره و من می تونم تمام 24 ساعت رو connect باشم.سرعت دانلود میانگین در حدود 18 kb/s است و البته رکورد 45 kb/s را هم داشته ام.
برای نصبش هم اول یه مودم به نام planet که خود شرکت آورد رو خریدم (حدود 50000 تومان+ البته asus هم داره) و اینکه 10-15 تومن هم حق نصب و ... گرفت.الحمدا... تا الان راضی هستم و قطعیش هم بسیار ناچیزه- مطمئنا اینو هم می دونید که تلفونو اشغال نمی کنه و پول تلفن هم نمی آد.
اگر سوالی باشه در خدمت خواهم بود;)

pes%20logo.jpg

آخرین ویرایش:
ممنون از همه چي پدرام جان ...
اينا از اجتماع اينترنتي مردم هم مي ترسن :laughing::laughing:
من خودم يادمه تو همين بازي سنتر تو تاپيك سن دارندگان كنسول 360 يسري حرف زده شد كه ممكنه اعدام داشته باشه :-"

نه دیگه اینا بیشتر از ********** فعلا نمی تونن کاری کنن.ایشالا تا بعد که یکی یکی اعدام بشیم.

اطلاعاتی در مورد ADSL
من adsl مارک شبدیز(مخصوص کرج و در تهران با نام داتک***اگه اشتباه نکنم***) دارم و سرعتش هم 100Mbps است و ماهانه در کل 13500 (هم شارژ و هم آبونمان) می پردازم . البته با محدودیت 3G هست ولی اگر اضافه تر هم استفاده کنم پولشو میدم که البته انتقدر هم زیاد نیست.استفادش هیچ ساعت خاصیو نداره و من می تونم تمام 24 ساعت رو connect باشم.سرعت دانلود میانگین در حدود 18 kb/s است و البته رکورد 45 kb/s را هم داشته ام.
برای نصبش هم اول یه مودم به نام planet که خود شرکت آورد رو خریدم (حدود 50000 تومان+ البته asus هم داره) و اینکه 10-15 تومن هم حق نصب و ... گرفت.الحمدا... تا الان راضی هستم و قطعیش هم بسیار ناچیزه- مطمئنا اینو هم می دونید که تلفونو اشغال نمی کنه و پول تلفن هم نمی آد.
اگر سوالی باشه در خدمت خواهم بود;)

دوست عزیز اولا که سرعتی که می بینید 100 مگابایت در ثانیه نوشته مربوط به کارت شبکه تون هست که تا این سرعت رو پشتیبانی می کنه.در اصل ADSL شما 162 کیلوبایت هست.

خوشحال میشیم کمک کنی به شرطی که وارد باشی به خیلی چیزها

نه دیگه اینا بیشتر از ********** فعلا نمی تونن کاری کنن.ایشالا تا بعد که یکی یکی اعدام بشیم.

دوست عزیز اولا که سرعتی که می بینید 100 مگابایت در ثانیه نوشته مربوط به کارت شبکه تون هست که تا این سرعت رو پشتیبانی می کنه.در اصل ADSL شما 162 کیلوبایت هست.

خوشحال میشیم کمک کنی به شرطی که وارد باشی به خیلی چیزها

شرکت شبدیز اصلا سرعت 162 نداره !!!
سرعت من 128 هست .....

***خوشحال میشیم کمک کنی به شرطی که وارد باشی به خیلی چیزها***

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or