shtel نوشته ترافیک ماهانه ی 20gb , adsl2 هست من می خوام ps3 بخرم این جوری که فایده نداره... .
البته اگه یه توضیح در مورد اینکه دقیقا منظورش از ترافیک ماهانه چیه ممنون میشم چون ممکنه اشتباه منظورشون رو فهمیده باشم... .
adsl2 که محدودیت نداشته باشه نداره این shatel
راستی parsonline چجوریاست خوبه؟! هزینه هاش که خیلی بیشره!!!
سلام
این on speed چه قدر سرعت دانلود رو میبره بالا ؟ ارزش نصب کردن داره ؟
بله پاسخ درستی دادن.مشکل توی کل کشور هست.من خودم الان به این مشکل دچار شدم.آقا سلام از ديروز تا حالا يه مشكل جالب پيش اومده واسه من اونم اينه كه بعضي از سايتها به طرز عجيبي سرعت باز شدن پيجاشون اومده پايين خلاصه اين مشكل تا امروز ادامه داشت تا به بلاخره به تنگ اومدم و زنگ زندم Sabanet و مشكلو گفتم پاسخ جالبي هم بهم دادن كه نمي دونم چقدر صحت داره : به من گفتن الان كلا آسيا تقريبا دسترسيشون از سرورهاي اروپايي و كانادايي دچار قطعي شده به خاطر اينكه كابل مسي مرتبط با اين سرورها كه از زير دريا عبور مي كنه توسط لنگر يه كشتي صدمه ديده . براي همين اين مشكل به وجود اومده الان من با دايل آپ هم كه چك كردم اين مشكل وجود داشت مي خواستم از دوستان ببينم كسي هم اين مشكلو داره براي نمونه اين سايتو باز كنيد : www.downloadha.com يا www.gamedaily.com اين سايتها براي من قبلا به راحتي و ظرف چند ثانيه باز ميشد ولي الان جون ميده تا باز شه مخصوصا عكسهاش البته سايت زياد بود من براي نمونه دوتاشو گذاشتم . ممنون
طریقه نصب مودم D-Link 200tسلام
من مدارک و.... به صبا فرستادم! قراره تا این هفته وصل بشه!
مودم رو خودم d-link 200 خریدم!
خودم میتونم نصبش کنم؟! یا بگم بیان برام نصب کنن و 10 تومن بدم؟!
در ضمن حتما باید spliter بخرم؟! اگه آره تهران از کجا میشه گیر آورد؟!
با تشکر!
سلام
من مدارک و.... به صبا فرستادم! قراره تا این هفته وصل بشه!
مودم رو خودم d-link 200 خریدم!
خودم میتونم نصبش کنم؟! یا بگم بیان برام نصب کنن و 10 تومن بدم؟!
در ضمن حتما باید spliter بخرم؟! اگه آره تهران از کجا میشه گیر آورد؟!
با تشکر!
سلام دوستان من منطقه سیدخندان میشینم با پیش شماره 2287 من تو سایت internet finder چک کردم فقط داتک و افروز نت سرویس میداد.
افروز نت که زیادی گرونه.
داتک چی؟ سرعتش خوبه؟ محدودیت دانلود نداره ولی میخواستم بدونم کیفیتش خوبه؟
سید خندان - ابتدای سهروردی - کوچه حاج حسنی - پلاک 2 واحد7