اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منظور از lan یا usb اینه که مودم کدوم یکی رو داره دیگه ؟ مودم من که مارک planet هست هر دو تا رو داره .... !!!! البته 49800 پول دادم :-" حالا درست دارم می گم؟ :confused:

اگه می شه یه ذره هم درباره Art ها توضیح بدهید .... (مرسی)

منظور از lan یا usb اینه که مودم کدوم یکی رو داره دیگه ؟ مودم من که مارک planet هست هر دو تا رو داره .... !!!! البته 49800 پول دادم :-" حالا درست دارم می گم؟ :confused:

اگه می شه یه ذره هم درباره Art ها توضیح بدهید .... (مرسی)

خوب شما که مودمت هر 2 تاش رو داره میشه مودم 2 پورت.مارکش هم که خیلی خوبه.Lan که سوکت Ethernet هست و USB هم که همون پورت USB .قیمتش هم که صحیح هست.

Art های شرکت شاتل هم بر اساس نیاز کاربران به صورت های مختلفی دسته بندی شده.یعنی مثلا یکی ممکنه Sent براش مهم باشه و Recived مهم نباشه.برای همین بین Art 1 تا Art 3 یکی رو انتخاب میکنه.ولی یکی که کارش دانلود هست و خیلی از اینترنت استفاده می کنه بسته به پولی که داره Art 4 به بعد رو انتخاب می کنه.

دوستان من یه مودم asus مدل AM602 دارم با سرویس آسیاتک.
وقتی که وصل میکنم باید برم از تو IE و ip رو وارد کنم تا بره تو یه صفحه دیگه بعد اونجا باید IP رو تغییر بدم به ip خودم.
این برا یک روز هست
بعد فردا که ip تغییر میکنه باید دوباره برم دوباره اون مراحل رو انجام بدم.
اگه کسی میدونه چطوری باید این مشکل رو بر طرف کنم.خواهشا دریغ نکنه.

دوستان من یه مودم asus مدل AM602 دارم با سرویس آسیاتک.
وقتی که وصل میکنم باید برم از تو IE و ip رو وارد کنم تا بره تو یه صفحه دیگه بعد اونجا باید IP رو تغییر بدم به ip خودم.
این برا یک روز هست
بعد فردا که ip تغییر میکنه باید دوباره برم دوباره اون مراحل رو انجام بدم.
اگه کسی میدونه چطوری باید این مشکل رو بر طرف کنم.خواهشا دریغ نکنه.

دوست عزیز اگر منظورتون از IP که بهش وارد میشید 192.168.1.1 هست،این IP مودم شماست.شما وارد کنترل پنل مودم میشید.شما زمانی که IP رو میزنید Save و Reboot کنید از خود کنترل پنل مودمتون.

سلام . :love:

دوستان و اساتيد عزيز ... من يه راهنمايي ميخواستم ...

فرض كنيد ما يه كامپيوتر سرور داريم كه با مودم به اينترنت ADSL وصله ، اين كامپيوتر به يك كامپيوتر ديگه شبكه شده ... تا اينجا كه هيچي !!!
حالا شما پشت اون كامپيوتر دومي نشستيد و تازه ويندوز نصب كردين و هيچ تنظيماتي توش انجام ندادين ... ما ميخوايم از اين كامپيوتر براي اتصال به كامپيوتر اول كه سروره و بعد از اون به انترنت استفاده كنيم ...
خوب ، يا علي ... خواهشن يواش يواش توضيح بديد كه بايد شكار كنم ؟؟؟

ممنون :love:

این یعنی چه قدر زیاد؟!
17.gif

2dugiuf.jpg

منظورت را نمی فهمم؟!! /:)
اگر xbox ( که داری :biggrin1: ) می دونی برای وصل شدن به xbox live باید DNS خط خودت را داشته باشی و من نمی تونم به شاتل زنگ بزنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or