اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام اگه زندگیت دوست داری اگه خود تو داری اگه .... :biggrin1:به هیچ وجه سراغ اسیاتک نرو که پشیمون میشی اخر یه ماه اولم مجانی میده خوب پشتیبانی میکنه ولی از ماه دوم میشی اینجوری:evil: من همیشه یاهو پینگ میکنم 300 یا 400 به بالاست اصلا خوب نیست دیگه خود دانی

واقعا اینقدر بده ؟! شانس منه دیگه فقط همین ISP توی این خرابشده سرویس میده ؛ البته یه کم تابلو هم هست چون سرویس 128kbps رو میده ماهیانه 15 تومن بدون محدودیت ؛ در حالیکه شاتل همین سرعت رو میده 25 تومن تازه با ترافیک 10 گیگ... :-"

پینگش هم اگه اینطوری باشه که به درد نمیخوره...

سرگذشت كابل‌هاي نازكي كه شبكه‌هاي اينترنت را به هم وصل كرده است :

http://www.tarashe.com/news/2008/02/04/6947-/

-------------------------------------------------------------------

چهارمين کابل اصلی اينترنت در خاورميانه نيز قطع شد :

http://www.tarashe.com/news/2008/02/06/6955-/

===================================================

بچه ها به نظر نمی یاد از کشتی باشه.این از تحریم های آمریکاست
آخرین روزهاییست که داریم اینترنت رو تجربه می کنیم ؟!

اینم از وضعیت ما تو این قرن :biggrin1:

قرار بود همه چیز مجانی بشه,نخواستیم مجانیش کنین اما حالا که پول میدیم بزارین استفاده کنیم. ;) :-"

سلام اگه زندگیت دوست داری اگه خود تو داری اگه .... به هیچ وجه سراغ اسیاتک نرو که پشیمون میشی اخر یه ماه اولم مجانی میده خوب پشتیبانی میکنه ولی از ماه دوم میشی اینجوری من همیشه یاهو پینگ میکنم 300 یا 400 به بالاست اصلا خوب نیست دیگه خود دانی

تا حدودی تائید میشه
اما من نمیدونم چرا من باهاش راحت آنلاین بازی میکنم.:biggrin1:

من خودم اولين isp که ازش ADSL گرفتم همين آسيا تک بود که اتفاقاً يک خاطره خيلی خوبی بود سرعتش خيلی ثابت بود من که خيلی راضی بودم از سرويساشون هم ارزون هم خوب.ولی پشتيبانيشون يه کم ضعيف ميزد که مهم نبود

واقعا اینقدر بده ؟! شانس منه دیگه فقط همین ISP توی این خرابشده سرویس میده ؛ البته یه کم تابلو هم هست چون سرویس 128kbps رو میده ماهیانه 15 تومن بدون محدودیت ؛ در حالیکه شاتل همین سرعت رو میده 25 تومن تازه با ترافیک 10 گیگ... :-"

پینگش هم اگه اینطوری باشه که به درد نمیخوره...

هر ارزونی بی علت نیست.هر گرونی هم بی حکمت نیست.

آسیاتک رو هیچوقت توی اولویت قرار ندید.خیلی مشکل داره.بیشترین درصد قطعی رو توی شرکت های عرضه کننده خدمات ADSL توی تهران داره.

آسیاتک رو هیچوقت توی اولویت قرار ندید.خیلی مشکل داره.بیشترین درصد قطعی رو توی شرکت های عرضه کننده خدمات ADSL توی تهران داره.

پدرام جان اینو باید طلا گرفت
من بعضی شبا که چیزی میزارم برا دانلود ساعت کوک میکنم و هر 2 ساعت به 2 ساعت یه سر بهش میزنم که مبادا قطع شده باشه.:biggrin1:

پدرام جان اینو باید طلا گرفت
من بعضی شبا که چیزی میزارم برا دانلود ساعت کوک میکنم و هر 2 ساعت به 2 ساعت یه سر بهش میزنم که مبادا قطع شده باشه.:biggrin1:

تهران شرکتای خدمات اینترنتش رو که می خواد معرفی کنه همیشه آسیاتک رو آخر از همه می گذاره.حتی اون شرکت های شخصی هم که هستن توی تهران خدماتشون بهتر از آسیاتک هست.

آقا این شاتل مارو مسخره کرده 1 ماهه :mad: میگه که تو منطقه ی مخابراتی شما ترافیک زیاده ( منطقه مخابراتی: شهیــــد کلانـــــــتری )
حالا یک سوال: اگر اینا به هر دلیلی ندادن، کجا خوبه برم بگیرم ؟

سلام من از آسیا تک adsl دارم . وقتی که مودم رو با LAN به PC وصل میکنم جواب میده اما وقتی میخوام با USB وصلش کنم نمیشه .
مودم رو درست نسب کردم.
یه LAN یا کانکشن مجازی میسازه وقتی که مودم رو روشن میکنم . تا اینجا همه چی درسته اما وقتی می خوام broadband connection رو connect کنم نمیشه . مثل اینه که مودم خاموشه.
کمککککککککککککککککک.

آقا این شاتل مارو مسخره کرده 1 ماهه :mad: میگه که تو منطقه ی مخابراتی شما ترافیک زیاده ( منطقه مخابراتی: شهیــــد کلانـــــــتری )
حالا یک سوال: اگر اینا به هر دلیلی ندادن، کجا خوبه برم بگیرم ؟

خوب پورت هاشون پر شده و باید صبر کنی.بعد از این صبانت،آزادنت،پارس آنلاین به ترتیب تو اولویتت بذار.

سلام من از آسیا تک adsl دارم . وقتی که مودم رو با LAN به PC وصل میکنم جواب میده اما وقتی میخوام با USB وصلش کنم نمیشه .
مودم رو درست نسب کردم.
یه LAN یا کانکشن مجازی میسازه وقتی که مودم رو روشن میکنم . تا اینجا همه چی درسته اما وقتی می خوام broadband connection رو connect کنم نمیشه . مثل اینه که مودم خاموشه.
کمککککککککککککککککک.

دوست عزیز درایور USB رو که نصب می کنی ؟

زمانی که Broadband Connection رو میزنی چه اروری موقع اتصال میده ؟

سلام این قیمت های اراک شرکت جهان نما هستش میشه بگید قیمت ها خوبه یا نه و کدوم مدل بهتر هستش

دریافت و ارسال 64 نامحدود دینامیک ماهیانه 19990 هزینه نصب 20000
دریافت وارسال 128 نامحدود دینامیک ماهیانه 29950 هزینه نصب 20000
این قیمت های سرسام اور رو ببینید بخندید
دریافت 512 ارسال 256 نامحدود static ماهیانه 249950 تومان هزینه راه اندازی 50000
دریافت 1024 ارسال 512 نامحدود static ماهیانه 449950 (همه بر حسب تومان) راه اندازی 50000

اقا کجای ایران ایترنت به این گرونی است از بین گزینه اول و دوم کدوم برای دانلود حدود 900 mb در 2 الی 3 ساعت مناسبتره لطفا راهنمایی کنید

سلام این قیمت های اراک شرکت جهان نما هستش میشه بگید قیمت ها خوبه یا نه و کدوم مدل بهتر هستش

دریافت و ارسال 64 نامحدود دینامیک ماهیانه 19990 هزینه نصب 20000
دریافت وارسال 128 نامحدود دینامیک ماهیانه 29950 هزینه نصب 20000
این قیمت های سرسام اور رو ببینید بخندید
دریافت 512 ارسال 256 نامحدود static ماهیانه 249950 تومان هزینه راه اندازی 50000
دریافت 1024 ارسال 512 نامحدود static ماهیانه 449950 (همه بر حسب تومان) راه اندازی 50000

اقا کجای ایران ایترنت به این گرونی است از بین گزینه اول و دوم کدوم برای دانلود حدود 900 mb در 2 الی 3 ساعت مناسبتره لطفا راهنمایی کنید

با سرعت 64 و 128 تو شیرین ترین رویاهاتم نمی تونی در عرض دو سه ساعت 900 مگابایت دانلود کنی

حتی با سرویس 512 هم حداقل 4 ساعت طول میکشه که 900 مگابایت دانلود بشه اونم تازه در بهترین شرایط
هزینه ی نصب این شرکت یکمی بالاست ... 20000 تومان برای نصب یک مودم و وارد کردن دو تا IP زیاده ...
سرویس های نامحدود هم تا اونجایی که من اطلاع دارم کیفیتشون در مقایسه با سرویس های حجمی پائین تره ....

بیخود ترین مرکز مخابراتی همین شهید کلانتری یه خط میخواست وصل کنه 2 سال طول داد .
من که برای اینترنت میخوام وایر لز بگیرم چون خط مون فیبر نوری هستش و ارزش نداره به خاطر یه خط عادی از این مخابراتیهای بی ..عور کلانتری بگیره (من منظره ای رو دیدم به خاطر همین بی ...عورن)

با سرعت 64 و 128 تو شیرین ترین رویاهاتم نمی تونی در عرض دو سه ساعت 900 مگابایت دانلود کنی

حتی با سرویس 512 هم حداقل 4 ساعت طول میکشه که 900 مگابایت دانلود بشه اونم تازه در بهترین شرایط
هزینه ی نصب این شرکت یکمی بالاست ... 20000 تومان برای نصب یک مودم و وارد کردن دو تا IP زیاده ...
سرویس های نامحدود هم تا اونجایی که من اطلاع دارم کیفیتشون در مقایسه با سرویس های حجمی پائین تره ....

اقا راستی اخرش نگفتی قیمت ها خوبن بدن چه طوری اند بعد من میخواهم این پچ 2.3.0 world of warcraft و باهاش دانلود کنم که اونم 900 مگ هستش حالا مگر این طور نیست که اگر سرویس 128 بگری در ثانیه 128 کیلو بایت دانلود میکنی که به عبارتی در هر ساعت میکنه460800 کیلو بایت در ساعت که فکر کنم بشه 460 مگابایت که تقریبا 2.5 ساعت برای دانلود 900 مگ نیاز هستش پس زیاد هم تو شیرینی رویا زندگی نمی کنم
وای پسر من فامیلا انیشتینم
با تشکر

اقا راستی اخرش نگفتی قیمت ها خوبن بدن چه طوری اند بعد من میخواهم این پچ 2.3.0 world of warcraft و باهاش دانلود کنم که اونم 900 مگ هستش حالا مگر این طور نیست که اگر سرویس 128 بگری در ثانیه 128 کیلو بایت دانلود میکنی که به عبارتی در هر ساعت میکنه460800 کیلو بایت در ساعت که فکر کنم بشه 460 مگابایت که تقریبا 2.5 ساعت برای دانلود 900 مگ نیاز هستش پس زیاد هم تو شیرینی رویا زندگی نمی کنم
با تشکر
سرويسی که اين شرکت ها مينويستند بر حسب بيت هستش يعنی 128 کيلوبيت .شما تقسيم بر 8 کن که ميشه تقريباً 16 کيلوبايت اونم در بهترين حالات ممکن.

با تشکر

اگه سرویس 128 در هر ثانیه 128 کیلوبایت دانلود می کرد که محشر بود :) ...

اما نه اصلا اینطور نیست چون باید سرعت سرویست را تقسیم بر 8 کنی که مقدار واقعی که میتونی در هر ثانیه دریافت کنی را بهت بده ...

برای مثال سرویس 128 اگر تقسیم بر 8 کنی میشه 16 یعنی تو میتونی در هر ثانیه 16 کیلوبایت دانلود کنی .... حالا بزار حساب کنیم 900 مگابایت چقدر طول میکشه ...

در یک دقیقه
60*16 = 960

در یک ساعت
960*60 = 57600

یعنی در یک ساعت تو میتونی 56.24 مگابایت دانلود کنی ... حالا بزار محاسبه کنیم 900 مگابایت چقدر طول میکشه ...

900/ 56.24 = 16

یعنی 16 ساعت طول میکشه که تو بتونی با سرویس 128 یک فایل 900 مگابایتی را دانلود کنی ... اونم تازه به شرطی که در تمام لحظاتی که داری فایلو دانلود میکنی سرعت پائین تر از 16 نیاد ...پس تو شیرین ترین رویاهاتم همچین فکر نکن که بتونی با یک سرویس 128 یک فایل 900 مگابایتی را در دو سه ساعت دانلود کنی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or