اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه سرویس 128 در هر ثانیه 128 کیلوبایت دانلود می کرد که محشر بود :) ...

اما نه اصلا اینطور نیست چون باید سرعت سرویست را تقسیم بر 8 کنی که مقدار واقعی که میتونی در هر ثانیه دریافت کنی را بهت بده ...

برای مثال سرویس 128 اگر تقسیم بر 8 کنی میشه 16 یعنی تو میتونی در هر ثانیه 16 کیلوبایت دانلود کنی .... حالا بزار حساب کنیم 900 مگابایت چقدر طول میکشه ...

در یک دقیقه
60*16 = 960

در یک ساعت
960*60 = 57600

یعنی در یک ساعت تو میتونی 56.24 مگابایت دانلود کنی ... حالا بزار محاسبه کنیم 900 مگابایت چقدر طول میکشه ...

900/ 56.24 = 16

یعنی 16 ساعت طول میکشه که تو بتونی با سرویس 128 یک فایل 900 مگابایتی را دانلود کنی ... اونم تازه به شرطی که در تمام لحظاتی که داری فایلو دانلود میکنی سرعت پائین تر از 16 نیاد ...پس تو شیرین ترین رویاهاتم همچین فکر نکن که بتونی با یک سرویس 128 یک فایل 900 مگابایتی را در دو سه ساعت دانلود کنی ...
نکته جالبش این بود که من امروز با 128 سپنتا روی سرعت 24 دانلود میکردم!!
بعد میان میگن خط ها اختلال داره(قضیه همون کابل و لنگر کشتی و...):cheesygri
اگه اختلال اینه ما اختلال دوست داریم:biggrin1::-"

اگه سرویس 128 در هر ثانیه 128 کیلوبایت دانلود می کرد که محشر بود
مال من از محشر هم فراتر بود حیف :mad::((

بعد میان میگن خط ها اختلال داره(قضیه همون کابل و لنگر کشتی و...)
اگه اختلال اینه ما اختلال دوست داریم

آقا اختلال داره من تایید میکنم:mad:
اینو عکس رو نگاه کنید:(چند وقت پیش هم گذاشته بودم):

دارم با سرویس 128 از شرکت آزادنت با سرعت 136.2 KB/s دانلود میکنم (یعنی مافوق تصور هر ADSL owner ای!)

ولی تو این چند روزه از سایت رپید شیر هم که واقعا سرور بسیار قوی داره با سرعت 3-4 KB/s بیشتر نمیتونم دانلود کنم!جدیدا که اصلا DL رو بی خیال شدم.حالا نمی دونم کابل مسی چه ربطی به اینترنت ما داره اگه قطع شده پس باید مال ما هم قطع بشه نه اینکه با سرعت ضعیف کار کنه.شایدم دلیلش فیبر نوری باشه.کلا هر روز خیلی خیلی بهتر از دیروز

:((

ویرایش:
در ضمن یه سوال شما سرویست محدودیت داره؟
بله فکر کنم 20 GB

آخرین ویرایش:
مال من از محشر هم فراتر بود حیف :mad::((

آقا اختلال داره من تایید میکنم:mad:
اینو عکس رو نگاه کنید:(چند وقت پیش هم گذاشته بودم):

دارم با سرویس 128 از شرکت آزادنت با سرعت 136.2 KB/s دانلود میکنم (یعنی مافوق تصور هر ADSL owner ای!)

ولی تو این چند روزه از سایت رپید شیر هم که واقعا سرور بسیار قوی داره با سرعت 3-4 KB/s بیشتر نمیتونم دانلود کنم!جدیدا که اصلا DL رو بی خیال شدم.حالا نمی دونم کابل مسی چه ربطی به اینترنت ما داره اگه قطع شده پس باید مال ما هم قطع بشه نه اینکه با سرعت ضعیف کار کنه.شایدم دلیلش فیبر نوری باشه.کلا هر روز خیلی خیلی بهتر از دیروز

:((
من که هیچ مشکلی ندارم من ساعت 11 ظهر سرعت 24-25 دان میکردم
در ضمن یه سوال شما سرویست محدودیت داره؟

من با 128 صبا نت 230kb/s دانلود داشتم . ولي الان حدود يك ماه است كه شده 20kb/s .
ازشونم كه ميپرسيم ميگن لنگر خورده به فيبراي نوري :laughing: معلوم نيست تا كي درست بشه .
حالا به نظر شما علت اصلي چيه ؟؟؟ واقعا لنگر اين بلاها رو سر ما در مياره ؟ :)

من با 128 صبا نت 230kb/s دانلود داشتم . ولي الان حدود يك ماه است كه شده 20kb/s .
ازشونم كه ميپرسيم ميگن لنگر خورده به فيبراي نوري :laughing: معلوم نيست تا كي درست بشه .
حالا به نظر شما علت اصلي چيه ؟؟؟ واقعا لنگر اين بلاها رو سر ما در مياره ؟ :)
این سیاست برخی از شرکت هاست که سرویس های دارای محدودیت رو سرعت بالا بهشون میدن تا سریعتر اکنتشون رو تموم کنن و دوباره شارژ کنند!
واسه همین از Master_Behi جان پرسیدم سرویسش محدودیت داره یا نه که به احتمال 98% داره;)

این سیاست برخی از شرکت هاست که سرویس های دارای محدودیت رو سرعت بالا بهشون میدن تا سریعتر اکنتشون رو تموم کنن و دوباره شارژ کنند!
واسه همین از Master_Behi جان پرسیدم سرویسش محدودیت داره یا نه که به احتمال 98% داره;)

منم که پستم رو ویرایش کردم و گفتم که آره داره اونم 20GB !
بعد هم من که هنوز محدودیتم تموم نشده پس چرا باید سرعتش کم بشه!!! اگر به حرف شما استناد کنیم پس باید الان بازم مثل قبل با همون سرعت دانلود کنم نه با 3-4 KB/s !!!پس می فهمیم مشکل از یه جای دیگه س!

برای اینکه هر پورت رو حالا چه 64 چه 128 چه..... بین 8 نفر تقسیم میکنن.

:laughing:
هر یک بایت,8 بیت است!
:laughing:

منظورت از هر 1 بایت 8 بیت هستش چی بود؟ (چه ربطی داشت)
منظور من این بود که بین 8 نفر تقسیم میکنن یا همون share .
نه مث که اصلا وضع ......

دوست عزیز به خاطر این که هر یک بایت, 8 بیت هست (Binary digit) اعدادی که مثلا یه شرکت به عنوان سرعت انتقال اطلاعات میده رو بر 8 تقسیم میکنند.در واقع هر بیت هم همون کدهای 0 و 1 هستند.حالا وقتی میگند فلان شرکت سرویس با سرعت 128 کیلو bps (bit per second( میده یعنی شما می تونی مثلا فایل ها رو با سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه یا 16 کیلو بایت بر ثانیه دریافت کنی!افتاد؟

آخرین ویرایش:
بعد میان میگن خط ها اختلال داره(قضیه همون کابل و لنگر کشتی و...):cheesygri
اگه اختلال اینه ما اختلال دوست داریم:biggrin1::-"

این شرکت هم سیستم ADSL Turbo راه انداخته برای همین هست سرعت 128 به اندازه 256 یعنی 2 برابر هست.

آره تعریفش رو زیاد شنیدم.پشتیبانیش هم قوی هست.
من خودم سپنتا دارم واقعا عالیه پشتیبانیش واقعا خوبه و همشون حرفه ای هستند و واقعا حق رو به مشتری میدن نه مثل بعضی شرکت ها که شعارشون اینه که << حق همیشه با مشتریه>> اما در عمل هیچکس رو ادم حساب نمیکنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or