اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
بچه ها یه لطف کنین بهترین شرکتی که تو تهران پیش شماره 778 رو ساپورت میکنه به من معرفی کنین.(طرفای منطقه تهرانپارس)
یا علی مدد

1. شاتل Shatel.ir

2. صبانت Sabanet.ir

اگر می خوای دانلود کنی و سرعت خیلی توپ می خوای برو Sabanet.ir بگیر.

با سلام خدمت دوستان عزیز
من خودم یه اینترنت پر سرعت از شرکت افرا نت گرفتم سرعتش حرف نداره حتی یه لینک تو سایتوشن گزاشتن که میری و تو تمام سرور های دنیا تست میکنی من چند بار که زدم کمتر از 380 بهم ندادش.
خدایش حال کردم قبلا از پارس انلاین و شاتل سرویس داشتم ولی برای باسه اینها یه چیز دیگه هستش .
تازه قیمتهاشون خیلی خوبه مثلا کل هزینه هاشون در میادش 48 تومن در صورتی که من فقط 59 تومن بابت هزینه مودم به شاتل دارم و 25 تومن هزینه نصب و....
اینم سایتشون : WWW.AFRANETWORK.COM
فکر کنم اینم تلفنشون باشه : 66389568 -66389605

سلام . من 128 با محدودیت 3g دارم.جدیدا شرکت گفته که می تونید 1000 تومن ماهی بیشتر بدهید اونوقت 512 با محدودیت 1g بگیرین. هر 1gig اضافه هم 5000 تومنه.

به نظر شما می ارزه؟ الان دارم ماهی 13500 می دهم.

سلام . من 128 با محدودیت 3g دارم.جدیدا شرکت گفته که می تونید 1000 تومن ماهی بیشتر بدهید اونوقت 512 با محدودیت 1g بگیرین. هر 1gig اضافه هم 5000 تومنه.

به نظر شما می ارزه؟ الان دارم ماهی 13500 می دهم.

به نظر من 25-30 تومان بده بهشون حالشو ببر.

یعنی 30 تومان که بدی میشه 512 با محدودیت 3 گیگ

درمورد صبانت صحبت میکنید؟
این که عالیه:eek:
اونوقت شبا که ترافیک مجانیه از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
فکر میکنید برای کرج هم شرایطش مثل تهران باشه؟
الان 3 ماهه از شبدیز(داتک تهران) میگیرم
نمیگن راضی نیستم ولی عالی نیست
مثلا 256گرفتم بزور 25-kb/s26 تازه اونم بعضی وقتا :confused:

مرسی

مرسی

من هم شبدیز دارم (کرج هستم )
ماهی 25-30 تومن هم خیلی پوله.
من هم همین طور :نمیگن راضی نیستم ولی عالی نیست
این روزا من با 128 میانگین سرعت دانلودم اومده روی 10-9 kb/s که خیلی هم مسخره هست.

30-25 هر ماه خیلی پوله
تا 17-18 تومن ماهی چی میشه گرفت؟
حداقل محدودیتش 2gig دیگه باشه.
صبا نت توی کرج هم داره؟
سایتش؟

آخرین ویرایش:

مرسی

شب ها هم فکر کنم از 12-1 شب شروع میشه تا 6 یا 8 صبح.این رو بچه هایی که دارن باید بگن.

توی کرج هم مثل تهران هست عزیز.

من هم شبدیز دارم (کرج هستم )
ماهی 25-30 تومن هم خیلی پوله.
من هم همین طور :نمیگن راضی نیستم ولی عالی نیست
این روزا من با 128 میانگین سرعت دانلودم اومده روی 10-9 kb/s که خیلی هم مسخره هست.

30-25 هر ماه خیلی پوله
صبا نت توی کرج هم داره؟
سایتش؟

صبا نت با 20 تومان می تونی یه ترافیک خیلی مناسب ازش بگیری.

اینم سایتش : SabaNet.ir

شب ها هم فکر کنم از 12-1 شب شروع میشه تا 6 یا 8 صبح.این رو بچه هایی که دارن باید بگن.

توی کرج هم مثل تهران هست عزیز.

صبا نت با 20 تومان می تونی یه ترافیک خیلی مناسب ازش بگیری.

اینم سایتش : SabaNet.ir

ولی هیچ جای ایران فکر نکنم که با 15000 تومن 512 به آدم بدهند

ولی هیچ جای ایران فکر نکنم که با 15000 تومن 512 به آدم بدهند

عزیز این شرکت سیستم Turbo رو روی اینترنتش فعال کرده.شرکتی هم که من توی بوشهر ازش سرویس می گیرم همینطوری هست.
شما می تونید امتحان کنید.دوستانی هم که از این شرکت گرفتن این جا زیاد هستن.

اگه منظورت ساعت FREE صبانت هست؛ از 3 تا 7 صبح

صبانت؛ با محدودیت 4GB و سرعت 128 قیمتشم تقریبا 19تومن(سرعت دانلودت تقریبا 18کیلوبایت در ساعته که خوبه

خوب درسته شاتل میگه 512 میده ولی غیر واقعی هستش اخه مگه میشه با ماهی 9500 تومن اینترنت 512 بگیری . اولا که سرعت بالای 128 ممنوع هستش .دوما هزینه اولیه شانل بالا هستش .من قبلا از شاتل سرویس داشتم واقعا افتضاح هستش . فقط دارن هزینه تبلیغات رو از شما میگیرن . ولی وقتی از افرا نت سرویس گرفتم تازه فهمیدم سرعت واقعی اینترنت چقدره و دارم حالش رو میبرم .چون تو 100 تا سایت خارجی تست کردم و مطمعن شدم سرعت واقعی ام چقدره .www.afranetwork.com .الان یه سرویس با محدودیت 10 گیگ دارم و یه برنامه هم شرکت بهم داده که تو ماه نزدیک 200 گیگا بایت دانلود میکنم .وقتی من شبها خوابم سیستمم داره فایل ها را دانلود میکنه . یک ماه وی پی ان رایگان هم گفتم و نود 32 ارجینال خلاصه کلی بهم حال دادن دیگه .;)

خوب درسته شاتل میگه 512 میده ولی غیر واقعی هستش اخه مگه میشه با ماهی 9500 تومن اینترنت 512 بگیری . اولا که سرعت بالای 128 ممنوع هستش .دوما هزینه اولیه شانل بالا هستش .من قبلا از شاتل سرویس داشتم واقعا افتضاح هستش . فقط دارن هزینه تبلیغات رو از شما میگیرن . ولی وقتی از افرا نت سرویس گرفتم تازه فهمیدم سرعت واقعی اینترنت چقدره و دارم حالش رو میبرم .چون تو 100 تا سایت خارجی تست کردم و مطمعن شدم سرعت واقعی ام چقدره .www.afranetwork.com .الان یه سرویس با محدودیت 10 گیگ دارم و یه برنامه هم شرکت بهم داده که تو ماه نزدیک 200 گیگا بایت دانلود میکنم .وقتی من شبها خوابم سیستمم داره فایل ها را دانلود میکنه . یک ماه وی پی ان رایگان هم گفتم و نود 32 ارجینال خلاصه کلی بهم حال دادن دیگه .;)

دوست عزیز قانون ممنوعیت بالای 128 برای مصارف خانگی تقریبا کنسل شده.

اگر 9500 میده چون محدودیت دانلود بسیار کمی داره.

اون موقعی که گرفتید شاید سرویس دهی بدی داشتن.الان بهترین شرکت ارائه کننده اینترنت پرسرعت توی تهران هستن.

خوب درسته شاتل میگه 512 میده ولی غیر واقعی هستش اخه مگه میشه با ماهی 9500 تومن اینترنت 512 بگیری
این جزو سرویس های اقتصادی شاتل به حساب میاد و بصورت محدود تو بعضی از مراکز مخابراتی این سرویس رو ارائه میده وگرنه همین الان سرویس 512 رو بدون محدودیت ماهی 219.800 تومن داره میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or