سلام دوستان
من adsl را بیشتر واسه انلاین بازی کردن میخوام از کدوم شرکت بگیرم خوبه ؟؟؟؟
جای هست برای مصرف خانگی بالای 128 بده؟؟؟محدودیت حجمی هم نداشته باشه؟؟؟؟
عزیز این شرکت سیستم Turbo رو روی اینترنتش فعال کرده.شرکتی هم که من توی بوشهر ازش سرویس می گیرم همینطوری هست.
شما می تونید امتحان کنید.دوستانی هم که از این شرکت گرفتن این جا زیاد هستن.
سلامن ميخوام dl كنم ماهي 50 گيگ هم برام كافيه ماهي 60-150 ميدم چه سرويسي بگريم تو كرج
مثلا سرويس sabanet كه 512kb هست و 50 گيگ محدويت داره 129 تومن. تا چند كيلو بايت ميتونم dl كنم
محمد رضا جون شبدیز اومده یه جورایی زرنگ بازی در آورده. سرویس 128 با محدودیت 3 گیگ رو کرده سرویس 512 با محدودیت 1 گیگ . و به ازای هر گیگ اضافه هم 5000 تومان میگیره. یه کاری کرده که شما اگر اهل دانلود کردن باشی در عرض 24 ساعت یک گیگ دانلود کنی و بقیه اون جزء دانلو د اضافه بشه و به وسیله اون بازم پول بگیره .حالا خوب هست یا نه؟ 512 با محدودیت 1gig ماهی 15000 تومن -- کرج -- شرکت شبدیز(همون داتک تهران)
من از همین شبدیز دارم سرویس 256 نامحدود میگیرم و در ماه حدود 20 الی 25 گیگ دانلود دارم .
یا علی مدد
سلام
45000 تومان ناقابل.:cheesygri
یا علی مدد
من ميخوام dl كنم ماهي 50 گيگ هم برام كافيه ماهي 60-150 ميدم چه سرويسي بگريم تو كرج
مثلا سرويس sabanet كه 512kb هست و 50 گيگ محدويت داره 129 تومن. تا چند كيلو بايت ميتونم dl كنم
حالا خوب هست یا نه؟ 512 با محدودیت 1gig ماهی 15000 تومن -- کرج -- شرکت شبدیز(همون داتک تهران)
دوستان من که دیگه از اومدن Dsl نا امید شدم اینم عواقب پایتخت نشینی
میشه یه قیمتی از وایرلس به من بدید؟ اصلا منطقه ما ساپورت میشه؟
paronline که اصلا قیمت نداده تو سایتش
اون داتک هم 128/32 رو زده 39 تومن این 128/32 یعنی چی حالا؟
من سه ماهه که از شبدیز 256 میگیرم
ولی اصلا خوب نیست
به زور اونم لحظه ای سرعتش میرسه به 23-24 نه بیشتر
این ماه اخرم که تا 2-3 روز دیگه تموم میشه قربونش برم نهایتا 15-16 ه سرعتش:confused:
امروز تماس گرفتم با همون صبانت میخوام از اونا بگیرم
میگفت(بچه های خودمونم میگن) که تا 60kb سرعتشه و حداقل kb 20
بدیش اینه که محدودیت ترافیک داره
اونم اگه سرعتش واقعا تا 60 باشه از 3 صبح تا 7 صبح کلی دانلود میشه کرد
تا این 256 نامحدود شبدیز که بزور 14-15 سرعتشه
حالا واقعا 60kb؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
دوستانی که دارن بگن...لطفا
نظرتون چیه سویچ کنم؟:cheesygri
مرسی