اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
بچه ها اگر آدم بخوا سرویسش رو از یک شرکت قطع کنه و بره از شرکت دیگه سرویس بگیره با توجه به اینکه خط رانژه هست باید دوباره به شرکت جدید هزینه رانژه کردن خط بده؟ و همچنین 10 ذور منتظر وصل شدن سرویسش بشه؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها اگر آدم بخوا سرویسش رو از یک شرکت قطع کنه و بره از شرکت دیگه سرویس بگیره با توجه به اینکه خط رانژه هست باید دوباره به شرکت جدید هزینه رانژه کردن خط بده؟ و همچنین 10 ذور منتظر وصل شدن سرویسش بشه؟
یا علی مدد
آره خط بايد از رانژه شرکت فعلی در بیاد اون يکی شرکت خودش درخواست رانژه رو به مخابرات بده

باید بری شرکت دستور قطع کتبی بدی تا برات قطع کنن.مثل این که تا 3 بار بیشتر هم نمیشه از رانژه در آورد.منظور برای 3 تا شرکت مختلف هست.

البته قبلا اینطوری بود.الان باید بپرسم ببینم هنوز اینطوریه یا نه.

باید بری شرکت دستور قطع کتبی بدی تا برات قطع کنن.مثل این که تا 3 بار بیشتر هم نمیشه از رانژه در آورد.منظور برای 3 تا شرکت مختلف هست.

البته قبلا اینطوری بود.الان باید بپرسم ببینم هنوز اینطوریه یا نه.
نه دیگه نا محدوده .یا حداقل اینجا اینجوریه من همه ISP ها رو تست زدم:دی

یه مشکل جالب 2 هفته ای هست پیدا کردیم که تونستم مشکل رو پیدا کنم.گفتم اینجا بگم که دوستان اگر احیانا به مشکل برخورد کردن بدردشون بخوره.

من با 3 نفر دیگه همگی از اکانت رپیدشیر استفاده می کنیم و همگی هم از یه شرکت سرویس می گیریم.IP همون هم Share بود.بعد به همین دلیل 25 گیگابایت محدودیت برای 5 روز که توی رپیدشیر داشتیم خود به خود یک نفر میومد 4 گیگ دانلود می کرد و میرفت.بعد معلوم شد IP ها که Share بوده یه باگ ایجاد میشده که این مشکل رو به وجود میاورده.حالا IP ها رو هر 3 نفر Valid کردیم و مشکل حل شد.

خیلی اتفاق جالبی بود :biggrin1:

سلام
آقا یه سوال من و سه نفر دیگه از رفقام سیستم هامون رو شبکه کردیم و یه سرویس میگیریم و سه نفری استفاده میکنیم . یعنی شرکتی که ازش اینترنت رو میگیریم یه DNS بهمون داده که باعث میشه اینترنت بینمون شیر بشه. می خواستم بدونم که همه شرکت ها این کار رو انجام میدن؟ یعنی اگر بخوایم سیستممون رو شبکه کنیم و اینترنت رو بین خودمون شیر کنیم بهمون DNS میدن؟
یا علی مدد

بروبچ سرویس خوب توی منطقه ونک - شیراز میشناسین ؟! من 1 سال و خورده ای هست که پارس آنلاین دارم ولی جدیدآ خیلی داره میره رو اعصاب. هنوز 10 روز از یک ماه مونده که میگه شما از 20 گیگ تون استفاده کردین و حالا منت میزاریم 2 روز اضافه هم میدیم !
قدیما هم 2 ماه از داتک گرفتم ولی کلآ با منطقه شیخ فضل الله مشکل داشت و قطع کردم.
حالا ADSL درست حسابی 256 چی پیشنهاد میکنین ؟ هرچی محدودیتش کمتر بود هم بهتر !

بروبچ سرویس خوب توی منطقه ونک - شیراز میشناسین ؟! من 1 سال و خورده ای هست که پارس آنلاین دارم ولی جدیدآ خیلی داره میره رو اعصاب. هنوز 10 روز از یک ماه مونده که میگه شما از 20 گیگ تون استفاده کردین و حالا منت میزاریم 2 روز اضافه هم میدیم !
قدیما هم 2 ماه از داتک گرفتم ولی کلآ با منطقه شیخ فضل الله مشکل داشت و قطع کردم.
حالا ADSL درست حسابی 256 چی پیشنهاد میکنین ؟ هرچی محدودیتش کمتر بود هم بهتر !

خو آريا به نظر من بد نيست يک نيم نگاهی هم به شرکت لايزر داشته باشی.من خودم الان چند وقتی هست با دوستام از اين شرکت ميگيريم.از نظر قيمتی که مناسبه .سرعتش هم که خوبه
دانلودم الان ما بين 28 تا 32 هستش.

اينم آدرس سايتش که ليسته قيمت ها به طور کامل تو سايت هست.البته برای شهرستانها اين قيمت ها فرق ميکنه حداقل اينجا که اينجوريه

www.laser.ir

خو آريا به نظر من بد نيست يک نيم نگاهی هم به شرکت لايزر داشته باشی.من خودم الان چند وقتی هست با دوستام از اين شرکت ميگيريم.از نظر قيمتی که مناسبه .سرعتش هم که خوبه
دانلودم الان ما بين 28 تا 32 هستش.
دستت درد نکنه
دو تا سوال !
1. فرق ADSL 2plus با ADSL توی محدودیته ؟! آخه برای ADSL2 ها محدودیت رو نوشته هیچی.
2. راحت 256 میدن یا باید یه گواهی ای چیزی براشون ببریم تا راضی بشن ؟!

سلام
آقا یه سوال من و سه نفر دیگه از رفقام سیستم هامون رو شبکه کردیم و یه سرویس میگیریم و سه نفری استفاده میکنیم . یعنی شرکتی که ازش اینترنت رو میگیریم یه DNS بهمون داده که باعث میشه اینترنت بینمون شیر بشه. می خواستم بدونم که همه شرکت ها این کار رو انجام میدن؟ یعنی اگر بخوایم سیستممون رو شبکه کنیم و اینترنت رو بین خودمون شیر کنیم بهمون DNS میدن؟
یا علی مدد

بله اکثر شرکت ها اینطوری هستن.بعضی از شرکت ها هم اینترنت کافی نتی میدن به کاربرای چند نفره.

من فهمیدم کابل های منطقه ی ما فیبر نوری هست یعنی من دیگه نمیتونم ADslبگیرم

باید از مخابرات بپرسی یا این که یکی از شرکت هایی که به محله شما سرویس ADSL میده بپرسی.

دستت درد نکنه
دو تا سوال !
1. فرق ADSL 2plus با ADSL توی محدودیته ؟! آخه برای ADSL2 ها محدودیت رو نوشته هیچی.

1.فرقش توی کیفیت هست و محدودیت دانلود که ADSL2 یا نامحدود هست یا بیشتر از ADSL معمولی.
2.هیچ گواهی نمی خواد.لازمه بری رو مخشون :-".راضی میشن اکثرا.

!!!! یخورده عجیب نیست ؟ :دی

پینگم که در هر 2 حالت خرابه ...
اما ببینید ! سرعت دانلود با نیویورک بده .. اما آپلود خوبه ...
با لندن برعکسه ! دانلود خوبه ، آپلود خرابه ! :دی
از امروز 512 شدم ! :دی

دستت درد نکنه
دو تا سوال !

از نظر کيفيت هيچ فرقی ندارند . فقط به قول خوده مسئولاش مثلاً يه دسته بندی کردن و يه چی پروندند واسه خودشون:دی

256 هم راحت ميدن . اينجا که گفت 2 مگ هم ميديم بدون هيچ مشکلی ديگه تهران که جای خود داره.

کلاً اين قيمت های تهرانش يه 10 تومانی با اينجا فرق داره يعنی ارزونتره . يا شايدم اينجا دارند قاچاقی پول بيشتر ميگيرند:confused:

!!!! یخورده عجیب نیست ؟ :دی

پینگم که در هر 2 حالت خرابه ...
اما ببینید ! سرعت دانلود با نیویورک بده .. اما آپلود خوبه ...
با لندن برعکسه ! دانلود خوبه ، آپلود خرابه ! :دی
از امروز 512 شدم ! :دی

خوب شما برای اثبات این سرعت دانلود آپلود می تونید با یه سرور آمریکایی و انگلیسی امتحان کنید.دقیقا مثل این تصویرها میشه.

از نظر کيفيت هيچ فرقی ندارند . فقط به قول خوده مسئولاش مثلاً يه دسته بندی کردن و يه چی پروندند واسه خودشون:دی

256 هم راحت ميدن . اينجا که گفت 2 مگ هم ميديم بدون هيچ مشکلی ديگه تهران که جای خود داره.

کلاً اين قيمت های تهرانش يه 10 تومانی با اينجا فرق داره يعنی ارزونتره . يا شايدم اينجا دارند قاچاقی پول بيشتر ميگيرند:confused:

4 تا شرکت مثل پارس آنلاین ناز می کنن بیشتر 128 نمیدن :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or