مثلا نميدونيد با 128 چند دانلود مي كنه ؟؟؟مال من از محشر هم فراتر بود حیف
آقا اختلال داره من تایید میکنم
اینو عکس رو نگاه کنیدچند وقت پیش هم گذاشته بودم):
دارم با سرویس 128 از شرکت آزادنت با سرعت 136.2 KB/s دانلود میکنم (یعنی مافوق تصور هر ADSL owner ای!)
ولی تو این چند روزه از سایت رپید شیر هم که واقعا سرور بسیار قوی داره با سرعت 3-4 KB/s بیشتر نمیتونم دانلود کنم!جدیدا که اصلا DL رو بی خیال شدم.حالا نمی دونم کابل مسی چه ربطی به اینترنت ما داره اگه قطع شده پس باید مال ما هم قطع بشه نه اینکه با سرعت ضعیف کار کنه.شایدم دلیلش فیبر نوری باشه.کلا هر روز خیلی خیلی بهتر از دیروز
ویرایش:
بله فکر کنم 20 GB
مثلا نميدونيد با 128 چند دانلود مي كنه ؟؟؟
ميدونم قانونش 16 كيلوبايت هست ولي من كه مال هيچكس رو نديدم 16
هميني كه نقل قول كردمو نيگاه كنيد!!!!
راستي مودم چي؟
هموني كه خودشون ميدن خوبه؟
خو شما که یه انتخاب بیشتر نداری.مطمئن باش خیلی از Dial Up بهتر تره
پس میلاد جان قبول داری که بین آسیاتک و Dial-Up ؛ آسیاتک بهتره دیگه ؟!
من دیگه صبرم داره تموم میشه؛ واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم...
این شاتل هم که بهتره بره جهنم......
لطفا میشه راهنمایی کنید که در منطقع امیرآباد تهران مرکز شهید قندی با پیش شماره 8863-8802 چه شرکتهایی سرویس ADSL ارائه میکنن و کدومشون بدردبخور و مقرون به صرفه هست؟ با تشکر:confused:
همین طور پارس آنلاین که بعضی جاها مینویسه پارسان لین ! ( جدیدآ فکر کنم دیگه درست مینویسه همه جا )(این لایزر هم نکته داره .. احتمالاً اینها اسم شرکت رو نمیتونستند بگذارند لِیزر . ولی میخواستند که آدرس وب سایتشون این باشه .. مثل داتک که انگلیسی مینویسه Datak که مثلا از Data اومده و اینها ولی اسم فارسیش میشه "داتیک" ) من افتخار میکنم به حمایت همه جانبه شرکت ها از زبان پارسی !
همین طور پارس آنلاین که بعضی جاها مینویسه پارسان لین ! ( جدیدآ فکر کنم دیگه درست مینویسه همه جا )
از دوستانی که تو مشهد هستن میخواستم بپرسم بغیر از این "بیتا سیستم " که نمایندگی صبا نت هستش شرکت دیگه ای میشناسید که به پیش شماره 731 سرویس بده؟
الان این شرکت معظم 25 روزه که از من سفارش گرفته و قرار بود 3 روزه بیاد وصل کنه. از اونموقع تا حالا میگه تو مرکزتون پورت داریم اما کارت ADSL نداریم باید از تهران برامون بفرستن. هر دفعه میگفتن مثلا هفته دیگه ولی اینبار گفتن برای که شرمندتون نشیم دیگه بهتون در مورد زمانش قولی نمیدیم خودتون در تماس باشید.:wallbash::wallbash::wallbash:
ایندفعه زنگ زدم به خود صبا نت که ازشون سوال کنم قضیه از چه قراره با هر کی صحبت میکردم شماره یکی دیگه رو میداد نزدیک 10 تا شماره مختلف رو گرفتم و آخرش هیچ.
..................................................................................................................................................
الان من بجای این چند نقطه بالایی باید چه کلماتی بکار ببرم که از عهده توصیف این موجودات ...... بربیام؟
از دوستانی که تو مشهد هستن میخواستم بپرسم بغیر از این "بیتا سیستم " که نمایندگی صبا نت هستش شرکت دیگه ای میشناسید که به پیش شماره 731 سرویس بده؟
الان این شرکت معظم 25 روزه که از من سفارش گرفته و قرار بود 3 روزه بیاد وصل کنه. از اونموقع تا حالا میگه تو مرکزتون پورت داریم اما کارت ADSL نداریم باید از تهران برامون بفرستن. هر دفعه میگفتن مثلا هفته دیگه ولی اینبار گفتن برای که شرمندتون نشیم دیگه بهتون در مورد زمانش قولی نمیدیم خودتون در تماس باشید.:wallbash::wallbash::wallbash:
ایندفعه زنگ زدم به خود صبا نت که ازشون سوال کنم قضیه از چه قراره با هر کی صحبت میکردم شماره یکی دیگه رو میداد نزدیک 10 تا شماره مختلف رو گرفتم و آخرش هیچ.
..................................................................................................................................................
الان من بجای این چند نقطه بالایی باید چه کلماتی بکار ببرم که از عهده توصیف این موجودات ...... بربیام؟
همین طور پارس آنلاین که بعضی جاها مینویسه پارسان لین ! ( جدیدآ فکر کنم دیگه درست مینویسه همه جا )