اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
نظرتون در مورد اسيا تك چي هست؟؟؟؟؟؟
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه من دزفولم و چيز ديگه اي نيست

خو شما که یه انتخاب بیشتر نداری.مطمئن باش خیلی از Dial Up بهتر تره

مال من از محشر هم فراتر بود حیف :mad::((

آقا اختلال داره من تایید میکنم:mad:
اینو عکس رو نگاه کنید:(چند وقت پیش هم گذاشته بودم):

دارم با سرویس 128 از شرکت آزادنت با سرعت 136.2 KB/s دانلود میکنم (یعنی مافوق تصور هر ADSL owner ای!)

ولی تو این چند روزه از سایت رپید شیر هم که واقعا سرور بسیار قوی داره با سرعت 3-4 KB/s بیشتر نمیتونم دانلود کنم!جدیدا که اصلا DL رو بی خیال شدم.حالا نمی دونم کابل مسی چه ربطی به اینترنت ما داره اگه قطع شده پس باید مال ما هم قطع بشه نه اینکه با سرعت ضعیف کار کنه.شایدم دلیلش فیبر نوری باشه.کلا هر روز خیلی خیلی بهتر از دیروز

:((

ویرایش:

بله فکر کنم 20 GB
مثلا نميدونيد با 128 چند دانلود مي كنه ؟؟؟
ميدونم قانونش 16 كيلوبايت هست ولي من كه مال هيچكس رو نديدم 16
هميني كه نقل قول كردمو نيگاه كنيد!!!!
راستي مودم چي؟
هموني كه خودشون ميدن خوبه؟

مثلا نميدونيد با 128 چند دانلود مي كنه ؟؟؟
ميدونم قانونش 16 كيلوبايت هست ولي من كه مال هيچكس رو نديدم 16
هميني كه نقل قول كردمو نيگاه كنيد!!!!
راستي مودم چي؟
هموني كه خودشون ميدن خوبه؟

مودم رو همونی که خودشون میدن بخر چون گارانتیش می کنن و پشتیبانی داره.

در ضمن در حالت نرمال 128 باید 12 کیلوبایت حداقل دانلود کنه.حداکثرش هم 16 هست.

خو شما که یه انتخاب بیشتر نداری.مطمئن باش خیلی از Dial Up بهتر تره

پس میلاد جان قبول داری که بین آسیاتک و Dial-Up ؛ آسیاتک بهتره دیگه ؟!

من دیگه صبرم داره تموم میشه؛ واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم...

این شاتل هم که بهتره بره جهنم......

پس میلاد جان قبول داری که بین آسیاتک و Dial-Up ؛ آسیاتک بهتره دیگه ؟!

من دیگه صبرم داره تموم میشه؛ واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم...

این شاتل هم که بهتره بره جهنم......

عزیز از بین بد و بدتر آدم بد رو باید انتخاب کنه.

اگر شما هم فقط 1 گزینه برای خرید داری.همون رو انتخاب کن.

لطفا میشه راهنمایی کنید که در منطقع امیرآباد تهران مرکز شهید قندی با پیش شماره 8863-8802 چه شرکتهایی سرویس ADSL ارائه میکنن و کدومشون بدردبخور و مقرون به صرفه هست؟ با تشکر:confused:

لطفا میشه راهنمایی کنید که در منطقع امیرآباد تهران مرکز شهید قندی با پیش شماره 8863-8802 چه شرکتهایی سرویس ADSL ارائه میکنن و کدومشون بدردبخور و مقرون به صرفه هست؟ با تشکر:confused:

من کلی از سایت های سرویس دهنده رو گشتم.فقط Laser.IR دیدم به 2 تا پیش شماره شما سرویس WiMax رو ارائه میده.

سلام
این شرکت لایزر .. به همون نشانی قشنگ laser.ir میگه که برای پیش شماره ما که 2243 ـه
مرکز شهید جعفری .. BLAH BLAH BLAH سرویس ADSL2+ میدیم و WiMax.
حالا دو حالت داره
یا اینها نمیدونند که 2243 همون 2242 بوده که فیبر شدن .. یا روی فیبر هم ADSL میدن.
کسی نمیدونه که روی فیبر هم ADSL میدن یا خیر. من یادمه یک جایی خوندم که این شرکت توی مشهد روی فیبر سرویس میداد.

من امروز نمیرسم برم سر وقتشون .. تو ایران هم اصولا با تلفن جواب درست حسابی به آدم نمیدن.. برای شیرفهم شدن باید یک قیف گذاشت دم گوش دوستان و توش داد زد .. :دی

(این لایزر هم نکته داره .. احتمالاً اینها اسم شرکت رو نمیتونستند بگذارند لِیزر . ولی میخواستند که آدرس وب سایتشون این باشه .. مثل داتک که انگلیسی مینویسه Datak که مثلا از Data اومده و اینها ولی اسم فارسیش میشه "داتیک" ) من افتخار میکنم به حمایت همه جانبه شرکت ها از زبان پارسی !

(این لایزر هم نکته داره .. احتمالاً اینها اسم شرکت رو نمیتونستند بگذارند لِیزر . ولی میخواستند که آدرس وب سایتشون این باشه .. مثل داتک که انگلیسی مینویسه Datak که مثلا از Data اومده و اینها ولی اسم فارسیش میشه "داتیک" ) من افتخار میکنم به حمایت همه جانبه شرکت ها از زبان پارسی !
همین طور پارس آنلاین که بعضی جاها مینویسه پارسان لین ! ( جدیدآ فکر کنم دیگه درست مینویسه همه جا )

همین طور پارس آنلاین که بعضی جاها مینویسه پارسان لین ! ( جدیدآ فکر کنم دیگه درست مینویسه همه جا )

البته بهتره اسم خودشون رو به پارس آفلاین (Pars Offline) تغییر بدن
دیروز من پینگم با 4.2.2.4 حدود 220 بود، ولی با time out ـه 1/3 (همون Package Lost)
با 151.1.1.1 پینگم بود روی 900 بدون time out
با گوگل و یاهو هم مث بالایی بدون time out ولی روی 1100
پینگم با روتر هم بدون مشکل بود و حدود 40 تا 50 بدون time out
Data Transfer ـمم صفر بود بدون Ping

بعد توی سرورهای wow هم Latency ـم بسته به سرور از 1400 بود تا 18800 :)

زنگ زدم بهشون میگم باز چه مرگشه این شبکه تون؟
میگه که هیچی، من که اینجا دارم خوب پینگ می کنم ... بهش می گم آخه چه ربطی داره، الان یکی تو اروپا گوگل رو داره زیر 50 پینگ می کنه، هر 10 سال شاید، اونم شاید یه دونه time out داشته باشه، یکی هم با دایل آپ پینگش 2000 ـه (چمدونم) با n تا تایم آوت بر دقیقه
این به من چه
پورتمو اسکن کن ... نویز خطم رو بررسی کن ... ریست م کن ... حداقل یه کاری بکن

در نهایت حضرت آقا اظهار فضل فرمودن که: ویروس داری ... شایدم worm؛ حالا اگرهم اینا نیست، خو برو دانلود کن ...
من چی بگم به این مخلوقات که رشد مخشون در حد جلبک ـه قرمزه ؟

بهر حال، پاشدم رفتم کل شرکتشون رو ریختم بهم، داد و قال ... فعلاً که درست شده پینگم
یه جمله ی معروفی داشت سیاوش در این مورد ... زور و جیغ و داد و اینا داشت توش ... متنش رو یادم نیست ... همون، FTW :)

از دوستانی که تو مشهد هستن میخواستم بپرسم بغیر از این "بیتا سیستم " که نمایندگی صبا نت هستش شرکت دیگه ای میشناسید که به پیش شماره 731 سرویس بده؟
الان این شرکت معظم 25 روزه که از من سفارش گرفته و قرار بود 3 روزه بیاد وصل کنه. از اونموقع تا حالا میگه تو مرکزتون پورت داریم اما کارت ADSL نداریم باید از تهران برامون بفرستن. هر دفعه میگفتن مثلا هفته دیگه ولی اینبار گفتن برای که شرمندتون نشیم دیگه بهتون در مورد زمانش قولی نمیدیم خودتون در تماس باشید.:wallbash::wallbash::wallbash:
ایندفعه زنگ زدم به خود صبا نت که ازشون سوال کنم قضیه از چه قراره با هر کی صحبت میکردم شماره یکی دیگه رو میداد نزدیک 10 تا شماره مختلف رو گرفتم و آخرش هیچ.

..................................................................................................................................................
الان من بجای این چند نقطه بالایی باید چه کلماتی بکار ببرم که از عهده توصیف این موجودات ...... بربیام؟

از دوستانی که تو مشهد هستن میخواستم بپرسم بغیر از این "بیتا سیستم " که نمایندگی صبا نت هستش شرکت دیگه ای میشناسید که به پیش شماره 731 سرویس بده؟
الان این شرکت معظم 25 روزه که از من سفارش گرفته و قرار بود 3 روزه بیاد وصل کنه. از اونموقع تا حالا میگه تو مرکزتون پورت داریم اما کارت ADSL نداریم باید از تهران برامون بفرستن. هر دفعه میگفتن مثلا هفته دیگه ولی اینبار گفتن برای که شرمندتون نشیم دیگه بهتون در مورد زمانش قولی نمیدیم خودتون در تماس باشید.:wallbash::wallbash::wallbash:
ایندفعه زنگ زدم به خود صبا نت که ازشون سوال کنم قضیه از چه قراره با هر کی صحبت میکردم شماره یکی دیگه رو میداد نزدیک 10 تا شماره مختلف رو گرفتم و آخرش هیچ.

..................................................................................................................................................
الان من بجای این چند نقطه بالایی باید چه کلماتی بکار ببرم که از عهده توصیف این موجودات ...... بربیام؟

من فکر کنم باید خودت پاشی بری توی شهر بگردی.چون توی اینترنت هرچی برات گشتم نبود.

گروه داده پردازان برنا پارس .................... 8533128
کامپیوتر ماوراء .................................... 8525020
بیتا سیستم شرق .............................. 6060079
داده پردازی پارس ................................ 2211599
سابین خراسان .................................. 7283800
کیانام .............................................. 8431942
کامپیوتر نوین ..................................... 8439609
پوینده الکترونیک ................................. 7269189

اینا تمامی نمایندگان رسمی صبانت در مشهد هستن، چندتا از دوستام از این پوینده الکترونیک گرفتن، سرویسش میگن که بدک نیست، البته ذکر این نکته ضروریست که اول پول رو ازشون گرفت، بعد تا حدود 40 روز پورت نداشت ... بعد از کلی علافی وصلشون کرد (البته من خودم از آفتاب (نمایندگی پارس آفلاین) اینترنت می گیرم)

این پارس آفلاین نسبت به بقیه بهتره، البته بزرگ ترین مشکلش قیمت بالاشه که خوب برای خیلی ها مقرون به صرفه در نمی یادش (ولی انصافی زمانی که حال شبکه ی این پارس خوب (که مثلاً 2 ماه متوالی هیچ مشکلی باهش نداری، بعد یه دفعه 10 روز گند می زنه، باز دوباره خوب میشه برا چند وقت) باشه، پینگ (لتنسی) حسابی میاد پایین ... مثلاً بوده که من با سرورای wow برای چندین ساعت پینگ زیر 150 داشته باشم)

اینم بگم یه وقت اشتباه نکنی بری از این نمایندگی آسیا تک (به اسم گلد نت) اینترنت بگیری که پشیمون میشی (یعنی کارت میشه اینکه دائم خودت رو لعن و نفرین کنی) ... شبکه ی بسیار مزخرفی دارن ... و البته در کنارش یه مسئول فنی دارن بنام صابری، که 24 ساعته پاسخگو هستش (البته از موبایل فنی شون)، این فرد تنها کسی بود که در طول یکسال عضویت من (و تماس های مکرری که با فنیشون می گرفتم، بدلیل مشکلات) حتی یک بار از این ایراد های عجیب و غریب (که سیستمت ویروس داره و اینا) از من نگرفت و همیشه می گفت مشکل از سمت خودشونه، واقعاً هم حالیش بود (چندتا از این مدرک های Cisco داشت) ... خیلی زحمت می کشید ... دستش درد نکنه، همیشه بهش می گفتم حیف خدمات تو برا همچین شرکت آشغالی)

نه دوست عزیز پارسان لین قسمتی از نام اصل شرکته. پارس آنلاین اسم تجاریشه. همشون اینجوری اند. مثلا:
داتک: رهام پارس
سپنتا:پیشگامان توسعه ارتباط
آسیاتک: انتقال داده های آسیاتک
شهراد شبکیه:داده گستر عصر نوین
شاتل : آریا رسانای تدبیر
و...

یه مساله رو هم در باره خطوط PCM بدم.
این خطوط خطو فشرده هستند ( 110 ولت DC بجای 48ولت DC )و بسته به سیستمشون تا 11 خط معمولی رو در یک خط تلفن جا میدن(برای جاهای که کمبود پست وجود داره که الته در تهران با توسعه خطوط این خطها به سرعت در حال کاهش هستند.
اینترنت Dial Up رو این خطوط با مشکلات فراوانی روبرو هست چه برسه به ADSL.
برای رفع مشکل به امور مشترکین مخابرات منطقتون برید و در خواست کنید خطتون رو از PCM خارج کنند.
اگه امکانش باشه مخابرات اینکار رو براتون انجام مبده;)

راستی یه مطلب رو هم در مورد داتک بگم:
من الان 7 ماهه 256 داتک دارم تو 5 ماه اول سرعت تورنت در اوج خودش به 24 و لینک مستقیم حداکثر به 26 میرسید. ولی از 2 ماه پیش که یه سری تغییرات دادند(شامل مراحل نصب هم شد) سرعت تورنت به 31 و لینک مستقیم به 30 رسید.(سرعت نامیش 32 )
در کل داتک یه تکون به خودش داده:p
منم ازش راضیم هر چند موقع خوندن کد فیش کلی اسیرم می کنه ولی در عوض قطعی ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or