mh_kindkiller
کاربر سایت
من فقط اینو پیدا کردم ببین چجوریه.آقا اینجا کسی جایی رو سراغ داره 2212 رو پشتیبانی کنه
یه سر به این لینک بزن شاید کمکت کنه.اینترنت wimax همون وایرلس هست میشه یکی توضیح بده چجوریه و یک قیمت هم بهم بده
اقا من زنگ زدم صبا نت گفت پورت خالي نداريم حالا كسي ميدونه اين شركت كارش خوبه يا نه؟
(طليعه فنون گيتي ) يا گيتي نت
www.gitinet.ir
با سرعت 128 نزدیک به 13 دقیقه با این سرعت دانلود می کردم (حدودا 120kb/s) ... برای خودم که خیلی جالب بود !!!
آقا این شاتل ما رو الاف کرده. رفتم همون سرویس قبلم رو از داتک گرفتم منتها این بار 512 خیلی خوشحالم
از کجا میشه سرعت دقیق اینترنت رو فهمید ؟
سرعت دانلود برای 512 چقدر باید باشه حدودا" ؟
خوب بستگی داره اینترنت پر سرعت برای چی میخوای بازی انلاین ؟ دانلود ؟ یا وب گردی یا چت ؟ اینترنت که تو ایران هست برای بازیهای انلاین بدرد نمیخوره یعنی هیچ شرکتی خوب نیست و پینگ ایران افتضاح است همچنین سرعت هایی مثل 128.256.512 این ها بدرد بازی نمیخوره و در بازی lagger هستید.. برای دانلود هم اینترنت در ایران در روز یک چند باری دیس میشه ولی خوب با یک نرم افزار میتونی تا حدودی مشکل حل کنی
در پایان یک چیزی بگم ببینید دوستان همه شرکت ها در ایران یک ایرادی دارن. به فرض هم 512 بگیری خوب این بی انصاف ها و دلال ها و مخابرات و در اخر ایسپی کاری کردن که قیمت های نجومی داشته باشه 512 بدون محدودیت 170 هزار تومان ولی در کشورهای دیگه 10 دلار یا 15 دلار هست چون 512 از رده خارج هست ومعمول در همه جا 2مگ است...