اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من کلی از سایت های سرویس دهنده رو گشتم.فقط Laser.IR دیدم به 2 تا پیش شماره شما سرویس WiMax رو ارائه میده.

ممنون از زحمتی که کشیدی دوست عزیز.
با این حساب یعنی در مرکز شهر تهران !!! یعنی منطقه امیرآباد !!! (منطقه 6 شهرداری!!!)
سرویس ADSL تعطیل؟! یعنی اینجا باید از Dial Up استفاده کرد که البته بسیار بصرفه تر از WiFi Max هستش؟!!!!!!!!

ممنون از زحمتی که کشیدی دوست عزیز.
با این حساب یعنی در مرکز شهر تهران !!! یعنی منطقه امیرآباد !!! (منطقه 6 شهرداری!!!)
سرویس ADSL تعطیل؟! یعنی اینجا باید از Dial Up استفاده کرد که البته بسیار بصرفه تر از WiFi Max هستش؟!!!!!!!!

آدم اگر پول WiMax رو داشته باشه خوبه.اما بگرد شرکتی هم باید پیدا بشه که به منطقه شما سرویس بده.

اقا من تازه کارم یه چنتا سوال داشتم اول اینکه برا انلاین بازی کردن ودانلود کدوم شرکت خوبه تو تهران دوم اینکه اگه شما به اینترنت وصل باشی از محدودیت دانلود کم میشه در صورتی که هیچی دانلود نکنی بعد موقع انلاین بازی کردن چی کم میشه ؟ بعد اینکه بعد از تموم شدن محدودیت دانلود ارتباط شما با اینترنت قطع میشه با نه شما فقط اجازه دانلود ندارید بعد اینکه برا بازی کردن محدودیت با چه حجمی خوبه بگیرم البته اگه تاثیر داره ؟ :blushing:

اقا من تازه کارم یه چنتا سوال داشتم اول اینکه برا انلاین بازی کردن ودانلود کدوم شرکت خوبه تو تهران دوم اینکه اگه شما به اینترنت وصل باشی از محدودیت دانلود کم میشه در صورتی که هیچی دانلود نکنی بعد موقع انلاین بازی کردن چی کم میشه ؟ بعد اینکه بعد از تموم شدن محدودیت دانلود ارتباط شما با اینترنت قطع میشه با نه شما فقط اجازه دانلود ندارید بعد اینکه برا بازی کردن محدودیت با چه حجمی خوبه بگیرم البته اگه تاثیر داره ؟ :blushing:

شما وقتی به اینترنت وصل باشید به صورت کیلوبایتی از محدودیتتون کم میشه.البته بستگی داره توی اینترنت چه کارهایی انجام بدید.مثلا دانلود.باز کردن صفحه و امثال این ها.پس در هر صورتی چه دانلود کنید چه نکنید و چه صفحه ای باز کنید یا نکنید از محدودیت دانلود شما کم میشه.
شرکت های توی تهران این ها رو به ترتیب توی اولویت خودت بذار :

1.Shatel.IR

2.Sabanet.net

3.ParsOnline.com

4.Datak-telecom.Com

در ضمن زمانی هم که آنلاین بازی کنید از محدودیت دانلود شما کم خواهد شد.

بعد از اتمام محدودیت دانلود شما اینترنتتون قطع میشه و پیغام 691 رو مشاهده خواهید کرد.اگر می تونید که هزینه هر 1 گیگابایت محدودیت رو پرداخت می کنید و دوباره توی همون ماه شارژ می کنید.اگر نه تا اول ماه بعد صبر می کنید تا شارژ بشه اینترنتتون.

سلام
تلفنهای منطقه ما هم همشون رو فیبره منم دستم تو پوست گردو هر کار کردم به هر دری زدم واسه ADSL نشد که نشد (شاید 3 ماه دویدم ) اخرش مجبور سرویس Wimax بگیرم از شرکت لایزر با تعرفه جدید
کاش میشد رو فیبر هم ADSL بدن :confused::(

سلام
تلفنهای منطقه ما هم همشون رو فیبره منم دستم تو پوست گردو هر کار کردم به هر دری زدم واسه ADSL نشد که نشد (شاید 3 ماه دویدم ) اخرش مجبور سرویس Wimax بگیرم از شرکت لایزر با تعرفه جدید
کاش میشد رو فیبر هم ADSL بدن :confused::(

سلام
خوب تلفن های ما که یکهو فیبر شد :دی

روی فیبر هم میشه سرویس ADSL استفاده کرد .. فقط چند تا نکته داره .. یکی اینکه اینجا توی ایران میگن فیبر ولی باز کلا فیبر نیست .. مثل اینکه از مخابرات تا کافوها (همون پست های مخابراتی) فیبر نوری ـه و از اونجا به بعد سیم مسی . نکته دوم هم اینکه که میشه باز سرویس ADSL رو استفاده کرد منتهی یک سری دستگاههای دیگه و متفاوت از اینهایی که اینها وارد کرده اند میخواد و دستگاهها باید توی همین کافو ها قرار بگیرند. نکته آخر هم اینه که خوب روی فیبر میشه سرویس سری T داد :دی ولی توی ایران که .... !

WiMax تعرفه جدید اش چیه ؟ پینگ اش چجوریاست؟ کیفیت اش چطوره؟ قطع میشه؟
من هم دارم WiMax میگیرم چون که وایرلس این محل پر از کوه و دره ما رو ساپورت نمیکنه.

سلام
خوب تلفن های ما که یکهو فیبر شد :دی

روی فیبر هم میشه سرویس ADSL استفاده کرد .. فقط چند تا نکته داره .. یکی اینکه اینجا توی ایران میگن فیبر ولی باز کلا فیبر نیست .. مثل اینکه از مخابرات تا کافوها (همون پست های مخابراتی) فیبر نوری ـه و از اونجا به بعد سیم مسی . نکته دوم هم اینکه که میشه باز سرویس ADSL رو استفاده کرد منتهی یک سری دستگاههای دیگه و متفاوت از اینهایی که اینها وارد کرده اند میخواد و دستگاهها باید توی همین کافو ها قرار بگیرند. نکته آخر هم اینه که خوب روی فیبر میشه سرویس سری T داد :دی ولی توی ایران که .... !

WiMax تعرفه جدید اش چیه ؟ پینگ اش چجوریاست؟ کیفیت اش چطوره؟ قطع میشه؟
من هم دارم WiMax میگیرم چون که وایرلس این محل پر از کوه و دره ما رو ساپورت نمیکنه.

ٌWimax هم خوبه.خوبیش اینه که به مخابرات ارتباطی نداره.یعنی دردسر خط تلفن ندارید.یه مقداری هزینه بالا داره که آدم اگر پولش رو داشته باشه ارزش سرویس گرفتن داره.قطع شدنش هم من که تا حالا ندیدم بچه های شرکتمون صحبتی از قطع شدن کرده باشن.مشکل جوی هم وجود داشته باشه فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه.

روی فیبر هم میشه سرویس ADSL استفاده کرد .. فقط چند تا نکته داره .. یکی اینکه اینجا توی ایران میگن فیبر ولی باز کلا فیبر نیست .. مثل اینکه از مخابرات تا کافوها (همون پست های مخابراتی) فیبر نوری ـه و از اونجا به بعد سیم مسی . نکته دوم هم اینکه که میشه باز سرویس ADSL رو استفاده کرد منتهی یک سری دستگاههای دیگه و متفاوت از اینهایی که اینها وارد کرده اند میخواد و دستگاهها باید توی همین کافو ها قرار بگیرند.

کاملا درسته حالا تا اینا بیان تجهیزات نصب کنن........ (تا گوساله گاو شود دل مادرش اب شود )

در مورد wimax هم هنوز واسه من وصل نشده 2و3 روز دیگه وصل میشه
لایزر 128 shaire 1:8 رو میده 47700 و 256 83000
تجهیزات هم 400000 به صورت امانی

کاملا درسته حالا تا اینا بیان تجهیزات نصب کنن........ (تا گوساله گاو شود دل مادرش اب شود )

در مورد wimax هم هنوز واسه من وصل نشده 2و3 روز دیگه وصل میشه
لایزر 128 shaire 1:8 رو میده 47700 و 256 83000
تجهیزات هم 400000 به صورت امانی

سلام
بیزحمت وقتی که وصل شد یک سری آمار در مورد پینگ اش و کیفیت اش و سرعت دانلود اش لطف کنید .

خیلی ... میشه اگه این همه صبر کنم و دنبالشون بدوم و آخرشم بتونم مثلا 4KB/s دانلود کنم :دی

سلام دوستان من میخوام adsl بگیرم فقط میخواستم ببینم 128 رسیو و 64 سند واسه بازی میشه با محدودیت 2 گیگ البته 2 گیگ رو شارج میکنم واسه ps3 میخوام و 360

آقا اینجا کسی جایی رو سراغ داره 2212 رو پشتیبانی کنه

من هر جا که سرکشی کردم خبری نیست تو شاتل فقط نوشته پشتیبانی می کنه ولی زنگ زدم گفت نه نمی شه منطقه مخابراتی شما

حالا اینجا اگه کسی جایی رو سراغ داره لطفا بگه

با تشکر

-------------------

یه سوال دیگه برای کرج کدوم شرکت سرویس دهیش بهتره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or