اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام رفقا . من یه سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدید.
من سرویس adsl صبا دارم توی تلفنمون خیلی نویز وجود داره splitter هم دارم داستان چیه ؟ کسی می تونه کمک کنه. فقط یه سیم تلفن از بیرون اومده تو خونمون دیگه پریز و ... نداریم.

شما یه بار بدون Splitter تلفن رو مستقیم به خطی که داخل خونه اومده وصل کن ببین نویز داره یا نه.اگر نداشت بفهم از Splitter هست و باید عوضش کنی.یه چک هم کن ببین سیم تلفن کنار سیم برق رد شده یا نه.اگر کنار سیم برق هست دلیل نویز ممکنه همین باشه.

فقط یه سیم تلفن داریم که اونو وصل کردم به line splitter و از splitter یکی به مودم یکی به تلفن
در ضمن مودم من wi-fi هستش. همزمان به note book - pc - ps3 وصله
بعضی موقع ها نویز نداره بعضی وقتا خیلی زیاده . splitter رو هم یه بار عوض کردم.

فقط یه سیم تلفن داریم که اونو وصل کردم به line splitter و از splitter یکی به مودم یکی به تلفن
در ضمن مودم من wi-fi هستش. همزمان به note book - pc - ps3 وصله
بعضی موقع ها نویز نداره بعضی وقتا خیلی زیاده . splitter رو هم یه بار عوض کردم.

شما یه سر برو مخابرات.احتمالا کیفیت خط تلفن اومده پایین.فکر کنم نیاز باشه سیم بان بیاد سیم کشی رو عوض کنه براتون.

لامصبا خدا لعنت کنه این مخابرات پیام نور رو خط ها رو فیبر کردن حالا دیگه نمیتونم اینترنت پرسرعت استفاده کنم
حساب کنید شما مثلا سوار بنز بودید یه چند ماهی حالا بیایی سوار پیکان بشی حسابی حالت گرفته میشه لعنت به مخابرات بیاد
کسی میدونه جای امیدواری هست که رو فیبر بشه adsl استفاده کرد؟ اصلا راه می اندازن جریانش چیه؟

لامصبا خدا لعنت کنه این مخابرات پیام نور رو خط ها رو فیبر کردن حالا دیگه نمیتونم اینترنت پرسرعت استفاده کنم
حساب کنید شما مثلا سوار بنز بودید یه چند ماهی حالا بیایی سوار پیکان بشی حسابی حالت گرفته میشه لعنت به مخابرات بیاد
کسی میدونه جای امیدواری هست که رو فیبر بشه adsl استفاده کرد؟ اصلا راه می اندازن جریانش چیه؟

عزیز شما می تونید از سیستم WiMax استفاده کنی که شرکت های زیادی این خدمات رو عرضه می کنند.از جمله ParsOnline.Com و Laser.IR

عزیز شما می تونید از سیستم WiMax استفاده کنی که شرکت های زیادی این خدمات رو عرضه می کنند.از جمله ParsOnline.Com و Laser.IR
پارس آفلاین که قیمت نداده تو سایتش،اون یکی هم سایتش باز نمیشه!

پارس آفلاین که قیمت نداده تو سایتش،اون یکی هم سایتش باز نمیشه!

خوب باید زنگ بزنید بهشون.این هم بخش WiMax سایت Laser :

http://www22.laser.ir/new_Theme.aspx?p=services_wimax_overview

در ضمن خیلی از سایت های دیگه هم این سرویس رو میدن.مثل Shatel ...

پارس آفلاین ؟

همون پارس آنلاین هست.

دوستان کسانی که میخوان بعد از گرفتن سرویس سرعت واقعی دانلود خودشونو بدونند برین اینجا تا ببینین آیا از کسی که سرویس گرفتین واقعا خوب بوده یا نه مال من 890 بود .
http://speedtest.net/

دوستان اگر می خوان تست سرعت برای بازی کردن با XBox360 یا دستگاه های مشابه کنن بهتر هست روی یکی از شهر های مثل New York در این سایت تست انجام بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or