دوستان این لنگر کشتی رو کی میخوان از این فیبرها جدا کنن ؟
سرعت و پینگ به طرز افتضاحی اومده پایین !
سلامPing هم که دیگه رسما رفته بالای 500 600 ... الان بازی آنلاین خیلی میچسبه :laughing: .
ببین اینا ip آدرس های dns شاتل هستش.
85.15.1.10
85.15.1.12
سلام
من همین پیش پات داشتم میزدم.
با آسیاتک
دوستان ببخشید! این Ping آسیاتک توی شرایط معمولی حدودا چقدره ؟! غیر از الان که مشکل برای همه ISP ها پیش اومده...
آخه میخوام تا یه چند وقت دیگه ADSL بگیرم و همین آسیاتک هم مجبورم انتخاب کنم؛ بیشتر برای بازی آنلاین میخوام پس Ping باید خیلی مهم باشه...
از دوستانی که آسیاتک دارن میخوام این Ping ـشون رو بگن ؛ مرسی...
سلام
من آسیاتک دارم
پینگم الان 220 هست.
نه مشکلی نداره فقط یکم ساعات شلوغی مشکل پیدا میکنه البته الانا...220 یه کم زیاد نیست ؟! راحت آنلاین بازی میکنی ؟!
قبل از این قضیه کشتی و لنگر و اینجور چیزا چقدر بود ؟!
حالا برای من که receive مهم هست کدوم art بهتره؟ ... :arrowd:
از کجا می شه فهمید که در حال حاضر از کدوم یک از art ها داری استفاده می کنی؟ :biggrin1:
سلام .
دوستان و اساتيد عزيز ... من يه راهنمايي ميخواستم ...
فرض كنيد ما يه كامپيوتر سرور داريم كه با مودم به اينترنت ADSL وصله ، اين كامپيوتر به يك كامپيوتر ديگه شبكه شده ... تا اينجا كه هيچي !!!
حالا شما پشت اون كامپيوتر دومي نشستيد و تازه ويندوز نصب كردين و هيچ تنظيماتي توش انجام ندادين ... ما ميخوايم از اين كامپيوتر براي اتصال به كامپيوتر اول كه سروره و بعد از اون به انترنت استفاده كنيم ...
خوب ، يا علي ... خواهشن يواش يواش توضيح بديد كه بايد شكار كنم ؟؟؟
ممنون
این یعنی چه قدر زیاد؟!
اين مشکل سرعت و پينگ برای تمام Isp ها پيش اومده؟؟
سلام
يه اگه ميشه 1 شرکت خوب معرفی کنيد که 256 ما پينگ خوب بده از همه مهمتر برام پينگ خوب هست
قيمتم تا رنج 35 تومن در ماه
اقا کسی نمیدونه چه شرکتی اراک رو ساپورت میکنه قیمت هاش چه طور هستند چه جوری کار میکنه چه قسمت هایی از اراک رو ساپورت میکنه کار شرکته خوبه یا نه
با تشکر
سرگذشت كابلهاي نازكي كه شبكههاي اينترنت را به هم وصل كرده است :
http://www.tarashe.com/news/2008/02/04/6947-/
-------------------------------------------------------------------
چهارمين کابل اصلی اينترنت در خاورميانه نيز قطع شد :
http://www.tarashe.com/news/2008/02/06/6955-/
===================================================
بچه ها به نظر نمی یاد از کشتی باشه.این از تحریم های آمریکاست
آخرین روزهاییست که داریم اینترنت رو تجربه می کنیم ؟!
منم همین نظر رو دارم اگه قرار باشه این تحریم کنن خیلی راحتتر از این میتونند این کارو انجام بدن نه اینکه بیان مال کل کشور های خاورمیانه رو قطع کننبستگی به پولت داره.اما خوب سرعت خوب 256 هست یا 384.برای این که بفهمی کدوم آرت رو هم داری باید زنگ بزنی شرکت.اما خوب توی کنترل پنل مودم هم می تونی بفهمی سرعتت چنده.
خوب دوست عزیز باید تنظیمات شبکه رو انجام بدید.به بخش Network Connections برید و توی Properties کانکشن خودتون وارد Properties مربوط به TCP/IP بشوید.اونوقت IP ها رو تنظیم کنید.
امین جون این سرعتی هست که کارت شبکه تا این حد پشتیبانی می کنه.یعنی تا 1 گیگابایت سرعت می تونه وصل بشه.
این مشکل کل ایران رو فرا گرفته و البته مثل این که بعضی از کشور های آسیایی رو.
شما چه شهری هستید.اگر تهران هستید Shatel.IR,Sabanet.ir و AzadNet.Net شرکت های خوبی هستن.
شرکت نما آنلاین نماینده شرکت Pars Online در اراک هست : http://www.jahanonline.ir/
شرکت گذرگاه جهانی با آدرس : اراك - خیابان امام روبروی سینما استقلال ساختمان 188 هم نماینده داتک تلکام هست
محمد جان اینطوری نمیشه گفت.فقط اگر کشور های عربی ایران رو تحریم کنن یا کشور های مثل هند و آسیای شرقی،باعث بدبختی ایران میشه.
دوستان ببخشید! این Ping آسیاتک توی شرایط معمولی حدودا چقدره ؟! غیر از الان که مشکل برای همه ISP ها پیش اومده...
آخه میخوام تا یه چند وقت دیگه ADSL بگیرم و همین آسیاتک هم مجبورم انتخاب کنم؛ بیشتر برای بازی آنلاین میخوام پس Ping باید خیلی مهم باشه...
از دوستانی که آسیاتک دارن میخوام این Ping ـشون رو بگن ؛ مرسی...