توی این سرویس مثل دیایل آپ سایت ها آزاد هستند یا قفل
مگه دور و برای پاسدارن نیستی ؟
خو چرا نمی ری سراغ شاتل ؟
اینم لیست تعرفه ش: http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR
پ.ن: اگه خواستی شاتل بگیری، قبلش خراب شو رو سر حمید ببین اون چی میگه و اینا، بهر حال استفاده کننده ست، استفاده کننده ای که دنبال پینگه خوبه ...
--------------------------------
ویرایش: الان پیش شماره ت رو هم دیدم (و خوب توی سایت خود شاتل وارد کردمش) که میشه مرکز باهنر که شاتل پشتیبانی می کنه از اونجا
میشه بفرمایید چرا قرار داد پول ندادن به مخابرات در dsl چرا روی دیال آپ پیاده نمیشه
میشه بفرمایید چرا قرار داد پول ندادن به مخابرات در dsl چرا روی دیال آپ پیاده نمیشه
خوب از طرف اسیا تک هم Adsl «میدن بهم میگن پر شده...باید با همین پارس ساخت
فقط 20 مگم مونده در مدت 15 روز
اقا بیخیال پول مشکل حل بشه کافیه...و همانا برای این مشکل هم راهکاری ست (البته پولی)، برای آنان که چاره ای جز پارس آنلاین ندارن
اقا اینو مطمعنی؟ گوره بابای 10 تومن با 8 گیگ هیچ کاری نمیشه کرد! این پارس سرعت دانلودش هم بد نیست...با 128 بین 20-25 Kbs میگیرم...اگه نا محدود بشه خیلی خوبه...به این صورت که مثلاً برای سرویس 128 شما ماهانه 10.000 تومان اضافی میدی و سرویست دوباره نامحدود میشه (برای 256 این مقدار میشه 20.000 تومان) ... درسته که نامردیه محضه، ولی هرچی هست از 8 گیگ در ماه بهتره
منطقه ی ما ADSL نمیدن دیگه البته منم نامحدود 100% میخوام...بری و یه 192 ـه شاتل بگیری رو خلاص کنی خودتو
سرویس رو یه لول بالاتر می بنده (یعنی عملاً پول 192 میدی، 256 میگیری)، محدودیتت 15 گیگه، شبا از 1 تا 7 صبح ترافیک مجانیه، جمعه ها هم به همچنین ... پینگتم با حمید خوب میشه و اینا (این مزیت آخر رو کلی گفتم )
من از پیشنهاد اولت خیلی خوشم اومد...دمت گرمعملاً هر دو مسیر برات یه هزینه رو در بردارن و خوب مشخصه که دومی بهتره از هر جهت
واقعیتش با خودم کنار اومده بودم ولی...از نامحدود نمیشه گذشتلبته راه سومی هم هست که خوب نمیشه باهش کنار اومد، اونم اینه که سوخت و ساخت ...
آره آخه این اواخر این R.I.P هِــی بهم میگه کِــی میشه پینگم باهات خوب شه یه Quake1 ـــی بزنیم (مثلاً :biggrin1پینگتم با حمید خوب میشه و اینا
ببین شما اول برو به این سایت www.internetfinder.irاقا من میخواستم بپرسم که من میتونم ازAdslاوراکل استفادهکنم یا نه چون من شهرستانی هستم و طرفای ما هیچ جا adsl ندارن اگه میشه چی جوری ممکنه؟