اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه دور و برای پاسدارن نیستی ؟
خو چرا نمی ری سراغ شاتل ؟

اینم لیست تعرفه ش: http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR

پ.ن: اگه خواستی شاتل بگیری، قبلش خراب شو رو سر حمید ببین اون چی میگه و اینا، بهر حال استفاده کننده ست، استفاده کننده ای که دنبال پینگه خوبه ...

--------------------------------
ویرایش: الان پیش شماره ت رو هم دیدم (و خوب توی سایت خود شاتل وارد کردمش) که میشه مرکز باهنر که شاتل پشتیبانی می کنه از اونجا

چرا احمد همون ورام.
اتفاقا به کمک حمید واسه ی یکی از دوستام شاتل رو نصب کردم:دی دستش درد نکنه.
ولی 2 تا مشکل وجود داره:
1-شاتل سرویس 128 یا کمتر دیگه به منطقه ی ما نمیده...باقیشم کارای اداری میخواد.
2-اخه شاتل هم نسبتا محدوده.
دیشب داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم که از پارس رفته بود روی اسیا تک...اون راضی بود راسش...حالا ماه اول رو که مجانی هم هست از اسیا میگیرم ببینم چطوریه...خوشبختانه با مودم فعلیم هم کار میده.
اگه دیدم بده میرم روی شاتل 192:دی
دستت درد نکنه

میشه بفرمایید چرا قرار داد پول ندادن به مخابرات در dsl چرا روی دیال آپ پیاده نمیشه

سلام
چون در adsl خط تلفن شما رانژه یا همون دو طرفه میشه و به همین دلیل وقتی شما به اینترنت وصلی تلفن شما اشغال نمیشه و هزینه ای نداره ولی در دیال آپ نمیشه خط رو رانژه کرد و به همین دلیل وقتی در دیال آپ به شبکه وصل میشین تلفن اشغال میشه و شما باید هزینه اون رو به مخابرات پرداخت کنید.
یا علی مدد

میشه بفرمایید چرا قرار داد پول ندادن به مخابرات در dsl چرا روی دیال آپ پیاده نمیشه

اقا پست هات 50 تا بیشتر شد میتونی تاپیک بزنی.
لطفا دیگه اسپم نن که برخورد جدی میشه.
پ ن:Dial up=دایل اپ (حالا یه چیزی بین اینو دایال:دی)

خوب از طرف اسیا تک هم Adsl «میدن بهم:دی میگن پر شده...باید با همین پارس ساخت:((
فقط 20 مگم مونده در مدت 15 روز:((

خوب
و همانا برای این مشکل هم راهکاری ست (البته پولی)، برای آنان که چاره ای جز پارس آنلاین ندارند :biggrin1:

پارس بعد از اینکه رفت روی PPPoE و در طی یک اقدام ناجوانمردانه شروع کرد به محاسبه ی ترافیک، اومد و یه مدل سرویس دیگه رو هم بوجود آورد
به این صورت که مثلاً برای سرویس 128 شما ماهانه 10.000 تومان اضافی میدی و سرویست دوباره نامحدود میشه (برای 256 این مقدار میشه 20.000 تومان) ... درسته که نامردیه محضه، ولی هرچی هست از 8 گیگ در ماه بهتره ;)

و اما چاره ی دوم
بری و یه 192 ـه شاتل بگیری رو خلاص کنی خودتو
سرویس رو یه لول بالاتر می بنده (یعنی عملاً پول 192 میدی، 256 میگیری)، محدودیتت 15 گیگه، شبا از 1 تا 7 صبح ترافیک مجانیه، جمعه ها هم به همچنین ... پینگتم با حمید خوب میشه و اینا (این مزیت آخر رو کلی گفتم :biggrin1:)

عملاً هر دو مسیر برات یه هزینه رو در بردارن و خوب مشخصه که دومی بهتره از هر جهت
البته راه سومی هم هست که خوب نمیشه باهش کنار اومد، اونم اینه که سوخت و ساخت ...

و همانا برای این مشکل هم راهکاری ست (البته پولی)، برای آنان که چاره ای جز پارس آنلاین ندارن
اقا بیخیال پول:دی مشکل حل بشه کافیه...
به این صورت که مثلاً برای سرویس 128 شما ماهانه 10.000 تومان اضافی میدی و سرویست دوباره نامحدود میشه (برای 256 این مقدار میشه 20.000 تومان) ... درسته که نامردیه محضه، ولی هرچی هست از 8 گیگ در ماه بهتره
اقا اینو مطمعنی؟ گوره بابای 10 تومن:دی با 8 گیگ هیچ کاری نمیشه کرد! این پارس سرعت دانلودش هم بد نیست...با 128 بین 20-25 Kbs میگیرم...اگه نا محدود بشه خیلی خوبه...
بری و یه 192 ـه شاتل بگیری رو خلاص کنی خودتو
سرویس رو یه لول بالاتر می بنده (یعنی عملاً پول 192 میدی، 256 میگیری)، محدودیتت 15 گیگه، شبا از 1 تا 7 صبح ترافیک مجانیه، جمعه ها هم به همچنین ... پینگتم با حمید خوب میشه و اینا (این مزیت آخر رو کلی گفتم )
منطقه ی ما ADSL نمیدن دیگه:دی البته منم نامحدود 100% میخوام...
عملاً هر دو مسیر برات یه هزینه رو در بردارن و خوب مشخصه که دومی بهتره از هر جهت
من از پیشنهاد اولت خیلی خوشم اومد...دمت گرم:love:
لبته راه سومی هم هست که خوب نمیشه باهش کنار اومد، اونم اینه که سوخت و ساخت ...
واقعیتش با خودم کنار اومده بودم ولی...از نامحدود نمیشه گذشت:دی
مرسی احمد

سلام به همه
اقا من میخواستم بپرسم که من میتونم ازAdslاوراکل استفادهکنم یا نه چون من شهرستانی هستم و طرفای ما هیچ جا adsl ندارن اگه میشه چی جوری ممکنه؟

اقا من میخواستم بپرسم که من میتونم ازAdslاوراکل استفادهکنم یا نه چون من شهرستانی هستم و طرفای ما هیچ جا adsl ندارن اگه میشه چی جوری ممکنه؟
ببین شما اول برو به این سایت www.internetfinder.ir
ببین کدوم ISP ها توی شهرستانتون به خط شما خدمات میدن. البته امیدوارم این سایت همونطوری که خودش ادعا میکنه اطلاعات درست و کامل بده. برای تهران که درست اطلاعات میده. بد نیست چند تا از بچه های شهرستانی هم این سایت رو یه چک بکنن ببینن درست کار میکنه یا نه و بعد بیان اینجا بگن.

ایران از نظر استفاده از اینترنت پرسرعت از اخر اوله.به جدول زیر توجه کنید.
جدول میزان ضریب اینترنت پر سرعت در چند کشور برتر دنیا
نام کشور--------------------------- میزان ضریب نفوذ به درصد
کره جنوبی ---------------------------------38/89
هنگ کنگ ---------------------------------14/84
امریکا-------------------------------------- 4/83
موناکو -------------------------------------92/82
ایسلند ------------------------------------76/75
سنگاپور------------------------------------53/75
هلند --------------------------------------27/73
دانمارک-----------------------------------99/72
فلسطین ---------------------------------07/72
نروژ --------------------------------------35/71