mh_kindkiller
کاربر سایت
بچه ها من پیش شماره ی 8869 رو دارم و فقط شاتل این پیش شماره رو داره لطفا یکی تمام قیمتاشو بزنه خودم نمیتونم برم توی سایتش
اين كار رو كردم اما باز فرقي نكرد.دی جان شما تو Properties وی پی ان خودتون توی بخش Security تیک Advanced رو بزنید و بعد از زدن Settings توی تب Data Encryption اون گزینه ها رو تغییر بدید و تست کنید.احتمال داره درست بشه چون من برام اینطوری پیش اومد حلش کردم از این طریق.
سلام ببین دوسته عزیز قیمت های این شرکت یکم بالا هست
مزایا : سرعت بالا و نداختن پالس تلفن و آزاد بودن خط تلفن هنگام کار با adsl و مکالمه همزمان با استفاده از اینترنت و سرعت دانلود بالا و ....
البته بستگی به نوع adsl هم که می گیری داره راستش من اینجا سرعت دانلودم 7 هست تا 10هست و از 64 سند و 64 ریسیو استفاده می کنم و قیمت هم ماهیانه 20 هزار تومان هست در صورتی که این شرکتی که شما معرفی کرده بودید قیمتش نسبت به اینجا خیلی بیشتره دوسته عزیز شما می توانید با علی جان(ali_mojarad) مدیر محترم سایت بازی سنتر صحبت کنید ایشون اطلاعاتشون نسبت به بنده بیشتره در این زمنیه و از قیمت های اونجا هم بیشتر می دونن خوب من توصیه می کنم از adsl استفاده کنید و حتما خریداری کنید اما نه با این قیمت! بنده که واقعا از خدمات adsl راضی هستم خوب موفق باشی دوسته عزیز
ميخوام تا 2.3 هفته ديگه Adsl بگيرم تو كرج ميخوام ماهي 70 بدم 6 ماه هم ميخوام از چه شركتي بگيرم ه سرويسي بگيرم ( ماهي 20 گيگم بيشتر نميخوام )
ميخوام تا 2.3 هفته ديگه Adsl بگيرم تو كرج ميخوام ماهي 70 بدم 6 ماه هم ميخوام از چه شركتي بگيرم ه سرويسي بگيرم ( ماهي 20 گيگم بيشتر نميخوام )
یه مگش چنده؟
سلام
دوستان Adsl از چه شرکتی بگیرم خوبه؟ شاتل الان 128 با 2.5 گیگ محدودیت گذاشته ماهی 9800 ولی 2.5 گیگ هم خیلی کمه
کلا یه راهنمایی کنید ممنون میشم
از موقع ثبت نام کردن تا موقع اومدن چقد طول میکشه ؟؟:confused::confused:
من تازه دیروز گرفتم:baby:
هزینه تلفن چقدر میاد
میگن 64 بیتش با دیال آپ فرقی نداره؟