اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من چیکار کنم؟کنسل کنم با شبدیز(داتک)؟
اخه این یعنی چی اسمش سرویسه 256ه اونوقت نهایتا 26-7 تا سرعتشه
خوب یه دفعه بگن سرویس 30 kb/s
در حالت نرمال سرویس 256 چه سرعته واقعی باید بده؟
لطفا بگین
مرسی
8c3gvo3.jpg

لطفا بگین
مرسی
8c3gvo3.jpg

با 256 حداکثر 32 میشه دانلود کرد. البته تو ایران چون شرکت ها سرویس رو شیر میکنند بین یوزر ها سرعت باز هم کمتر از این میشه.

لطفا بگین
مرسی
8c3gvo3.jpg
سلام
منم از شبدیز 256 میگیرم ولی میانگین سرعتم بین 28 تا 31 هست . نمیدونم چرا برای شما اینقدر کمه .:confused: با خودشون در میون بذار ببین چی جواب میدن . انصافا آدماهی خوبی هستن مخصوصا آقای عیسی خانی وایزدی.
در ضمن تو این عکسی که گذاشتی که سرعتت بد نیست.
یا علی مدد

لطفا بگین
مرسی
8c3gvo3.jpg
اول اینکه شما لطف کن یکم پستارو بخون. همین صفحه پیش من برای شما نوشته بودم که سرعت باید چطور باشه!
دوم اینکه 256 کیلوبیت در ثانیه رو باید تقسیم بر 8 کنی تا سرعتت به دست بیاد. در ضمن این عکسی که گذاشتی نوشته 28 کیلوبایت در ثانیه داره دانلود می کنه که برای 256 کاملا درسته و هیچ مشکلی نداره البته اگه همین حدود باشه نه اینکه بره 6-7 کیلوبایت دانلود کنه.

آقا امروز اومدن از شركت صبا خط ما رو هم وصل كردن و بعد از چندين سال از شر Dial Up نكبت خلاص شديم :) سرعت واقعا عاليه و سرعت دانلودش هم همون طور كه گفتم 61 كيلوبايت در ثانيه هستش همون اول كه گرفتم رفتم و يك فايل 50 مگابايتي رو دانلود كردم دقيقا در عرض 12 دقيقه دانلود شد :biggrin1: .

مبارکت باشه.
اون دوستمونم فکر کنم یکی از دلایل زیر باشه :

- شما Ip اختصاصی ندارید و اینترنتتون با کسان دیگه یکی هست.
- سیم کشی تلفن از کنار کابل برق عبور کرده که این باعث ایجاد پارازیت میشه(البته در این مشکل بعضی وقت ها شاهد قطع و وصل های ممتد هم هستید.)
- کیفیت خطتون اومده پایین و باید از طریق مخابرات مشکل حل بشه.

البته تعداد کاربران که بره بالا کیفیت خطوط و سرویس هم افت می کنه.

آقا راست میگه
شرکت رو عوض کن
منم صبا نت دارم
عالیه
سرعت دانلودم با اکانت 128
40-60 هست
دانلودها بستگی به سرورو هم دارند
شما باید یه ip اختصاصی داشته باشی تا سرعت دانلودت بره رو 50

اول باید چک کنین که مشکل از کجاست.در صورت حل نشدن مشکل می تونید شرکت سرویس دهندتون رو تغییر بدین.

همون احتمالات بالا که گفتم باید بررسی بشه.

مبارکت باشه.
اون دوستمونم فکر کنم یکی از دلایل زیر باشه :

- شما Ip اختصاصی ندارید و اینترنتتون با کسان دیگه یکی هست.
- سیم کشی تلفن از کنار کابل برق عبور کرده که این باعث ایجاد پارازیت میشه(البته در این مشکل بعضی وقت ها شاهد قطع و وصل های ممتد هم هستید.)
- کیفیت خطتون اومده پایین و باید از طریق مخابرات مشکل حل بشه.

البته تعداد کاربران که بره بالا کیفیت خطوط و سرویس هم افت می کنه.

1: داستان Static IP و Sharing از هم جدان
داشتن Static IP دلیل بر عدم اشتراک خط نیست ... شما می تونی خط Share داشته باشی که IP اختصاصی داره (که برای کاربر همیشه اینطوریه اگر درخواست Static IP داشته باشه در غیر این صورت 2 حالت داره که یا Dynamic IP داره (که در هر مرتبه قطع و وصل شدن IP ش فرق می کنه (البته این IP در هر حال Valid ـه)) و یا هم روی یک IP با دیگران NAT میشه و IP مجازی میگیره)
اون خطی که سرعتش همیشه ثابته اسمش خط Dedicated هستش که میاد و یه سرعت ثابت (بهتره بگیم یه پهنای باند یا همون Bandwidth ثابت) رو به همراه چند تا IP در اختیار شما قرار میده (قمیت این خط هم بسیار بالاست بطوری که مثلاً الان قیمت پهنای باند 256 کیلوبیت بر ثانیه برای ISP ها چزی حدود 400.000 تومانه)
داستان در اونجا اینه که به ازای هر 64 کیلوبیت بر ثانیه (که میشه معادل 8 کیلوبایت بر ثانیه)، 16 تا IP داده میشه به یه خط Dedicated که از این 16 تا 12 تاشون قابل استفاده ست. حالا این 64 رو بین 12 نفر Share می کنن مثلاً ...
حالا در ADSL این Sharing معمولاً بصورت 4:1 ـه بصورت استاندارد جهانی (که در ایران کمتر رعایت میشه)

2: پارازیت هم اولین مشکلی که ایجاد می کنه اینه که Package Lost رو می بره بالا (خیلی ساده در حالت عادی تعداد پک های سند شده حدود یک چهارم یا یک هشتم میزان پک رسیو شده ست)، در مرحله ی بعدی اگر شدت پارازیت بالا باشه می تونه موجب قطع شدن Link بشه ...

3: مخابرات ایران هم متاسفانه هیچ غلطی نمی کنه ... تنها کاری که بلدن اینه که بوق تحویل بدن و به هیچ چی کار ندارن ... (یادمه من یه بار می خواستم پورتم عوض بشه ... یارو عرضه ی اینکه پورت منو Bridge کنه رو نداشت ... آخرش مجبور شدم خط رو تخلیه کنم و بعد دوباره خط دایری بخوره)

آخرین ویرایش:
تو سايت شبديز زده هزينه راه اندازي Ip استاتيك 50 هزار تومان اين ماهيه يا كه مثلآ من كه ميخوام 6 ماه بگيرم يه 50 تومان همون اول ميدم واسه 6 ماه ؟

سلام
یادتون هست که گفتم سرعتم خیلی بالاست ولی 64 دارم
امروز رفتم تو قسمت تنظیمات مودمم دیدم نوشته :
Line Rate - Upstream (Kbps): 512
Line Rate - Downstream (Kbps):1024
میخواستم بدونم این سرعتی هست که الان من دارم یا سرعتی که مودم پشتیبانی میکنه
اگه اولی باشه که یعنی عجب اشتباهی

کسی جواب نمیده!

اگر با حدود 80 به بالا دانلود می کنی که این مورد درست هست.اما اگر نه این ارتباطی به اون سرعتت نداره.

الان این نشون میده آپلود 512 هست و دانلود 1024

اخه صبانت محدودیت ترافیک داره:( ...
حداقل مثل شاتل شبا دانلودش نامحدود بود میگرفتم
صبانت مودمو خودش باید بده؟
این پلنته شبدیزو چیکار کنم
سایت صبانتو میگین؟ مرسی
راستی اون سرعت 28-26 برای نصفه شبه
وسط روز 18-20 ه
ای پی ولیدم گرفتم هزینش سالانه 50تومنه که ماهی 4 تومن و خورده ای میشه
ولی تاثیری تو سرعت ندیدم...!

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند