اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا این پارس انلاین چی کار کرده؟؟ تازه من 2 روز بود لایو رو ردیف کرده بودم .داشتم حال میکردم.. دیروز که اومدم بیان اینترنت دیدم ازم یوزر و پس میخواد زنگ زدم گفتن سرویس pppoe هستش و باید کانکشن بسازی و یوزر و پسوردتو که موقتا شماره تلفنته وارد کنی با کامپیوتر که مشکلی ندارم کانکشن ساختم و... کلا وصلم ولی 360 وای...........من تو قسمت ادیشن که میرم یوزر و پس رو میزنم ولی تو تست کانکشن قسمت ایپی ایراد میگیره اگرم کلا تو قسمت ادیشن ستینگ یوزر و پس وارد نکنم DNS رو ایراد میگیرد اگرم یوزر و پس رو بزنم ایپی failed......چی کار کنم؟؟؟؟؟تو قسمت pppoe یه قسمت دیگه داره به نام system name که اونهم پارس انلاین نوشتم ولی بازم نشده.خواهشا بگید تو رو خدا چی کار کنم؟؟؟؟در ضمن یوز و پس هم هنوز عوض نکردم وشمارمه و اطمینان دارم درست نوشتم ودرست وارد میکنم.چی کار کنم؟؟؟؟؟
شرمنده پست رو تکرار میکنم.کسی نمیدونه مشکل از کجاست .من هر کاری میکنم نمیشه..یعنی اینجا کسی از پارس انلاین adsl نمیگیره ؟ با این سیستم جدیدش به مشکلی بر نخورده؟؟

شرمنده پست رو تکرار میکنم.کسی نمیدونه مشکل از کجاست .من هر کاری میکنم نمیشه..یعنی اینجا کسی از پارس انلاین adsl نمیگیره ؟ با این سیستم جدیدش به مشکلی بر نخورده؟؟
دوست عزیز شما این پست رو مرور کنید :
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=232287&postcount=1161

توی دشبورد لازم نیست یوزر و پس pppoe رو وارد کنید. اون قسمت رو دست نزنید کلاً.
این هم بخشی از یک پست دیگم هست که نقل قول میکنم :
کانکشن اینترنت رو share کردی؟ اگه سرویس اینترنتت pppoe هست ( 2 تا کانکشن اینترنت داری ) باید اون اصلیه رو share کنی. یعنی اونی که یوزر پسورد داره. و اون پورت هایی که گفتم رو پایین همون قسمت که گزینه share رو تیک میزنی یه setting داره که اونجا پورت ها رو اضافه میکنی.

فقط همون 3-4 تا که علامت زدم مهم هستن.
گزینه های upnp رو تیکشون رو بردار. کلاً بقیه رو همه رو بردار غیر از xbox ها و dns و dhcp

فایروال ویندوز رو هم کامل خاموش کن. همونجا که share کردی بالاش یه ستینگ داره مربوط به فایروال. توش باید فایروال off باشه و در قسمت advanced هم تیک ها رو از جلوی کانکشن ها بردار.

در کل من هم گاهی با dns fail مواجه میشدم. در این حالت منوال بعضی وقتها قاطی میکنه و ارتباط نمیتونه درست برقرار بشه. با یکی دوبار ریست کامپیوتر و 360 درست میشد معمولآً.
dns fail از اینترنت هم میتونه باشه. یعنی اینترنت اگه قطع بشه dns fail میده.

این کارهایی که بالا گفتم رو اگه انجام ندادی انجام بده اگه نشد ببین در حالت ip , dns اتوماتیک ( هم در پیسی هم در دشبورد ) باز هم fail میده؟ چون من با اتوماتیک هم مشکل نداشتم فقط نت open نبود در اون صورت.

دوست عزیز آموزشی رو که من در بخش XBox 360 گذاشتم بخون.اما اگر شما بهتون User Name و Password دادن باید توی کنترل پنل مودمتون وارد بشید و این یوزر و پسورد رو Set کنید.

در ضمن VCI هم باید 35 قرار بدید.

آمروز بلاخره رفتم مودم رو گرفتم بازارو زیرو کردم ولی اثری از Asus نبود و به گفته خودشون آخرین بارش یه ماه پیش اومده و دیگه نمی یاد و من هرچی گشتم اصلا دست دوم هم وجود خارجی نداشت مارکهای دیگه ای هم که معرفی کرده بودین بازم خیلی کمیاب بود من توی تمام مغازه هایی که رفتم فقط و فقط مودم D-Link داشتن و من مجبور شدم اونو بگیرم 322T دو پورت گرفتم 47 تومن . فقط یه سوال دارم این دو پورته ها همشون اینطورین که یه پورتش اترنت و پورت دیگه USB ؟ چون طرف گفت مودمی نداریم که دو پورت باشه و هردو پورتش مثلا اترنت باشه یا برعکس USB باشه .
راستی خط پسر عمم رو وصل کردن به احتمال زیاد برای مارو هم تا فردا پس فردا وصل می کنن چون چندتا خیابون بیشتر فاصله نداریم . رفتیم ببینم سرویسش چطوره , واقعا عالی بود چندتا دانلود انجام دادیم محشر بود سرعت دانش 60 Kb/s بود . راستی یه خط رو بین چند نفر Share می کنن ؟ این نصابش به فامیل ما گفت خط شما با چهار نفر دیگه Share شده .

آخرین ویرایش:
اقعا عالی بود چندتا دانلود انجام دادیم محشر بود سرعت دانش 60 Kb/s بود
واقعا راست ميگي چه سرعتي گرفتي 128 يا 256؟
از كدوم isp?
منم ميخوام تو اين ماه ADSLبگيرم به راهنماييتون نياز دارم!!!
از كدوم ISPبگيرم؟
پارس انلاين خوبه؟مودمش به درد بخور هست يا بايد يكي از بيرون بگيرم؟
سرعت 128 براي LIVE مناسب هست؟
سرعت دانلود و اپلودش چقدره ؟اگر يك ماه هزينه رو دير پرداخت كنيم براي نثب مجدد بازم بايد پول بديم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونتون ميشم اگه كمكم كنيد:)

آمروز بلاخره رفتم مودم رو گرفتم بازارو زیرو کردم ولی اثری از Asus نبود و به گفته خودشون آخرین بارش یه ماه پیش اومده و دیگه نمی یاد و من هرچی گشتم اصلا دست دوم هم وجود خارجی نداشت مارکهای دیگه ای هم که معرفی کرده بودین بازم خیلی کمیاب بود من توی تمام مغازه هایی که رفتم فقط و فقط مودم D-Link داشتن و من مجبور شدم اونو بگیرم 322T دو پورت گرفتم 47 تومن . فقط یه سوال دارم این دو پورته ها همشون اینطورین که یه پورتش اترنت و پورت دیگه USB ؟ چون طرف گفت مودمی نداریم که دو پورت باشه و هردو پورتش مثلا اترنت باشه یا برعکس USB باشه .
راستی خط پسر عمم رو وصل کردن به احتمال زیاد برای مارو هم تا فردا پس فردا وصل می کنن چون چندتا خیابون بیشتر فاصله نداریم . رفتیم ببینم سرویسش چطوره , واقعا عالی بود چندتا دانلود انجام دادیم محشر بود سرعت دانش 60 Kb/s بود . راستی یه خط رو بین چند نفر Share می کنن ؟ این نصابش به فامیل ما گفت خط شما با چهار نفر دیگه Share شده .

يكي جواب بالا رو بده ممنون ميشم خبري نيست :)

از كدوم isp?
از كدوم ISPبگيرم؟
سرعت دانلود و اپلودش چقدره ؟اگر يك ماه هزينه رو دير پرداخت كنيم براي نثب مجدد بازم بايد پول بديم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براي منو هنوز وصل نكردن براي فاميلمون بود كه 128 بود و از صبانت گرفته بود براي من هم از همين ISP هستش . حالا يه چيزي در مورد مودمش بگم كه مودمرو به فاميل ما دادن 45 تومن ولي من بيرون كه قيمت گرفتم 35 تومن بود . مودمش هم به نظر متفرقه مي يومد توي يه جعبه بي نام نشون بود :) . هركسي كه از صبانت سرويس گرفته راضي بوده و تا من نديدم كسي ناراضي باشه ولي تمام سرويسهاش محدوديت داره و به همين خاطر سرعتش بالاست . در مورد بقيه سوالات بايد بچه ها بيان بگن چون من هنوز به Live وصل نشدم . شركت صبا اگه همون روز كه زمان سرويست به پايان برسه هزينه رو پرداخت نكني به گفته خودشون خط قطع خواهد شد و اگه بيشتر از ترافيكت هم مصرف كني يا بايد دوباره هزينه يه ماه شار‍ژ رو بدي يا خط قطع ميشه و اين طوري نيست كه به خاطر هر گيگ ترافيك اضافه مثلا 4000 تومن بگيرن .
ولي پارس آنلاين رو بچه ها ميگن خيلي بيخوده از اون نگير مثل اينكه قطعي زياد داره .

خوب صبا نت شرکت خیلی خوبیه.

D-Link هم مودم خوبی هست اما بهتره همیشه مودم رو از خود شرکت بخرید که ضمانت تعویض یا حل مشکل هم داشته باشه.خط رو هم معقولانه ترینش بین 4 نفر هست.هر چی بیشتر بشه تعداد سرعت کمتر میشه.
اگر مودم 4 پورت بخری 2 تا اترنت و 2 تا USB داره.این هم درسته که مودم 2 پورت یه USB هست و یه Ethernet

از كدوم isp?
از كدوم ISPبگيرم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سايت سبا رو داري به من بدي يا شمارشو ميخوام ببينم ساپورت ميكنه خونمون رو؟

شما از ParsOnline.Com,Shatel.IR,Sabanet.ir یا Azadnet.net می تونی بگیری.این ها شرکت های خوبی هستن.
مودم رو از خود شرکت ها بگیرید خیلی بهتره.پشتیبانی می کنن ازش.
بله مناسب هست اما 256 برای انجام همه امور پیشنهاد میشه.از دانلود گرفته تا Live و ...
دانلود و آپلودش بین 10 تا 14 کیلوبایت در ثانیه ممکنه متغیر باشه.
اگر از مخابرات قطع بشه بله باید هزینه پرداخت بشه.اما اگر خود شرکت قطع کنه نیازی به این کار نیست.
دلیل این که از مخابرات قطع میشه این هست که سر این فعال بودن ADSL روی خط ها شرکت ها به مخابرات پول پرداخت می کنن.

دانلود و آپلودش بین 10 تا 14 کیلوبایت در ثانیه ممکنه متغیر باشه.
من خونه ي يكي از دوستام 49 kb دانلود كرد تنها بادادن 4 دلار و خريد ان اسپيد براي مدت يك سال البته زد و بندي كار كرد
گاهي سرعت دانلودش به 60 هم ميرسيد
و اون 128 kbاز پارس انلاين خريده بود منم به هواي ان اسپيد ميخوام ADSLبگيرم

براي چي؟
تا الان بيشتر از 100 نفر ديدم استفاده ميكنند مخصوصا براي liveفوق العاده يك چيز اونور تره
فايل 20mbرو اين هو جت دانلود كردم باهاش
بايد با cree edite كار كني
اون وقت ان اسپيد فضايي ميشه
راستي پارس براي liveمناسبه؟؟؟

روی کامپیوترت یه بازی بریز متوجه میشی چی می گم.On Speed غیر از سرعت اینترنت سرعت کامپیوتر رو هم بالا می بره که بهش فشار میاره.عواقبش رو بعدا می بینید.

من با سرور دانلود می کردم سرعت 16 مگابایت.یعنی یه فایل 1 گیگابایتی رو توی حدودا 45 دقیقه شایدم کمتر دانلود می کرد.

پارس آنلاین تازگی مثل این که بهتر شده.

روی کامپیوترت یه بازی بریز متوجه میشی چی می گم.On Speed غیر از سرعت اینترنت سرعت کامپیوتر رو هم بالا می بره که بهش فشار میاره.عواقبش رو بعدا می بینید.

من با سرور دانلود می کردم سرعت 16 مگابایت.یعنی یه فایل 1 گیگابایتی رو توی حدودا 45 دقیقه شایدم کمتر دانلود می کرد.

پارس آنلاین تازگی مثل این که بهتر شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or