اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این یه برنامه هست که سرعت کامپیوتر و اینترنت رو بالا می بره.البته برای بعضی نرم افزار ها و بازی ها مشکل ایجاد می کنه و سرعتشون رو بد طوری بالا می بره.
در ضمن خیلی هم به Cpu فشار میاره...

روی کامپیوترت یه بازی بریز متوجه میشی چی می گم.On Speed غیر از سرعت اینترنت سرعت کامپیوتر رو هم بالا می بره که بهش فشار میاره.عواقبش رو بعدا می بینید.

من با سرور دانلود می کردم سرعت 16 مگابایت.یعنی یه فایل 1 گیگابایتی رو توی حدودا 45 دقیقه شایدم کمتر دانلود می کرد.

پارس آنلاین تازگی مثل این که بهتر شده.

من كامپيوترم رو اصلا براي بازي استفاده نمي كنم
و چون سي پي يو ام رو دادم برام با يك گازي درست و حسابي okكردنش ديگه بدون فن هم
جواب ميده
و من فقط با اينتر نت و دالوند كار دارم و موقع شيرينگ براي لايو ديگه كار تمومه انگار داري تو خونه با داداشت بازي مي كني
توي خونه ي رفيقم بازي كرديم خارق العاده بود
براي همين هم ميخوام كري اديت و ان اسپيد و همچنين vpn با ipمخصوص و فوق العاده كه سر ورش تو امريكا براي يكي از اقوامه استفاده ميكنم
و ديگه اينتر نت فضايي ميشه برو فضا ديگه نيا
برو بچ گل كسايي كه از پارس گرفتن منا سب بوده براي لايو(بدون ان اسپيد)؟؟؟

بالاخره امروز وصل شد
256 از شبدیز(داتک) گرفتم
ولی دپرس شدم:(
الان ساعت 8:20 سرعش حدودا 15 :eek:
128 میگرفتم چی میشد/:)
ممکنه بخاطر ساعت شلوغ باشه اخه شیرده
؟

مرسی

سلام
یادتون هست که گفتم سرعتم خیلی بالاست ولی 64 دارم
امروز رفتم تو قسمت تنظیمات مودمم دیدم نوشته :
Line Rate - Upstream (Kbps): 512
Line Rate - Downstream (Kbps):1024
میخواستم بدونم این سرعتی هست که الان من دارم یا سرعتی که مودم پشتیبانی میکنه
اگه اولی باشه که یعنی عجب اشتباهی

مبارکت باشه !
الان تقصیر منه ؟ :):cheesygri
راستش یه چند روزیه زیاد تعریفی نداره ...

پ.ن : ایزدی اومد نصب کرد ؟ :)

مرسی
نه بابا :laughing:
اخه خیلی ستمه
بچه ها تو همین تاپیک میگن با 128
20-30تا میگیرن
حالا این مثلا 256:((
اگه همینطوری ادامه پیدا کنه خیلی مسخرس
ممکنه از ویندوزم باشه
اخه مثلا وقتی یه فایلی رو شروع میکنم به دانلود اولش میزنه 90
بعد 70 بعد50 بعد 20 بعد میاد رو 6 وایمیسه:(
همون اولش ییهویی 7در صد پر میشه بعدش دیگه شل میشه/:)
مودمه هم پلنته .خود کچلش اومد اره:laughing:
کجا میتونم تنظیمات مودمو ببینم؟

مرسی

مرسی
نه بابا :laughing:
اخه خیلی ستمه
بچه ها تو همین تاپیک میگن با 128
20-30تا میگیرن
حالا این مثلا 256:((
اگه همینطوری ادامه پیدا کنه خیلی مسخرس
ممکنه از ویندوزم باشه
اخه مثلا وقتی یه فایلی رو شروع میکنم به دانلود اولش میزنه 90
بعد 70 بعد50 بعد 20 بعد میاد رو 6 وایمیسه:(
همون اولش ییهویی 7در صد پر میشه بعدش دیگه شل میشه/:)
مودمه هم پلنته .خود کچلش اومد اره:laughing:
کجا میتونم تنظیمات مودمو ببینم؟

مرسی
اگر شما اینترنت 256 گرفتی و 6 کیلوبایت به صورت ثابت دانلود می کنی یعنی ispت مشکل داره و پهنای باند مشتری رو می دزده یا share کرده! 256 واقعی در ایده آل ترین شرایط 32 کیلوبایت سرعت دانلود داره که حالا با توجه به کیفیت isp ها می گیریم حدود 25 تا 30 کیلوبایت. تنظیمات مودم هم در سرعت دانلود تاثیری نداره.
البته داتک در این جور کارها مهارت داره وواقعا از لحاظ سرعت دانلود کفیت مزخرفی داره.

اگر شما اینترنت 256 گرفتی و 6 کیلوبایت به صورت ثابت دانلود می کنی یعنی ispت مشکل داره و پهنای باند مشتری رو می دزده یا share کرده! 256 واقعی در ایده آل ترین شرایط 32 کیلوبایت سرعت دانلود داره که حالا با توجه به کیفیت isp ها می گیریم حدود 25 تا 30 کیلوبایت. تنظیمات مودم هم در سرعت دانلود تاثیری نداره.
البته داتک در این جور کارها مهارت داره وواقعا از لحاظ سرعت دانلود کفیت مزخرفی داره.
اصلا کلا داتک بد شده !

-------------------------

آقا من اگه بخوام از شاتل 256 بگیرم، باید چی کار کنم ؟
لطفا راهنماییم کنید .

بچه هايي كه داتك دارن، همونطور كه قبلا پارسيا هم گفت از طرف داتك زنگ ميزن و يه سري تغييرات رو انجام ميديم ميخوام ببينم به كسي تا حالا زنگ زدن؟

من از وقتي كه اين تغييرات رو انجام دادم Vpn وقتي وصل ميشه 1 دقيقه بعدش خودش قطع ميشه و بايد دوباره وصل كنم و بعد دوباره قطع ميشه يعني نميشه Vpn استفاده كرد، ميخوام ببينم كسي همچين مشكلي نداره؟ من قبلش Vpn اي كه وصل ميكردم اصلا قطعي نداشت و اگه تا 10 روز هم سيستم رو ريست نميكردم وصل بود ولي الان ...

خلاصه اگه همچين مشكلي داريد بگيد ميخوام ببينم مشكل از Vpn هست يا از داتك .

بچه هايي كه داتك دارن، همونطور كه قبلا پارسيا هم گفت از طرف داتك زنگ ميزن و يه سري تغييرات رو انجام ميديم ميخوام ببينم به كسي تا حالا زنگ زدن؟

با من هم تماس گرفته شد و تغییرات اعمال شد

سوال دوم و نمیتونم پاسخی بهش بدم چون Vpn ندارم

اقا اين FanAva خوبه ميخوام 1024 ريسيو 512 سند رو بگيرم اونكي هر گيگ دانلود 7.5 تومن

من یکی از دوستانم از این شرکت سرویس گرفته و ناراضی هست.شما یک مقدار بیشتر تحقیق کنید درباره خدمات شرکت فکر می کنم بهتر باشه...

من از وقتي كه اين تغييرات رو انجام دادم Vpn وقتي وصل ميشه 1 دقيقه بعدش خودش قطع ميشه و بايد دوباره وصل كنم و بعد دوباره قطع ميشه يعني نميشه Vpn استفاده كرد، ميخوام ببينم كسي همچين مشكلي نداره؟ من قبلش Vpn اي كه وصل ميكردم اصلا قطعي نداشت و اگه تا 10 روز هم سيستم رو ريست نميكردم وصل بود ولي الان ...

خلاصه اگه همچين مشكلي داريد بگيد ميخوام ببينم مشكل از Vpn هست يا از داتك .

مهدی جان شما تو Properties وی پی ان خودتون توی بخش Security تیک Advanced رو بزنید و بعد از زدن Settings توی تب Data Encryption اون گزینه ها رو تغییر بدید و تست کنید.احتمال داره درست بشه چون من برام اینطوری پیش اومد حلش کردم از این طریق.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or