اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر اینترنتت یوزر نیم و پسورد داشته باشه که مشکلی نیست بازم میشه ردیفش کرد.

به زودی توی بخش XBox360 آموزش اتصال به این بخش رو می گذارم.فعلا وصل نشو که مایکروسافت داره Ban می کنه همه رو.

اگر اینترنتت یوزر نیم و پسورد داشته باشه که مشکلی نیست بازم میشه ردیفش کرد.

به زودی توی بخش XBox360 آموزش اتصال به این بخش رو می گذارم.فعلا وصل نشو که مایکروسافت داره Ban می کنه همه رو.
آره میدونم . پس منتظر آموزشت هستیم پدرام جان ;)

پدرام يه سوال دارم اول بگو ببينم اگه من مثلا يه سرويسي رو بگيرم (مثلا 128 با 5 گيگ ترافيك ) و بخوام بعد از مدتي اينو به 10 گيگ ارتقا بدم يعني يه سرويس 10 گيگ بگيرم از شركت ، ميخوام ببينم امكان داره اگه داره چطوريه هزينه ميگيرن ؟
بعد اينكه يه چندتا مودم خوب معرفي كنيد چون تا يكي دو هفته ديگه بساطمون جوره قيمت هم حدود 50 تومن باشه البته دو پورته ميخوام آخه يكيشم قرار بود بزنم به 360 كه البته فعلا نميشه بيلي خيلي عصباني داره بن مي كنه خدا رو چه ديدي شايد رفتيم باهاش حرف زديم از خرشيطون اومد پايين و تونستيم بريم Live :biggrin1: دستت درد نكنه

پدرام يه سوال دارم اول بگو ببينم اگه من مثلا يه سرويسي رو بگيرم (مثلا 128 با 5 گيگ ترافيك ) و بخوام بعد از مدتي اينو به 10 گيگ ارتقا بدم يعني يه سرويس 10 گيگ بگيرم از شركت ، ميخوام ببينم امكان داره اگه داره چطوريه هزينه ميگيرن ؟
بعد اينكه يه چندتا مودم خوب معرفي كنيد چون تا يكي دو هفته ديگه بساطمون جوره قيمت هم حدود 50 تومن باشه البته دو پورته ميخوام آخه يكيشم قرار بود بزنم به 360 كه البته فعلا نميشه بيلي خيلي عصباني داره بن مي كنه خدا رو چه ديدي شايد رفتيم باهاش حرف زديم از خرشيطون اومد پايين و تونستيم بريم Live :biggrin1: دستت درد نكنه
تا جایی که من میدونم شما سر ماه که بخوای شارژ کنی هرچی که بگی واست شارژ میکنن .. فرقی نداره ...:love:

آره میلاد جون اگر بخوای زیاد می کنه اما هر گیگ بین 5 تا 10 هزار تومان هزینش هست.

مودم 2 پورت من خودم TP-Link گرفتم که حرف نداره.خواستی بگیرم بفرستم برات.50000 تومان هم هست.

Paradine
Comtrend
Planet
Asus
این مدل ها خوب هستن.

شما Asus 602 یا 604 بگیری حله.45 تا 50 هم قیمتشه.

100% اگه خواستی مودم بگیری asus بگیر ...602 یا 604 فرقی نداره .. فقط 604g نگیر چون گرونه و بدرده wireless و wimax میخوره .. :love:

اتفاقا به گرونیش می ارزه فردا اگر گوشی Wireless Support یا چیزی مثل PSP گرفت که WiFi ساپورت کنه کارش راحت تر هست.اما خوب Asus 602 و 604 معمولی پیشنهاد میشه.دوستمون با 602 هم کارش راه می افته

من یه مدل دیدم اسمش symphony بود ولی مدلش 602 بود دقیقا هم شکلش مثل ایسوز بود میخوا ببینیم اینم مثل اون خوبه؟

Symphony هم از مودم های خوبی هست که اکثر شرکت ها استفاده می کنن.کارایی و کیفیتش با Asus یکی هست.

آره میلاد جون اگر بخوای زیاد می کنه اما هر گیگ بین 5 تا 10 هزار تومان هزینش هست.

مودم 2 پورت من خودم TP-Link گرفتم که حرف نداره.خواستی بگیرم بفرستم برات.50000 تومان هم هست.

Paradine
Comtrend
Planet
Asus
این مدل ها خوب هستن.

شما Asus 602 یا 604 بگیری حله.45 تا 50 هم قیمتشه.
دستت درد نكنه پدرام فكر كنم 602 Asus خوب باشه چون ديدم خيليها پيشنهاد مي كنن 2 پورت هم هست يكيشم وصل مي كنم به 360 (ميخوام دلو بزنم به دريا برم LIVE :biggrin1: ) فعلا كه آخر ماهه آه در بساط نيست ولي تا 7 الي 8 روز ديگه خواستن بيان وصل كنن احتمالا بهت زنگ بزنم اين Asus 602 رو برام بفرستي :love: راستي مغازه دارين ؟ :)
راستي ديدي گفتم بن نشدي فكر نكن با اين حرفا مي توني از زير شيريني دادن در بري :biggrin1:

اینجا مودم Asus 602 نیست تو بوشهر.

من خودم TP-Link دارم که 2 پورت هست.خیلی هم ازش راضی هستم.اگر خواستی همین رو برات بفرستم میلاد جان.

در ضمن شیرینی هم به خودت تک نفره میدم.

:eek::eek::eek::eek: بوشهر بابا من فكر كردم تهراني پس هيچي بابا 6 ، 7 روز ديگه مي يان خطو وصل مي كنن منم دقيقا دوشنبه پول مي رسه دستم ديگه كي ميخواي بفرستي . فكر كنم بايد از همين جا بگيرم .
مودمو نفرست ولي شيرنيرو با پست بفرست :laughing::laughing::cheesygri
دستت درد نكنه . ;)

pppoe

اقا این پارس انلاین چی کار کرده؟؟ تازه من 2 روز بود لایو رو ردیف کرده بودم .داشتم حال میکردم.. دیروز که اومدم بیان اینترنت دیدم ازم یوزر و پس میخواد زنگ زدم گفتن سرویس pppoe هستش و باید کانکشن بسازی و یوزر و پسوردتو که موقتا شماره تلفنته وارد کنی با کامپیوتر که مشکلی ندارم کانکشن ساختم و... کلا وصلا ولی 360 وای...........من تو قسمت ادیشن که میرم یوزر و پس رو میزنم ولی تو تست کانکشن قسمت ایپی ایراد میگیره اگرم کلا تو قسمت ادیشن ستینگ یوزر و پس وارد نکنم DNS رو ایراد میگیرد اگرم یوزر و پس رو بزنم ایپی failed......چی کار کنم؟؟؟؟؟تو قسمت pppoe یه قسمت دیگه داره به نام system name که اونهم پارس انلاین نوشتم ولی بازم نشده.خواهشا بگید تو رو خدا چی کار کنم؟؟؟؟در ضمن یوز و پس هم هنوز عوض نکردم وشمارمه و اطمینان دارم درست نوشتم ودرست وارد میکنم.چی کار کنم؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or