128 قانونا باید 12.8 دانلود کنه.
64 هم باید 7 باشه
256 هم 25 تا 26
384 هم 30 تا 40
512 هم 50 تا 60
768 هم 70 تا 80
1 مگابایت هم که 90 تا 105
بابا دم "آزاد نت" گرم.خیلی اومیدوارم شدم.الان که سه شنبه هست و روز تعطیل,داشتم دوتا دموی بازی (NFS و UT3) دانلود می کردم با سرعت 100 Kb/s!!!!!!!!!!!! که الان رسیده به 70-80 Kb/s
سرعت خود ADSL هم 128.فقط محدودیت دانلود داره اونم فکر کنم 20 GB بود.
اینم بگم که یه بار روز جمعه بود یادم به سرعت 200 kb/s هم رسیدم.شوخی هم نمی کنم باور کنید.ولی تو روز های عادی سرعت دانلودش دوروبر 40-50 kb/s هست.
اینم عکس(که سندیتش بیشتر بشه!):
یعنی واقعا قراره شاتل پورت هاشو افزایش بده ؟!حداکثر 1 هفته طول بکشه فوقش 2 هفته.تازه من بهت امید میدم زیر 1 هفته انجام میشه.
آره درسته ، منم تعریف شاتل رو زیاد شنیدم ، فقط محدودیت دانلود داره که به نظر من مشکلی نداره (کی میخواد 10 گیگ دانلود کنه آخه ؟!)آقا این از خوبیه یه شرکته که میگه پرتهاش بسته شده . چون که نمی خواد توی پهنای باند ملت ...
تهران () با پیش شماره 6640.در ضمن پیش شماره ی شما چنده . و کدوم شهر هستین . شرکت های گمنام زیادی هستند . بگو شاید بشه کمکت کرد
یعنی واقعا قراره شاتل پورت هاشو افزایش بده ؟!
آره درسته ، منم تعریف شاتل رو زیاد شنیدم ، فقط محدودیت دانلود داره که به نظر من مشکلی نداره (کی میخواد 10 گیگ دانلود کنه آخه ؟!)
تهران () با پیش شماره 6640.
مرسی که باهام همدردی میکنید!! :cheesygri
من یه سوال دارم لطفا نخندید لطفا:
وقتی یه شرکت Isp میگه که پورت هاشون پر شده ، امکان داره که در آینده ازش سرویس گرفت ؟!
چقدر طول میکشه که ظرفیت شون رو اضافه کنن ؟؟؟ (میدونم که باید از خود Isp این سوال رو پرسید ؛ ولی میخوام بدونم کسی تجربه ای داره یا نه ؟!)
من در حال حاضر شدیدا به Adsl احتیاج دارم ولی شاتل میگه که پورت هاش پر شده ، هیچ Isp دیگری هم تو محدوه ما نیست!
مرسی...
آسیا تک هم هست ؟! جدی میگی ؟ حالا با اینکه میگید کیفیتش خوب نیست ولی بازم از هیچی بهتره! قیمت هاش هم بد نیست: (البته معلومه که در پیت ـه !!)غیر از شاتل واسه شما شرکت آسیاتک هم داره که اگر به پست های قیلیم نگاه کنی میفهمی فوق العاده .... !
مرسی ، ولی دیگه فکر نکنم فایده ای داشته باشه ، چون از 2 ماه پیش هی زنگ میزنم شاتل ، اونم هی میگه سرویس نداریم... مثل اینکه دیگه امیدی نیست...!نمی خوام زیاد نا امیدت کنم ولی اگه دنبال یه شرکت دیگه بگردی خیلی بهتره.می تونی هم یه 2-3 هفته ای صبر کنی شاید فرجی شد.
نه بابا . این کارو نکن . ! آسیاتک با مالیات و ... میخواد ماهی 20.000 تومان ازت بگیره ! و در ضمن یه مودم آشغال هم میده ! . از همه بدتر پشتیبانی فوق العاده ضعیف و بد قول بودنشونه ! . شما اگر شده با همون dial up سر کن ولی آسیتک نگیر ! . در ضمن شرکت نامردیه مثلآ میگه ما 1 ماه شارژ نمیکنیم و پیک که میاد در خونتون یک دفعه شارژ 3 ماه رو میگیره !! . اونوقت وقتی هم میخوای شرکتت رو عوض کنی اصلآ خط تلفن را توی مخابرات آزاد نمی کنن ! . شما کاری که می کنی یه روزنامه بخر و این شرکت های گمنامی که تبلیغ کردن رو زنگ بزن . بعضی هاشونم شانسی شرکت های خوبیه :biggrin1:آسیا تک هم هست ؟! جدی میگی ؟ حالا با اینکه میگید کیفیتش خوب نیست ولی بازم از هیچی بهتره! قیمت هاش هم بد نیست: (البته معلومه که در پیت ـه !!)
خانگی
128/128 Kbps تا
15,950
حالا امروز که جمعه س ، فردا یه زنگ میزنم!!