اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم ADSL2+ دارم.

128 قانونا باید 12.8 دانلود کنه.

64 هم باید 7 باشه

256 هم 25 تا 26

384 هم 30 تا 40

512 هم 50 تا 60

768 هم 70 تا 80

1 مگابایت هم که 90 تا 105

شما که تو از این جور شرکت ها کار کردی نظرت در باره این چیه؟!

بابا دم "آزاد نت" گرم.خیلی اومیدوارم شدم.الان که سه شنبه هست و روز تعطیل,داشتم دوتا دموی بازی (NFS و UT3) دانلود می کردم با سرعت 100 Kb/s!!!!!!!!!!!! که الان رسیده به 70-80 Kb/s

سرعت خود ADSL هم 128.فقط محدودیت دانلود داره اونم فکر کنم 20 GB بود.

اینم بگم که یه بار روز جمعه بود یادم به سرعت 200 kb/s هم رسیدم.شوخی هم نمی کنم باور کنید.ولی تو روز های عادی سرعت دانلودش دوروبر 40-50 kb/s هست.

اینم عکس(که سندیتش بیشتر بشه!):

t143856_ADSL.jpg

بهزاد جان(اگر درست گفته باشم) این سیستم شرکت جوری پایه ریزی شده که در زمان های خاصی به صورت راندوم سرعت بالا پایین میشه.مینیممش 128 هست و ماکزیمم 2 مگابایت

البته بعضی مواقع دانلود با سرعت بالا به سروری که فایل روش هست هم بستگی داره.چون سرعت سرور هرچی بالاتر باشه شما هم می تونید با سرعت بالاتری دانلود کنید ازش.

من یه سوال دارم لطفا نخندید لطفا: :blushing:

وقتی یه شرکت ISP میگه که پورت هاشون پر شده ، امکان داره که در آینده ازش سرویس گرفت ؟!

چقدر طول میکشه که ظرفیت شون رو اضافه کنن ؟؟؟ (میدونم که باید از خود ISP این سوال رو پرسید ؛ ولی میخوام بدونم کسی تجربه ای داره یا نه ؟!)

من در حال حاضر شدیدا به ADSL احتیاج دارم ولی شاتل میگه که پورت هاش پر شده ، هیچ ISP دیگری هم تو محدوه ما نیست!

مرسی...

شما بهتر هست صبر کنی.

شاتل لازمه پورت اضافه کنه که اونم بستگی داره خودشون دنبال کاراش باشن.

حداکثر 1 هفته طول بکشه فوقش 2 هفته.تازه من بهت امید میدم زیر 1 هفته انجام میشه.

آقا این از خوبیه یه شرکته که میگه پرتهاش بسته شده . چون که نمی خواد توی پهنای باند ملت ...:p
وگرنه parsonline هست مثلآ که کاری به پرت نداره .!! همینجوری adsl میده و پهنای باند در حد وحشتناکی پایین میاد ! . در ضمن پیش شماره ی شما چنده . و کدوم شهر هستین . شرکت های گمنام زیادی هستند . بگو شاید بشه کمکت کرد :love:

حداکثر 1 هفته طول بکشه فوقش 2 هفته.تازه من بهت امید میدم زیر 1 هفته انجام میشه.
یعنی واقعا قراره شاتل پورت هاشو افزایش بده ؟! :love:
آقا این از خوبیه یه شرکته که میگه پرتهاش بسته شده . چون که نمی خواد توی پهنای باند ملت ...
آره درسته ، منم تعریف شاتل رو زیاد شنیدم ، فقط محدودیت دانلود داره که به نظر من مشکلی نداره (کی میخواد 10 گیگ دانلود کنه آخه ؟!)
در ضمن پیش شماره ی شما چنده . و کدوم شهر هستین . شرکت های گمنام زیادی هستند . بگو شاید بشه کمکت کرد
تهران (:sick:) با پیش شماره 6640.

مرسی که باهام همدردی میکنید!! :cheesygri

یعنی واقعا قراره شاتل پورت هاشو افزایش بده ؟! :love:

آره درسته ، منم تعریف شاتل رو زیاد شنیدم ، فقط محدودیت دانلود داره که به نظر من مشکلی نداره (کی میخواد 10 گیگ دانلود کنه آخه ؟!)

مرسی که باهام همدردی میکنید!! :cheesygri

شاتل فعلا بهترین پشتیبانی و کیفیت رو داره.

شما 10 گیگ برات کافیه.یکی مثل من که 3 ماه هست به خاطر دانلود کامپیوترم خاموش نشده باید نامحدود بگیره.من روزی 4 گیگ دانلود می کنم.

به سایت های زیر سر بزن :

AzadNet.Net

SabaNet.IR

آقا تسلیت عرض میکنم ! :biggrin1: . غیر از شاتل واسه شما شرکت آسیاتک هم داره که اگر به پست های قیلیم نگاه کنی میفهمی فوق العاده .... ! . حالا صبر کن تا فردا یه سری شرکت از تو این روزنامه ها میخونم شاید بدردت خورد :love:

من یه سوال دارم لطفا نخندید لطفا:

وقتی یه شرکت Isp میگه که پورت هاشون پر شده ، امکان داره که در آینده ازش سرویس گرفت ؟!

چقدر طول میکشه که ظرفیت شون رو اضافه کنن ؟؟؟ (میدونم که باید از خود Isp این سوال رو پرسید ؛ ولی میخوام بدونم کسی تجربه ای داره یا نه ؟!)

من در حال حاضر شدیدا به Adsl احتیاج دارم ولی شاتل میگه که پورت هاش پر شده ، هیچ Isp دیگری هم تو محدوه ما نیست!

مرسی...

من هم همچین تجربه ای داشتم.تقریبا 4 ماه برای شاتل,3 ماه برای پارس آنلاین و .... صبر کردم که پورت ها شون خالی بشه یا پورت اضافه کنن.آخرشم پورت هاشون خالی نشد.نمی خوام زیاد نا امیدت کنم ولی اگه دنبال یه شرکت دیگه بگردی خیلی بهتره.می تونی هم یه 2-3 هفته ای صبر کنی شاید فرجی شد.
من که خودم از "آزاد نت" گرفتم فوق العاده عالیه.محدودیت 20 گیگم داشتم که دیروز تموم شد.ولی خدا رو شکر به موقع تموم شد چون دقیقا آخرین روز ماه تجاری برای استفاده از Adsl بود که امروز دوباره شارژ شد.

به هر حال امیدوارم بتونی یه شرکت خوب رو پیدا کنی.

شاتل فعلا بهترین پشتیبانی و کیفیت رو داره.
آقا دل ما رو نسوزون... :((

آقا تسلیت عرض میکنم ! .
مرسی عزیز! :cheesygri
غیر از شاتل واسه شما شرکت آسیاتک هم داره که اگر به پست های قیلیم نگاه کنی میفهمی فوق العاده .... !
آسیا تک هم هست ؟! جدی میگی ؟ حالا با اینکه میگید کیفیتش خوب نیست ولی بازم از هیچی بهتره! قیمت هاش هم بد نیست: (البته معلومه که در پیت ـه !!)

خانگی

128/128 Kbps تا

15,950

حالا امروز که جمعه س ، فردا یه زنگ میزنم!! :-"

نمی خوام زیاد نا امیدت کنم ولی اگه دنبال یه شرکت دیگه بگردی خیلی بهتره.می تونی هم یه 2-3 هفته ای صبر کنی شاید فرجی شد.
مرسی ، ولی دیگه فکر نکنم فایده ای داشته باشه ، چون از 2 ماه پیش هی زنگ میزنم شاتل ، اونم هی میگه سرویس نداریم... مثل اینکه دیگه امیدی نیست...! :(

فعلا خودت رو با آسیا تک ارضا کن.شما هر ماه 1 بار زنگ بزن شاتل ببین پورتاش آزاد شده یا نه.

ما شرکتمون تا پورت ها پر میشه به 1 هفته هم نمی کشه اضافه کردنش.

آسیا تک هم هست ؟! جدی میگی ؟ حالا با اینکه میگید کیفیتش خوب نیست ولی بازم از هیچی بهتره! قیمت هاش هم بد نیست: (البته معلومه که در پیت ـه !!)

خانگی

128/128 Kbps تا

15,950

حالا امروز که جمعه س ، فردا یه زنگ میزنم!!
نه بابا . این کارو نکن . ! آسیاتک با مالیات و ... میخواد ماهی 20.000 تومان ازت بگیره ! و در ضمن یه مودم آشغال هم میده ! . از همه بدتر پشتیبانی فوق العاده ضعیف و بد قول بودنشونه ! . شما اگر شده با همون dial up سر کن ولی آسیتک نگیر ! . در ضمن شرکت نامردیه مثلآ میگه ما 1 ماه شارژ نمیکنیم و پیک که میاد در خونتون یک دفعه شارژ 3 ماه رو میگیره !! . اونوقت وقتی هم میخوای شرکتت رو عوض کنی اصلآ خط تلفن را توی مخابرات آزاد نمی کنن ! . شما کاری که می کنی یه روزنامه بخر و این شرکت های گمنامی که تبلیغ کردن رو زنگ بزن . بعضی هاشونم شانسی شرکت های خوبیه :biggrin1:

آخه وقتی آسیاتک که یه اسم و رسمی داره ، کیفیتش پایینه ، چه برسه به این شرکت های کوچیک که یه سایت درست و حسابی هم ندارن!

حالا واقعا آسیاتک این قدر بده ؟!

یه کم از مزایاش هم بگید بابا ، گناه داره بیچاره... :p

در مورد مودم چی ؟ مودم هاش هم بده ؟! به نظرتون خودم مودم بگیرم یا... ؟!

مرسی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or