اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا خدا خيرتون بده اين صبانت رو معرفي كردين رفتم سايتش تنها سايتي بود كه منطقه مارو پوشش ميداد ذوق مرگ شدم :biggrin1: امروز كه تعطيله هرچي زنگ زدم كسي بر نداشت فردا بايد برم ببينم چطورياس فقط به نظر شما ترافيك 10 گيگ مناست هست حالا بخوام يه وقتهايي هم به صورت آنلاين بازي كنم (با PC يا 360) و دانلود هم داشته باشيم البته نه زياد . البته اكثرا من شبها بين ساعت 12 تا 4 اينترنت ميرم كه در اين ساعات Free هستش . خواهشا حتما جواب بديد .
امين تو هم صبا گرفتي بيا ببينيم چطوره خوبه مگه بدون محدوديت هم ميده . 128 رو از كجاش درآوردي من تو سايتش رفتم كمتر از 256 نداشت ! .

آخرین ویرایش:
256 مناسب ترین سرعت برای کسایی هست که نمی تونن هزینه بالا پای اینترنت بدن هست.

من همین الان داشتم با سرعت 256 با XBox 360 یه بازی Arcade دانلود می کردم.

پیش شماره271
چهارراه طالقانی
از شماهم ممنونم
راستی شما جایی سراغ داری تو کرج مجله بازیرایانه داشته باشه؟

خوبه نزدیکیم ! :biggrin1:
ما 272 هستیم ... 4راه مصباح ...
در کل من شبدیز رو کاملا پیشنهاد میکنم ...
البته اینطور که بچه ها میگن انگار صبا هم خوبه

راستی دوستان پیشنهاد میکنم اصلآ و ابدآ از شرکت آسیاتک نگیرید و گول قیمت ارزونش رو نخورید ! . واقعآ بدرد نخوره . سرعت دانلود توی سرویس 64 = 4 و سرعت دانلود توی سرویس 128 = 13 . پینگش هم مذخرف ترین پینگه من پینگم با آمریکا بهتره بگم 0 بود چون یک بار تست کردم نوشته بود 953 !!
موفق باشید ... :love:

آقا خدا خيرتون بده اين صبانت رو معرفي كردين رفتم سايتش تنها سايتي بود كه منطقه مارو پوشش ميداد ذوق مرگ شدم :biggrin1: امروز كه تعطيله هرچي زنگ زدم كسي بر نداشت فردا بايد برم ببينم چطورياس فقط به نظر شما ترافيك 10 گيگ مناست هست حالا بخوام يه وقتهايي هم به صورت آنلاين بازي كنم (با PC يا 360) و دانلود هم داشته باشيم البته نه زياد . البته اكثرا من شبها بين ساعت 12 تا 4 اينترنت ميرم كه در اين ساعات Free هستش . خواهشا حتما جواب بديد .
امين تو هم صبا گرفتي بيا ببينيم چطوره خوبه مگه بدون محدوديت هم ميده . 128 رو از كجاش درآوردي من تو سايتش رفتم كمتر از 256 نداشت ! .
عزیزم وقتی میخوای سفارش بدی میگن 256 واسه اداره ها و .. و 128 مال خونه ها . سرعتشم خوبه . یعنی این 40 تا دانلود در اصل مال 128 هست ! میتونی از این صفحه هم ببینی ! http://sales.ngsnet.ir/esale.aspx?realmid=1
:love:

128 قانونا باید 12.8 دانلود کنه.

64 هم باید 7 باشه

256 هم 25 تا 26

384 هم 30 تا 40

512 هم 50 تا 60

768 هم 70 تا 80

1 مگابایت هم که 90 تا 105

دوستان فکر نکنید که زمانی که Adsl 128 شما با بعضی از این سرعت ها هست همون 128 باشه.شرکت ها جوری تنظیم می کنن که در بعضی زمان های خاص اینترنت کاربران با همچین سرعتی دانلود کنه.

نه جناب ما خودمون توی شرکت اینترنتی کار می کردیم با اجازتون.

برای تبلیغ همچین چیزی گفتن.

اون چیزی که من براتون نوشتم نرمالش هست.

ميگم من Adsl گرفتم
Adsl 2 رو هم بايد از همين شركت كه گرفتم بگيرم ؟
بايد اون داشته باشه ؟
عزیزم اگه شرکت شما ADSL2+ داشته باشه باید در خواست بدید اما اگه شرکت شما adsl2+ نداره باید قرارداد ADSL رو با اون شرکت فسخ کنین تا خط تلفنتون توی مخابرات از اون شرکت آزاد شه و به یک شرکت دیگه اقدام کنید که adsl2+ داشته باشه / معمولآ بین 3 تا 7 روز طول میکشه که خط شما رو آزاد کنن و برای نصب از سوی شرکت دیگر به طوز معمول حد اکثر 7 روز کاری ;):love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or