اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من تو ستار خان ميرفتم يكي بود كه مي گفت 30 تومن مودم
ماهي 18000 براي 128
بعد ميگفت اگه راضي نباشي مودم رو همون قيمت ازتون بز ميداره به نظرتون امتحانش ميرزه يا نه؟؟؟

اینترنت ماهواره ای بگیر.Sent با Dial Up و Recived هم با دیش ماهواره.256 کیلوبایت رو کامل دانلود می کنی.یعنی سرعت دانلود 256 کیلوبایت فول هست.

سلام

من ADSL ام هی قطع میشه هی وصل میشه و Asia tec هم میگه که خططون نویز داره و تلفنمونم خش خش میکنه برای اینکه به اینترنت وصل بشم باید ایفون تلفن رو چند ثانیه نگه دارم تا وصل بشه

میشه یکی کمکم کنه که باید چی کار کنم ؟

من تصمیممو گرفتمkb/s 256 شبدیز میگیرم.
ولی یه مساله میمونه...مودم:confused:
خودشون گفتن planetدارن asusرو هم پیشنهاد کردن
نظر شما چیه????

مرسی

آخه وقتی آسیاتک که یه اسم و رسمی داره ، کیفیتش پایینه ، چه برسه به این شرکت های کوچیک که یه سایت درست و حسابی هم ندارن!

حالا واقعا آسیاتک این قدر بده ؟!

یه کم از مزایاش هم بگید بابا ، گناه داره بیچاره... :p

در مورد مودم چی ؟ مودم هاش هم بده ؟! به نظرتون خودم مودم بگیرم یا... ؟!

مرسی...
دقیقآ هر شرکتی که اسم و رسم داره ... :biggrin1: . چون کلی کاربر داره . مگر اینهکه مثل شاتل و ... یه تعداد پرت محدود ثبت کنه . در ضمن شما تاحالا فکر نکردی که چرا آسیانک اینقدر ارزون میگیره . همه سرویس هاش نا محدوده . حق داره سرویس بد بده . الان صبا داره 128 رو ماهی حدودآ 20 تومن میگیره اما 5 گیگ محدودیت داره در عوض سرعت دانلودش 40 تاست اما آسیاتک 10×15 تا !اما این محدودیت نسبت به سرعت بالاش زمین تا آسمون به آسیاتک میرزه :love:/// در ضمن الان مودم Asus604 هست توی بازار که بهترین مودمه ! از هر شرکتی dsl گرفتین خودتون مدمش رو بگیرید . یادتون باشه Asus 604g کلی فرق داره و گرون تره

من تصمیممو گرفتمkb/s 256 شبدیز میگیرم.
ولی یه مساله میمونه...مودم:confused:
خودشون گفتن planetدارن asusرو هم پیشنهاد کردن
نظر شما چیه????

مرسی
واسه شبدیز به نظر من مودم Asus 602 بگیر . امروز قیمت کرم حدود 50 تومان بود :love:

من پیشنهاد می کنم دوستان در زمان خرید مودم سعی کنن 2 یا 4 پورته بگیرن که راحت تر باشن.

من خودم یه دونه Comtrend تک پورت داشتم.زمانی که می خواستم برم XBox Live باید هی مودم رو جا به جا می کردم.امروز رفتم شرکت مودم رو دادم یه 4 پورتش رو گرفتم و الان هم به ایکس باکس سیم کشیدم هم به کامپیوتر.خیلی هم راحت هستم.فکر می کنم کلا مودم های 2 تا 4 پورت 25 تومان گرون تر از این مدل های عادی باشن.

من تو منطقهٌ جماران هستم و میخواستم یه ای دی اس ال 128 یا 256 ارزون (تا 25 تومان ماهانه) بردارم!
ترافیکش هم تا 5-10 گیگ کافیمه در ضمن من هر جا رو گشتم به جز شاتل جایی رو ندیدم که به جماران(2281) سرویس بده!:-"
موارد استفادم هم دانلود هست و کار کردن با یکسری سایت ها مثلاً روزانه 4 ساعت!
لطفاً کمکم کنید!:(
مودم هم 2 پرته باشه کافیه! همون ایسوز رو میگیرم! یک قیمت بدین . چند تا سایت هم معرفی کنید که به 2281 سرویس بده!:((

بله درسته مودم خیلی خوبیه.بیشترین استفاده رو توی ایران داره به خاطر کیفیت مناسبش.

الان توی بازار ایران این مودم ها استفاده میشن :

Asus
Comtrend
Siemens
Paradine
Planet

سعی کن زیاد پیشنهاد نکنی :biggrin1:

تو هر جور دوست داری فکر کن:cheesygri
ولی تو شهرستانا چون مشترک زیاد نیست سرعت بالاست
من خودم 64 دارم
سرعت من باید حدود 6-8 باشه(سرعت دانلود) ولی دارم با 30-60 و در بعضی مواقع (شب ها ) تا 100-120 میگیرم :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or