اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سرعت من باید حدود 6-8 باشه(سرعت دانلود) ولی دارم با 30-60 و در بعضی مواقع (شب ها ) تا 100-120 میگیرم
شما کدوم شهرستانی؟؟؟
سرعت ها همه تعریف شده و نهایت سرعت برای مثلا سرویس 128 حدود 20 تعریف میشه؟
اون چه جور شرکتی هست که این طوری تعریف کرده پهنای باند رو؟

تو هر جور دوست داری فکر کن:cheesygri
ولی تو شهرستانا چون مشترک زیاد نیست سرعت بالاست
من خودم 64 دارم
سرعت من باید حدود 6-8 باشه(سرعت دانلود) ولی دارم با 30-60 و در بعضی مواقع (شب ها ) تا 100-120 میگیرم :love:
دوست عزیز همه شهرستان ها اینطوری نیستن که کاربر کم باشه.

همین بوشهر که من اینترنت گرفتم سرعتش از 25 بالاتر نمیره.یعنی ماکزیممش 25 هست.این سرعتی که شما دارید در زمان های خاصی تعیین شده یا این که پول 64 میدید و براتون 512 تنظیم کردن

شما کدوم شهرستانی؟؟؟
سرعت ها همه تعریف شده و نهایت سرعت برای مثلا سرویس 128 حدود 20 تعریف میشه؟
اون چه جور شرکتی هست که این طوری تعریف کرده پهنای باند رو؟

بعضی از شرکت ها برای جذب مشتری اوایل کارشون این کار ها رو انجام میدن.بعد که مشتری زیاد شد دیگه این سرویس رو قطع می کنن.

من کرمانم
بعضی ها گفتن فقط چند ساعت اول که سرویس رو میگیری بالاست ولی الان دارم 2 هفته استفاده میکنم ولی هنوز بالاست
الان که تست میکنم بیشتر موقع ها رو 100 هست
البته از بعضی سایتا که دانلود میکنم کمتره مثلا 30 -40 ولی بیشتر همون 100-130 هست

من کرمانم
بعضی ها گفتن فقط چند ساعت اول که سرویس رو میگیری بالاست ولی الان دارم 2 هفته استفاده میکنم ولی هنوز بالاست
الان که تست میکنم بیشتر موقع ها رو 100 هست
البته از بعضی سایتا که دانلود میکنم کمتره مثلا 30 -40 ولی بیشتر همون 100-130 هست

دوست عزیز اگر از جایی 30-40 دانلود می کنی چون سرورش ضعیفه.

الان هم که 100 تا 130 دانلود می کنه چون شما الان ADSL 1 مگابایت براتون گذاشتن.بهتره فعلا اصلا صداش رو در نیاری.چون فکر کنم متوجه نشدن که سرعتت رو بالا زدن.فعا کلی حال کن برا خودت.اصلا هیچی بهشون نگو.

میگم محدودیت 4 گیگ در ماه واسه یکی مثل من چطوره؟!

امین جان برای یکی مثل شما اصلا 4 گیگ مناسب نیست.

چون زیر 1 ماه 100% تمام میشه.اگر 10 یا 20 گیگ باشه خوبه.سعی کن یه جا پیدا کنی که نامحدود بده.;)

منم خودم همین حدس رو میزنم!
یعنی این 4 گیگ واسه نت گردی بده؟! اخه شب ها مییشه بدون محدودیت دانلود کرد و اون موقع من میزارم واسه دانلود و در طول روز فقط نت گردی رو دارم!

منم خودم همین حدس رو میزنم!
یعنی این 4 گیگ واسه نت گردی بده؟! اخه شب ها مییشه بدون محدودیت دانلود کرد و اون موقع من میزارم واسه دانلود و در طول روز فقط نت گردی رو دارم!

این امینی که من میشناسم 100 گیگ هم کمشه.

از من می شنوی بگرد دنبال یک جایی که محدودیت دانلود نداشته باشه یا بالای 10 گیگابایت باشه.

نه کم نیست.

اما خوب 100% آدم وسوسه میشه وسط روز یکهو دانلود کنه.

حالا میل خودته.دوست داری همون 4 گیگ رو بگیر

اما فکر کنم اذیت بشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or