M Mehran.Tabeshi کاربر سایت Nov 4, 2007 #946 دوست عزیز همه جا اینطوریه ( مثلآ آسیاتک ) اما فقط یک نفر میتونه کانکت شه !
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Nov 4, 2007 #947 دوست عزیز همه جا که دسترسی ها رو باز نمی گذارن.من الان می تونم با یوزر خودم برم خونه دوستم کانکت بشم اما می فهمن و قطعش می کنن. من نگفتم هیچ جا اینطوری نیست. این کار از نظر من خیلی بهتر هست برای شرکت ها. هر جا هم دیدید با یه یوزر نمی تونید جای دیگه کانکت بشید چون دسترسی رو بستن برای یوزر ها.
دوست عزیز همه جا که دسترسی ها رو باز نمی گذارن.من الان می تونم با یوزر خودم برم خونه دوستم کانکت بشم اما می فهمن و قطعش می کنن. من نگفتم هیچ جا اینطوری نیست. این کار از نظر من خیلی بهتر هست برای شرکت ها. هر جا هم دیدید با یه یوزر نمی تونید جای دیگه کانکت بشید چون دسترسی رو بستن برای یوزر ها.
kiya کاربر سایت Nov 4, 2007 #949 سلام بچه ها راستش من میخوامadsl 256 بگیرم از شبدیز (نماینده داتک تو کرج) خواستم نظرتونو بپرسم و اگه نکته خاصی هست که باید توجه کنم لطفا بگین مرسی
سلام بچه ها راستش من میخوامadsl 256 بگیرم از شبدیز (نماینده داتک تو کرج) خواستم نظرتونو بپرسم و اگه نکته خاصی هست که باید توجه کنم لطفا بگین مرسی
M Mehran.Tabeshi کاربر سایت Nov 5, 2007 #950 نه عزیزم . پهنای باند داتک به غیر از تهران همه جا خوبه ! . مخصوصآ 256 که فوق العادست . البته به سپنتا نمیرسه !
نه عزیزم . پهنای باند داتک به غیر از تهران همه جا خوبه ! . مخصوصآ 256 که فوق العادست . البته به سپنتا نمیرسه !
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Nov 5, 2007 #951 کیا جان در صورتی که از داتک نمی خوای بخری شاتل می تونه انتخاب خوبی باشه قیمت 256 هم قیمت با داتک میده.محدودیت دانلودش هم 20 گیگابایت هست http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/ بیشتر...
کیا جان در صورتی که از داتک نمی خوای بخری شاتل می تونه انتخاب خوبی باشه قیمت 256 هم قیمت با داتک میده.محدودیت دانلودش هم 20 گیگابایت هست http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/ بیشتر...
hamid_barca Loyal Member Nov 5, 2007 #952 من صبا نت دارم برای استفاده تو شب که مجانی هست یوزر و پسورد رو کجا باید وارد کنم چون مال من از این بدون کانکشن ها هست
من صبا نت دارم برای استفاده تو شب که مجانی هست یوزر و پسورد رو کجا باید وارد کنم چون مال من از این بدون کانکشن ها هست
B barandeh24 کاربر سایت Nov 5, 2007 #954 نوشته شده توسط diddle: اقا مگه بیشتر از 128 به خونه ها میدن؟ بیشتر... بله! 512 هم راحت میدن .
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Nov 5, 2007 #955 حمید جان با شرکت باید صحبت کنی. بهت میگن که یه سری تغییرات توی تنظیمات مودم انجام بدی شما یه دونه My Computer باز کن.توی آدرس بارش بزن : 192.168.1.1 بعد ازت یوزر و پسورد می خواد.اونجا شما این ها رو بزن : User : admin Password : Admin ببین می تونی از اون جا یوزرنیم و پسور رو در بیاری یا نه.اما با شرکت صحبت کنی بهتر هست. در ضمن این IP و USER NAME و PASSWORD برای همه کاربران صدق می کنه.چون تمامی مودم ها این آی پیشون هست.
حمید جان با شرکت باید صحبت کنی. بهت میگن که یه سری تغییرات توی تنظیمات مودم انجام بدی شما یه دونه My Computer باز کن.توی آدرس بارش بزن : 192.168.1.1 بعد ازت یوزر و پسورد می خواد.اونجا شما این ها رو بزن : User : admin Password : Admin ببین می تونی از اون جا یوزرنیم و پسور رو در بیاری یا نه.اما با شرکت صحبت کنی بهتر هست. در ضمن این IP و USER NAME و PASSWORD برای همه کاربران صدق می کنه.چون تمامی مودم ها این آی پیشون هست.
S SamFisher کاربر سایت Nov 5, 2007 #957 نوشته شده توسط kiya: سلام بچه ها راستش من میخوامadsl 256 بگیرم از شبدیز (نماینده داتک تو کرج) خواستم نظرتونو بپرسم و اگه نکته خاصی هست که باید توجه کنم لطفا بگین مرسی بیشتر... سلام همشهری ... راستش من خودم 128 با محدودیت 3 گیگ شبدیز رو دارم ... نسبتا راضیم ... روابط عمومیشون خیلی خوبه ... البته جدیدا یه خانومه رو آوردن که خیلی بداخلاقه ! اما کلا پیشنهاد میکنم بگیری .... البته به منطقه هم خیلی بستگی داره ... کجایین شما ؟
نوشته شده توسط kiya: سلام بچه ها راستش من میخوامadsl 256 بگیرم از شبدیز (نماینده داتک تو کرج) خواستم نظرتونو بپرسم و اگه نکته خاصی هست که باید توجه کنم لطفا بگین مرسی بیشتر... سلام همشهری ... راستش من خودم 128 با محدودیت 3 گیگ شبدیز رو دارم ... نسبتا راضیم ... روابط عمومیشون خیلی خوبه ... البته جدیدا یه خانومه رو آوردن که خیلی بداخلاقه ! اما کلا پیشنهاد میکنم بگیری .... البته به منطقه هم خیلی بستگی داره ... کجایین شما ؟
M Mehran.Tabeshi کاربر سایت Nov 5, 2007 #958 من صبا نت دارم برای استفاده تو شب که مجانی هست یوزر و پسورد رو کجا باید وارد کنم چون مال من از این بدون کانکشن ها هست بیشتر... دوست عزیز سرعت دانلود صبا چند تاست ؟
من صبا نت دارم برای استفاده تو شب که مجانی هست یوزر و پسورد رو کجا باید وارد کنم چون مال من از این بدون کانکشن ها هست بیشتر... دوست عزیز سرعت دانلود صبا چند تاست ؟
hamid_barca Loyal Member Nov 5, 2007 #959 صبا حرف نداره کارش. از اول آبان هم پهنای باند رو زیاد کرده و گفته چند تا تجهیزات جدید هم میخوان نصب کنن من الان 128 دارم شبها با حدود 40 دانلود میکنم
صبا حرف نداره کارش. از اول آبان هم پهنای باند رو زیاد کرده و گفته چند تا تجهیزات جدید هم میخوان نصب کنن من الان 128 دارم شبها با حدود 40 دانلود میکنم
M Mehran.Tabeshi کاربر سایت Nov 5, 2007 #960 شوخی نکن !!! . 40 ؟؟؟؟؟؟؟ . یعنی تو صفحه ی دانلود می زنه 40 ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!