اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من اكثر صحبت هاي شما رو خوندم.يه سوال داشتم ميخواست يه اشتراك 128 adsl از شركت araax شيراز كه نمايندگي پارس انلاينه بگيرم.نظر شما چييه بگيرم يا نه؟ فقط هركي ميدونه لطفا جوابمو بده كه يه روز ديگه بيشتر وقت ندارم!
ممنونم.

دوستان سلام !
من الان تو اکانت Adsl م که میرم مینویسه :

جمع کيلوبايت در بازه : 91760
باقيمانده کيلوبايت : 3908240

یکی میشه به من بگه من الان دقیقا چند مگابایت مصرف کردم و چند گیگ و مگابایت واسم باقی مونده ؟!!
لطفا روش حساب کردنشو دقیق توضیح بدید .

ممنون

هرگیگ 1000 مگ هست
هر مگ 1000 کیلوبایت

اون جمع کیلوبایت در بازه = 91 مگ
باقی مانده ت هم میشه = 3.9 گیگ
جمعش هم میشه 4 گیگ

برای محاسبه کافیه که عدد رو تقسیم بر 1000 کنی مگابایت بدست مید
با تقسیم مجدد عدد بدست آمده بر 1000 گیگابایت بدست میاد

اقا من اكثر صحبت هاي شما رو خوندم.يه سوال داشتم ميخواست يه اشتراك 128 adsl از شركت araax شيراز كه نمايندگي پارس انلاينه بگيرم.نظر شما چييه بگيرم يا نه؟ فقط هركي ميدونه لطفا جوابمو بده كه يه روز ديگه بيشتر وقت ندارم!
ممنونم.
اقا ما يه سوالي تو اين تايپيك كرديم حالا اين بايد اينجا خاك بخوره پس مردونگيتون كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هفته پیش یهو disconnect...فکر کردم مشکلی چیزی پیش اومده .خلاصه هر کاری کردم نشد...زنگ زدم پشتیبانی طرف که اکانتمو چک کرد گفت اکانت شما Disable شده:eek: شما ترافیک زیادی مصرف کردی پولشو ندادی دسترسیتون قطع شد!!!با امور مشترکین تماس بگیرین اونا باید مشکلتون رو حل کنن.
بعد حالا هرچی زنگ میزنم اکانت منیجرم جواب نمیده... یه هفته هست که اینطوری شدم....آخر سرم رو انسرینگ طرف پیغامم رو گذاشتم ولی خبری نیست.
حالا جالب اینه که تو قرار داد نوشته بود به ازای هر گیگ اضافی 3 تومن باید بدی...منم اون قرار دادو امضا کردم تا حالا هم هرچقدر اضافی مصرف کردم فاکتورش برام اومده منم پولش رو دادم از طرفی تمامی فیش هایی رو هم که براشون فرستادم رو تائید کردن که دریافت شده...حتی این ماه هم که اکانتم قطعه پولش رو دادم نمیدونم رو چه حسابی این کارو کردن...
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
درضمن ISPـم هم شاتله...!

سلام
برای منطقه امیرآباد (مرکز قدس : 8800و8863) به جز شرکت افروز، شرکت دیگه ای هم Adsl عرضه میکنه؟
افروز خیلی قیمتاش بالاست!!!

من خودم همین منطقه میشینم و به مدت 1 ماه هم از همین افروز گرفتم.... بی وجدانا 256 رو
ماهی 100 تومن میگرفتن... کیفیتشم بده و همش قطع میشد.. اونو فراموش کن ..

راستی فعلا تو این منطقه خراب شده با اینهمه دانشگاه به جز افروز هیچ شرکتی نیست...
بهترین راه هم اینه که هر چند وقت یه بار زنگ بزنی مخابرت و آمار بگیری ....
اگه پیدا کردی منم خبر کن خیلی نیازه......

درود
دوستان از من نصيحت رو قبول كنن آسيا تك بهترينه خدا وكيلي من الان يكساله دارمش راضي هستم

یکی از مذخرفترین اشعالترین بیخودترین درپیت ترین شرکت هایی هست که تو ایران داره سر مردم کلاه میزاره ADSL 128 گرفتم سزعت دانلود 5 یا 4 یا 3 خیلی خوب رو 7 یا 8 PING نسبت به YAHOO ه400به بالا حالا قدر شرکت قبلی که ازش ADSL میگرفتم میفهمم بسوزه پدر بی پولی :((

سلام
این برای شرکت شهراد هست . من میخام live 360 بازی کنم . کدومش بهتره ؟ یک راهنمایی میکنید . حجم نامحدود هم میخام .
sad.jpg

سلام
بچه ها دو تا سوال داشتم :
1:من adsl 128 دارم و در حالت معمولی پینگم بین 300 تا 500 هست و می خوام سرویسم رو از 128 به 256 تغییر بدم می خواستم بدونم که با این تغییر پینگم هم میاد پایینتر یا نه همین مقدار میمونه وا بالا رفتن سرویس هیچ اثری روی پینگ نداره؟
2:
الان که سروسی 128 داره میانگین سرعت دانلودم 15 هست (که فکر میکنم برای این سرعت که ماگزیمم سرعت دانلود تو اون 16 ست خیلی خوبه) ولی سرعت باز شدن صفحاتم خیلی بالا نیست می خواستم بدونم علت کند باز شدن صفحات چی هست؟
یا علی مدد

نه هیچ تغییری نمیکنه اگه بکنی 2 مگابیت هم سرعت پینگت همونه یادت ننره که تو ایران زندگی میکنی

خوب سرعت باز کردن صفحات هم مربوط به همون پینگته

بچه هاadsl کارت هم داره چطوری هست

من اگه مودم بخرم میتونم از این کارت ها استفاده کنم

بعد هر کارتی را بگیرم میشه استفاده کرد منطقه من فقط پارس انلاین با شاتل هست

از کجا میشه این کارت ها را خرید

بچه هاadsl کارت هم داره چطوری هست

من اگه مودم بخرم میتونم از این کارت ها استفاده کنم

بعد هر کارتی را بگیرم میشه استفاده کرد منطقه من فقط پارس انلاین با شاتل هست

از کجا میشه این کارت ها را خرید

خیر به صورت کارتی ارائه نمیشه

دوستان یه سوال آیا شرکت "آزاد نت" در ارائه خدمات Adsl خوب عمل می کند؟!

به هر حال تنها شرکتی که تو منطقه ما پورت خالی داره همین شرکته...............(منم دیگه .............)

:);)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or