اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين سايت رو يادمه قبلا يكي از بچه ها معرفي كرد:

http://www.irgoogle.ir

جهت اطلاع بگم من تا حالا چند تا شاكي از اين داتك ديدم و راضي نبودن !!
=========
شماره تلفن ها رو از خود سايتها ميتوني پيدا كني .
www.sepanta.com
www.parsonline.com
http://www.sabanet.ir
http://sabaonline.ir/

اين 4 تا از نظر من از بقيه بهترند . چون الان سرويس گرفتن از ISP هاي درپيتي به نظرم عاقلانه نيست چون خطوط DSL شون مثل Dial-Up ميمونه !!

اینجا تمام ISP هایی که توی تهران ADSL میدن رو داره! یعنی سایتهاشون رو که شماره ی تماس هم توی سایتاشون هست:
www.irgoogle.ir

از همتون ممنون:love:
از شانس جالب من به هر شرکتی زنگ زدم گفتن پورت هاشون پر شده و تقریبا تا ماه دیگه هم امکان مجوز گرفتن پورت جدید رو ندارن:((:((
منو بگو با چه امید و آرزویی به این شرکت ها زنگ می زدم و پیش خودم فکر می کردم نهایتا تا فردا من هم ADSL دارم:((:((:((
البته یه کار دیگه می تونم بکنم می تونم زنگ بزنم شاتل بگم برام وایرلس نصب کنند.:cheesygri

سلام،
تو منطقه ی آریاشهر یه سرویس Adsl خوب معرفی میکنید ؟ ( خوب آنتن بده !!! )
خیلی ممنون
این سوال ما اینجا خاک خورد هیچکس هم بهش جواب نداد !:confused: حالا به نظرتون از Sepanta بگیرم خوبه، تو لایو جواب میده ؟؟!
دوستان اگه جواب بدین خیلی خوشحال میشم !

بروبچ من سپنتا رو بهتون معرفی میکنم
مزایا:زرتی به زورتی که میشه برای ایام جشن به اکامت ای دی اس التون اضافه میشه
پشتیبانی خوب مثل داتک نیست که ادماش فرق +_+ با گ/شکوبید ندونن
سرویس بدون محدودیت و اینکه افت سرعت ندارین و همچنین به ندرت پیش میاد لینکتون بره
مثلا در ماه 1 تا 2 بار
معایب:هزینه بالا

سلام
برای منطقه امیرآباد (مرکز قدس : 8800و8863) به جز شرکت افروز، شرکت دیگه ای هم Adsl عرضه میکنه؟
افروز خیلی قیمتاش بالاست!!!

آخرین ویرایش:
اونا ترافیکت رو حساب میکنن نه دانلودت رو
ترافیک هم میشه آپلود + دانلود
ولی اگه فقط برا وبگردی میخوای که هیچ مشکلی نداره اصلا ربطی به 2 گیگت پیدا نمیکنه

اونا ترافیکت رو حساب میکنن نه دانلودت رو
ترافیک هم میشه آپلود + دانلود
ولی اگه فقط برا وبگردی میخوای که هیچ مشکلی نداره اصلا ربطی به 2 گیگت پیدا نمیکنه
شما میخوای بگی که وقتی یه WebPage باز میکنی هیچی Recieve نمیشه ؟! خوب پس اینترنت میخوایم چی کار وقتی میخوایم وقتی Webpage باز کنیم چون نه چیزی Recieve میشه نه چیزی Send میشه :laughing::laughing:

دوست عزیز شما وبگردی هم بکنی جزو اون 2gb حساب میشه چون بالاخره recieve و send میشه و اینکه send و recieve با هم حساب میشه یعنی اینکه شما بر فرض 600mb Recieve داشتین و 300mb send ترافیک شما 900mb حساب میشه.

شما میخوای بگی که وقتی یه WebPage باز میکنی هیچی Recieve نمیشه ؟! خوب پس اینترنت میخوایم چی کار وقتی میخوایم وقتی Webpage باز کنیم چون نه چیزی Recieve میشه نه چیزی Send میشه :laughing::laughing:

دوست عزیز شما وبگردی هم بکنی جزو اون 2gb حساب میشه چون بالاخره recieve و send میشه و اینکه send و recieve با هم حساب میشه یعنی اینکه شما بر فرض 600mb Recieve داشتین و 300mb send ترافیک شما 900mb حساب میشه.

ولی این که من ازش سرویس گرفتم وقتی تو ماه برابر با اون مقدار ِ دانلود و آپلودمه
حالا اگر من اشتباه میکنم میبخشید
اینم بگم من وقتی داشتم سرویس از شاتل میگرفتم این سوال رو پرسیدم که وب گردی هم جز اون ترافیک حساب میشه
اونام گفتن نه ! گفتم چطوری میفهمید گفتن میفهمیم من این رو به استناد حرفای اونا گفتم
به هرحال بازم با این تفاسیری هم که شما میگید بازم 2 گیگ باید کفایت بکنه

اتفاقا من خودم شاتل دارم. همچنین چیزی که حساب نشه من که خودم ندیدم.
بستگی به شخص هم داره. مثلا کسی که هر 2-3 روز یه بار میره توی اینترنت یه Mail ی چک میکنه و 4-5 تا سایت میره کافیه 2gb ولی برای کسی که هر روز توی اینترنت باشه اصلا مناسب نیست.

خوب یه زنگ بزن ازشون بپرس ببینید چی بهتون جواب میدن به ما هم بگید
من کانتم 20 گیگ هستش و ته برج تا ته خالی , ممکنه متوجه نشم که یه مقداریش پای وبگردی رفته
ولی اگه از همین 2 گیگی ها باشه فکر کنم بهتر مشخص میشه
به هرحال امیدوارم که دروغ نگفته باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or