اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این صبا نت تو شهر ما 128 رو با محدودیت 3یا 4 گیگ میده 10 تومن در ماه! تهران قیمتش چنده؟!
این قضیه ی 40 هم درسته دوست منم دقیقا گفت 40 دانلود کرده! البته چون صبا محدودیت داره این رو دادن تا ملت جوگیر بشن و سریع محدودیت تموم بشه:)

:eek: بابا پس من چه نعمتی دارم خودم خبر ندارم برای من 512 هست سرعت دانلود 60 اصلا هم محدودیت دانلود نداره

سلام
این که تعجبی نداره . شما حتی از ماگزیمم سرعتی که میتونید بگیرید 4 کیلو بایت هم کمتر دارین میگیرن. تعجب سرعت دانلود اونایی داره که 128 دارن و دارن 40 kb میگیرن چون در اصل ماگزیمم سرعتشون باید 16 باشه که این سرعت بالای دانلود برمیگرده به محدودیت ترافیکی .
اگر صبا نت اومد و ترافیک ماهیانه نامحدود داد و اونوقت شما تونستید 40 kb سرعت دانلود بگیرید اونوقت بدونید که دارین از سرویس فوق العاده استفده میکنید.;)
یا علی مدد

سلام
این که تعجبی نداره . شما حتی از ماگزیمم سرعتی که میتونید بگیرید 4 کیلو بایت هم کمتر دارین میگیرن. تعجب سرعت دانلود اونایی داره که 128 دارن و دارن 40 kb میگیرن چون در اصل ماگزیمم سرعتشون باید 16 باشه که این سرعت بالای دانلود برمیگرده به محدودیت ترافیکی .
اگر صبا نت اومد و ترافیک ماهیانه نامحدود داد و اونوقت شما تونستید 40 kb سرعت دانلود بگیرید اونوقت بدونید که دارین از سرویس فوق العاده استفده میکنید.;)
یا علی مدد
صبا نت کدومه بابا isp من شرکت اتصالات uae هست سرعت های 1mb , 2mb هم داره که من همین 512 هم از سرم زیاده :biggrin1:

امين ببين يادم ننداختي كه بهت بگما ... طبق تحقيقات من صبا جز بهترين Isp هاس , اما متاسفانه محدوديت داره ديگه ...

خودتم كه مي دوني ! :biggrin1: الان چقدر بهت كمك كردم !!! :biggrin1:

من که با طرف حرف میزدم فکر کنم بتونم ماهی 15 بدم ولی بی محدودیت:biggrin1: باید ببینم چی میشه...
ولی خب 12 تا 8 صبح که فقط دانلوده بی محدودیته ها!!

نه عزیزم . پهنای باند داتک به غیر از تهران همه جا خوبه ! . مخصوصآ 256 که فوق العادست . البته به سپنتا نمیرسه !

ممنون از راهنماییت

کیا جان در صورتی که از داتک نمی خوای بخری شاتل می تونه انتخاب خوبی باشه

قیمت 256 هم قیمت با داتک میده.محدودیت دانلودش هم 20 گیگابایت هست

نمیخوام محدودیت داشته باشه
بهر حال ممنون از توجهت

سلام همشهری ...
راستش من خودم 128 با محدودیت 3 گیگ شبدیز رو دارم ...
نسبتا راضیم ... روابط عمومیشون خیلی خوبه ... البته جدیدا یه خانومه رو آوردن که خیلی بداخلاقه ! :)
اما کلا پیشنهاد میکنم بگیری ....
البته به منطقه هم خیلی بستگی داره ... کجایین شما ؟

پیش شماره271
چهارراه طالقانی
از شماهم ممنونم
راستی شما جایی سراغ داری تو کرج مجله بازیرایانه داشته باشه؟:laughing:
مرسی

بابا دم "آزاد نت" گرم.خیلی اومیدوارم شدم.الان که سه شنبه هست و روز تعطیل,داشتم دوتا دموی بازی (NFS و UT3) دانلود می کردم با سرعت 100 Kb/s!!!!!!!!!!!! که الان رسیده به 70-80 Kb/s

سرعت خود ADSL هم 128.فقط محدودیت دانلود داره اونم فکر کنم 20 GB بود.

اینم بگم که یه بار روز جمعه بود یادم به سرعت 200 kb/s هم رسیدم.شوخی هم نمی کنم باور کنید.ولی تو روز های عادی سرعت دانلودش دوروبر 40-50 kb/s هست.

اینم عکس(که سندیتش بیشتر بشه!):

آخرین ویرایش:
یا امام زمان !!!!!! . آقا بهزاد میشه بگی این شرکت کجاست . تلفنی چیزی نداری ازشون ! . در ضمن قیمتش چنده ؟

دفترشون چهار راه جهان کودک هست.
شمارشون هم 88878787

البته یکی از دلایل سرعت بالاش نزدیکی خونه ما به مخابرات هم هست.ولی در کل به دلیل کم بون User این ISP سرعتش فوق العاده است.

قیمتشو درست نمی دونم!!ولی اولش یه 100 تومن دادم.ماهی هم فکر کنم 30 و خورده ای.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or