عصبی شدن نداره؟ اون لیستی که نوشتم رو ببین، دیگه چی میمونه از اینترنت؟ آخر سر فک کنم باید برم چت کنم، a/s/l ، 16/f/farmaniyeh و اینا.
یکی از بچه ها 512 داره و مشکلی با رپید نداره، هرچی سنگه ماله پایه لنگه تورج.
منم ۵۱۲ دارم و مشکل دارم:smile: ... گفتم که منم فشارم بالا پایین رفت ... یعنی متوجه شدم که چرا عصبی شدی آیدین جان !
شما از داتک اینترنت داری؟
تورج، این گوسفندایی که من دیدم، وقتی ببینن از رپیدباز دانلود میکنن، به همون صورت که رپیدشیر رو بستن، اونم میبندن. فک کردی اینا چیزی حالیشونه؟
مشترک های دیگه از شرکت های دیگه هم ایراد دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه ندارن این مساله به داتک مربوط میشه ... لطفا دوستان اعلام کنن ...
رپيد كه باز ميشه..
نه .کسی گفت باز نمیشه عزیز؟
واست دونلود یکباره سرعت افت میکنه و کار نمیکنه
همین کار تاثیر گذاشته توی سایت های که از Route کشور سویس رد میشن مثل Hotmail ( که در سرعت تاثیر گذشته )
------------
امروز داتک بودم و صحبت کردم از نزدیک و گفتن که فقط به مخابرات مربوط میشه و این شخص اول فکر کرد که جزو Policy های هست که داتک عمل کرده، برای اطمینان زنگ زاد به Supervisor خودش اونا هم گفتن که این مساله از طرف مخابرات هست و معلوم نیست که کی درست بشه.
در هر حال ... باید صبر کرد ... انصافا همچی بهم ریخته رو اینترنت !
نه .
چون من ديروز يه فول البوم از همين رپيد گرفتم سرعت انچنان كه جلب توجه كنه افت نكرد.
يه مشكل عجيب كه ربطي هم نداره:
من از 16 به بعد يه مشكل بد پيدا كردم كه وقتي ميرم ايميل بزنم وقتي ادرس ايميل ميدم
senD ميزنم ميگه ادرس اشتباه است لطفا چك كنيد.
حتي يه ايميل هم كه replay ميكنم همينه.
ولي با *** شكن كه ميرم send ميشه.
پورتشو بستن؟؟
من TCP/IP رو مطالعه کردم و براش درس هم پاس کردم، این مساله ربطی به مخابرات نداره چون فشاری به مخابرات نمیاره.
شک من همچنان به منطقه مخابراتی ماست چون یکی از بچه ها منطقه دیگریه و مشکلی صبحا با رپید نداره.
دوستانی که با مودم tp-link 8811 کار کردن میشه بگین خوبه یا نه؟؟
از نظر کیفیتی اگر با ASUS 602 مقایسه بشه چقدر تفاوت دارن؟؟
مودم خوبی هست.کارکرد خیلی خوبی هم داره.من خودم استفاده می کردم خیلی راضی بودم.فکر کنم کاربران زیادی هم اینجا استفاده کنن از این مدل.
نسبت به Asus اگه بهتر نباشه،بدتر هم نیست.
راستی فرق بین tp-link 8811 و 8817 رو هم کسی میدونه؟؟
کسی میتونه یه شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت معرفی کنه که محدودیت دانلود نداشته باشه
البته بجز داتک