اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود

مثلا من 3تا سرعت 128 و 256 و 512 از شرکت شاتل رو امتحان کردم که نهایت پهنای باندی که میدادن بهم توی بهترین حالت به این شکل بود :
=
128k = 17kbps
256k = 35 kbps
512k = 64kbps
!!!
واقعاً خنده داره !! تقریباً یک دهم سرعتی که اسمش میاد !!! ;)

http://www.isp.ir/content/view/832/2/

این سرعت ها خوبه و از حد استاندارد هم بیشتره
یادتون نره که سرویس 128Kb که سرعت دانلودتون 17KB

درود

چند وقت پیش خبرایی شنیدم درمورد اینکه میشه از isp هایی که کمفروشی میکنن شکایت کرد !!!
میخاستم بدونم آیا اطلاعی در این مورد دارید ... آیا سرعتهای واقعی مشخص شدن که درصورت کمتر بودن بشه شاکی شد ؟! (هرچند اینجور حرکتا توی این مملکت آب تو هاون کوبیدنه ! چون اصولاً ما نیازی به اینترنت نداریم ... :sick:)
مثلا من 3تا سرعت 128 و 256 و 512 از شرکت شاتل رو امتحان کردم که نهایت پهنای باندی که میدادن بهم توی بهترین حالت به این شکل بود :
=
128k = 17kbps
256k = 35 kbps
512k = 64kbps
!!!
واقعاً خنده داره !! تقریباً یک دهم سرعتی که اسمش میاد !!! ;)

http://www.isp.ir/content/view/832/2/
خوب درسته دیگه... !
به شما اینترنت 128 کیلو بیت میدن و شما با سرعت 17 کیلو بایت دانلود میکنین.که اضافه تر هم دارن میدن!

اون سایت که ... همیشه سرور هاش یکی‌ خواب یکی‌ بیدار هست عزیزم ... من ازشون ۵ نوبت Account گرفتم... مزخرف هستن !

امکانات فوق العاد خوبی‌ داره ... ولی کیفیتش‌ زیاد جالب نیست !:smile:

آره،من شنیده بودم که قبلا خوب نبودن،ولی من الان خودم 1 ماهه که دارم از rapidbaz اکانت میگیرم،عالیه! خیلی راحت از رپیدشیر و سایت های دیگه میتونم دانلود کنم،الان چند وقته که یه سرور جدید خریدن.سرعت عالیه! من که با حداکثر سرعت نتم دارم دانلود میکنم! :biggrin1:

آره،من شنیده بودم که قبلا خوب نبودن،ولی من الان خودم 1 ماهه که دارم از rapidbaz اکانت میگیرم،عالیه! خیلی راحت از رپیدشیر و سایت های دیگه میتونم دانلود کنم،الان چند وقته که یه سرور جدید خریدن.سرعت عالیه! من که با حداکثر سرعت نتم دارم دانلود میکنم! :biggrin1:

پس اکانتم رو شارژ میکنم ... اگه ایرادی دیدم همان تو این جا میگم ولی امیدوارم درست شه اینترنت ...

خیلی جاها اذیت میشه مثلا تو Hotmail لرو بزور باز میکنه و ایراد های دیگه ...

قدرت که دست ۴ تا ... بیوفته که از لحاظ فنی هیچی سرشون نمیشه بهتر از این نمیشه :smile:

سلام دوستان
من برای بی سیم کردن اینترنتم باید چیکار کنم؟از چه دستگاهی استفاده کنم؟

نوع کانکشن:v*p*n (از مشترکین wireless هستم)
در واقع میخوام از اینترنتی که توی کامپیوترم میاد توی گوشیم استفاده کنم با wi-fi

لطفا هی نگید پست نا مربوط نزن . جا های دیگه اگه می زدم کسی جوابم رو نمیداد

سلام دوستان
من برای بی سیم کردن اینترنتم باید چیکار کنم؟از چه دستگاهی استفاده کنم؟

نوع کانکشن:v*p*n (از مشترکین wireless هستم)
در واقع میخوام از اینترنتی که توی کامپیوترم میاد توی گوشیم استفاده کنم با wi-fi

لطفا هی نگید پست نا مربوط نزن . جا های دیگه اگه می زدم کسی جوابم رو نمیداد

شما باید یک اکسس پوینت بخرید. یا یک روتر وایرلس (اکثرا اکسس پوینت هم هستد)

مدل های مختلفی تو بازار هستش. خودم با این مدل کار کردم عالیه 2 طبقه رو راحت پوشش میده.

D-link 2100
قیمتش هم 82 تومانه.

d-link-dwl-2100ap.430568.jpg

آخرین ویرایش:

شما از داتک اینترنت داری؟

تورج، این گوسفندایی که من دیدم، وقتی ببینن از رپیدباز دانلود میکنن، به همون صورت که رپیدشیر رو بستن، اونم میبندن. فک کردی اینا چیزی حالیشونه؟

شما از داتک اینترنت داری؟

تورج، این گوسفندایی که من دیدم، وقتی ببینن از رپیدباز دانلود میکنن، به همون صورت که رپیدشیر رو بستن، اونم میبندن. فک کردی اینا چیزی حالیشونه؟

من فکر کنم این مساله موقتی هست ... به امید خدا که یک مدت دیگه درست میکنن البته تقصیر اون منشی ها نیست که جواب میدان تو به انها فحش دادی ^^ ... تقصیر اون بالایی ها هست ... پس به این منشی ها هم فحش بدی چیزی نمیشه چون واقعا بی تقصیر هستن

من چیزی که متوجه شدم امروز داشتم کار میکردم متوجه شدم با ارتباط هایی که با سویس داره اوری میشه
چون سایت رپیدشیر و یک/دو تا سایت دیگه هم دقیقا زمانی که رپیدشیر اذیت میشه اونا هم باز نمیشن !!!!!! جالبه؟

حالا نمیگم حرف من درسته ولی من یک اخبار خوندم از یکجایی که بانک های سویس جریمه شدن از طرف امریکا سر یک جریاناتی ( که تو سایت نمیگم ) .. نمیدونم ولی اگه بهم مربوط باشه که جالب شده جریان !

موفق باشی

من با منشی ـه چیکار دارم؛ اون حرفی که بهش گفتن رو میزنه؛ منظور من همون آدمای شیکم گنده ای مثله علیزاده است که اینطور سیاست ها رو علم میکنن که منطقه شما سرویس حجمی نداریم، برات پورت نگه نمیداریم، مودم رو پس نمیگیریم، 128 رو دو برابر قیمت قبل میکنیم میخوای بخوا میخوای نخوا، اِه؟ از رپیدشیر دانلود میکنی؟ اونم میبندیم، تورنت؟ اونم میبندیم. سایت دیگه ببینم دانلود میکنی، اونم از خجالتش در میایم. رو هاست خودتم فایل آپلود کنی اونم میبندیم، میدونی که، "مخابرات" گفته.

هرچه بگندد نمکش میزنند ---- وای به روزی که بگندد نمک.

حیف تف.

من با منشی ـه چیکار دارم؛ اون حرفی که بهش گفتن رو میزنه؛ منظور من همون آدمای شیکم گنده ای مثله علیزاده است که اینطور سیاست ها رو علم میکنن که منطقه شما سرویس حجمی نداریم، برات پورت نگه نمیداریم، مودم رو پس نمیگیریم، 128 رو دو برابر قیمت قبل میکنیم میخوای بخوا میخوای نخوا، اِه؟ از رپیدشیر دانلود میکنی؟ اونم میبندیم، تورنت؟ اونم میبندیم. سایت دیگه ببینم دانلود میکنی، اونم از خجالتش در میایم. رو هاست خودتم فایل آپلود کنی اونم میبندیم، میدونی که، "مخابرات" گفته.

هرچه بگندد نمکش میزنند ---- وای به روزی که بگندد نمک.

حیف تف.

آیدین جان خیلی عصبی شدی سر این جریان، منم کمی فشارم بالا پایین شود ولی تنها کاری که میشه کرد اینه که این حرکتی که انجام دادن اختلال توی همه سرویس ها به وجود اورده!!!

مشترک های دیگه از شرکت های دیگه هم ایراد دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه ندارن این مساله به داتک مربوط میشه ... لطفا دوستان اعلام کنن ...

یادمه چند وقت پیش هم این سایت رپیدشیر ف*ی*ل*ت*ر شد بود ولی باز شود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or