داتك سرعتش فكر نميكنم از صبا بهتر باشه ولي يا هي چيزش حال كردم بودن محدوديت بود كه صبا نداره.
تو تهران بهترين صبا هست.فكر كنم.
از نظر سرعت دانلود و يه مقدار پينگ:biggrin1:
دقیقا همین مشکل رو من دارم .
من تا جایی که خبر دارم سرعت وایمکس ایرانسل اونقدرا نیست که شما بخاین این همه هر شب ازش دانلود کنی و مطمعن باش گرونه
شما اگه از یه مک و یه adsl 512 با هم استفاده کنی هیچ مشکلی نخواهی داشت
هم برا بازی هم برا دانلود
منم با شما کاملا موافقم . ولی در مورد حرف آخر تون که گفتین ( لایزر از صبانت هم بد تر ) باید بگم که من خودم از صبانت سرویس می گیرم و پشتیبانیش تو ای 2 هفته واقعا عالی شده . من بر خلاف دفعات قبل هر وقت زنگ زدم گوشی رو برداشتن و مشکلم رو بر طرف کردن .
سلام
من با شرکت تماس گرفتم و مشکل رو مطرح کردم، تا الان که ظاهرا مشکل حل شده. بزن به تخته.
دزد کثافت ...
زنگ زدم به زنیکه؛ میگه مخابرات رپیدشیر رو تو ساعات اداری محدود کرده، میگم چه ربطی داره شما که پهنای باند از مخابرات نمیگیرین، میگه نه، محدودیم. بهش میگم تورنت چی، اونم مخابرات محدودتون کرده؟ میگه نه اونو ما محدود کردیم. میگم پس من از کجا دانلود کنم؟ میگه Download.com
خیلی کثافتن. خیلی. حالمو بهم زد دیگه. باورم نمیشد رو رپیدشیر هم این کثافتا ایرانی بازی در بیارن. خیلی کثافتن.
آشغالای عوضی هرچی که مردم ازش دانلود کنن رو محدود میکنن، مردم تورنت یاد گرفتن، محدودش کردن، مردم رپیدشیر یادگرفتن، اونم بستن.
تف تو این اینترنت که هیچ ربطی به اینترنت نداره. تف.
دزد کثافت ...
زنگ زدم به زنیکه؛ میگه مخابرات رپیدشیر رو تو ساعات اداری محدود کرده، میگم چه ربطی داره شما که پهنای باند از مخابرات نمیگیرین، میگه نه، محدودیم. بهش میگم تورنت چی، اونم مخابرات محدودتون کرده؟ میگه نه اونو ما محدود کردیم. میگم پس من از کجا دانلود کنم؟ میگه Download.com
خیلی کثافتن. خیلی. حالمو بهم زد دیگه. باورم نمیشد رو رپیدشیر هم این کثافتا ایرانی بازی در بیارن. خیلی کثافتن.
آشغالای عوضی هرچی که مردم ازش دانلود کنن رو محدود میکنن، مردم تورنت یاد گرفتن، محدودش کردن، مردم رپیدشیر یادگرفتن، اونم بستن.
دزد کثافت ...
یه پیشنهاد دارم براتون،میتونین اکانت رپید باز بخرید،بعد فایل های رپید رو اول با سرعت بالا میتونین به سرور رپیدباز انتقال بدین و دانلود کنین بدون هیچ مشکلی دیگه از شر اینجور محدودیت ها هم راحت میشین.
ویرایش:
راستی با رپیدباز از تورنت هم میتونین دانلود کنین.