ps3_360_wii
کاربر سایت
سلام.ممنون میشم 1 مودم wirless access point عالی به من معرفی کنین.قیمتش هم فرق نمیکنه.ترجیحا اگه dlink باشه بهتره
به این لینک سر بزن:خب میشه یه اطلاعاتی در این مورد بدی؟
شاتل بگیر پینگش عالیه.دوستان شاتل برای پیش شماره 8872 خوبه توی تهران؟پینگش برام مهمه نه سرعت دانلود.
پارس انلاین 128 داشتم سرعت دانلود بالای 55 میداد ولی پینگش 600-700 بود!!نمیدونم قبلا خوب بود ولی این 4-5 ماهه اخیر پینگش فوق افتضاح شد!
اگر D-Link 2640T پیدا کنی که عالیه ، چون دیگه تو بازار نیست.سلام.ممنون میشم 1 مودم wirless access point عالی به من معرفی کنین.قیمتش هم فرق نمیکنه.ترجیحا اگه dlink باشه بهتره
سلام
من یه سوال دارم از کسایی که ADSL دارن و PS3 هم، انلاین بازی می کنن.
می خوام ببینم، دوستان با چه سرعتی ADSL دارن و از کجا؟ کی مشکل داره توی Connect و Ping , Lag و کیا مشکلی ندارن.
چه عواملی برای این مسئله توی Online مهمه ؟ در مورد PC حرفی نمی زنما. الان موضوع PS3ـه.
یا علی...
من 512 از داتک دارم، و مشکلی هم تو بازی کردن ندارم ... پینگ مهم هست خیلی !!! همینطور اون سرعت اگه سوال دیگه داری بپرس من یا بچههای دیگه جواب میدیم
شنیده بودم که ارزون تر هست اما به چه قیمتی؟ اینکه یه اینترنت بی مصرف با هزار و یک مسئله به خورده من و شما بدن؟ اصلا عاقلانه نیست.درود
دوستان این سرویس adsl که مخابرات جدیدا داره میده خوبه ؟ کلا سایتی هست که اینارو با تعرفه
هاشون معرفی کنه من هرچی میگردم نیست
ممنون