اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان شاتل برای پیش شماره 8872 خوبه توی تهران؟پینگش برام مهمه نه سرعت دانلود.

پارس انلاین 128 داشتم سرعت دانلود بالای 55 میداد ولی پینگش 600-700 بود!!نمیدونم قبلا خوب بود ولی این 4-5 ماهه اخیر پینگش فوق افتضاح شد!

دوستان شاتل برای پیش شماره 8872 خوبه توی تهران؟پینگش برام مهمه نه سرعت دانلود.

پارس انلاین 128 داشتم سرعت دانلود بالای 55 میداد ولی پینگش 600-700 بود!!نمیدونم قبلا خوب بود ولی این 4-5 ماهه اخیر پینگش فوق افتضاح شد!
شاتل بگیر پینگش عالیه.
پینگ من همیشه بین 150 تا 200 هست.:love:

سلام.ممنون میشم 1 مودم wirless access point عالی به من معرفی کنین.قیمتش هم فرق نمیکنه.ترجیحا اگه dlink باشه بهتره
اگر D-Link 2640T پیدا کنی که عالیه ، چون دیگه تو بازار نیست.
برای دوستم D-Link 2640U گرفتم که اونم دستگاه خوبیه فقط یه ایراد کوچیک داره ، اونم اینه که آنتنش ثابت . قیمت هم حدود 70 تا 80 تومان باید باشه.;)

من يه سوال داشتم براي اينكه بتونم از يه شركت ADSL بگيرم مهم فقط پيششماره است يا مركز مخابراتي هم مهمه ؟ و اينكه ممكنه پيششماره اي كه ساپورت ميشه رو بخري ولي بهت ADSL ندن ؟

سلام

من یه سوال دارم از کسایی که ADSL دارن و PS3 هم، انلاین بازی می کنن.

می خوام ببینم، دوستان با چه سرعتی ADSL دارن و از کجا؟ کی مشکل داره توی Connect و Ping , Lag و کیا مشکلی ندارن.

چه عواملی برای این مسئله توی Online مهمه ؟ در مورد PC حرفی نمی زنما. الان موضوع PS3ـه.

یا علی...

سلام

من یه سوال دارم از کسایی که ADSL دارن و PS3 هم، انلاین بازی می کنن.

می خوام ببینم، دوستان با چه سرعتی ADSL دارن و از کجا؟ کی مشکل داره توی Connect و Ping , Lag و کیا مشکلی ندارن.

چه عواملی برای این مسئله توی Online مهمه ؟ در مورد PC حرفی نمی زنما. الان موضوع PS3ـه.

یا علی...

من 512 از داتک دارم، و مشکلی‌ هم تو بازی کردن ندارم ... پینگ مهم هست خیلی‌ !!! همینطور اون سرعت اگه سوال دیگه داری بپرس من یا بچه‌های دیگه جواب میدیم

من 512 از داتک دارم، و مشکلی‌ هم تو بازی کردن ندارم ... پینگ مهم هست خیلی‌ !!! همینطور اون سرعت اگه سوال دیگه داری بپرس من یا بچه‌های دیگه جواب میدیم

ُسلام

من خودم الان 256 از داتک دارم. البته من از اون یوزر قدیمیا هستم که نرفتم توی سرویس های جدید داتک. چون به نظرم قیمت هاش تقریبا 2 برابر میشه.

امروز زنگ زدم بهشون گفتم میشه سرویس من رو ببرین روی 512 . گفت : نه. اگه هفته پیش زنگ می زدین این کار رو می کردیم. ولی 1 هفته هست که این کار رو ممنوع کردن. باید برین روی سرویس های جدید که برای 512 باید ماهی 92 تومن بدیم. که به نظر من این مبلغ زیاده.

مشکل رو که تو 256 دارم. ولی می خوام بدونم مشکل من محسوس هست یا نه ؟ اونایی که از داتک 266 دارن، مشکل توی PSN محسوس هست یا نه ؟

یا علی...

درود

دوستان این سرویس adsl که مخابرات جدیدا داره میده خوبه ؟ کلا سایتی هست که اینارو با تعرفه

هاشون معرفی کنه من هرچی میگردم نیست

ممنون

درود

دوستان این سرویس adsl که مخابرات جدیدا داره میده خوبه ؟ کلا سایتی هست که اینارو با تعرفه

هاشون معرفی کنه من هرچی میگردم نیست

ممنون
شنیده بودم که ارزون تر هست اما به چه قیمتی؟ اینکه یه اینترنت بی مصرف با هزار و یک مسئله به خورده من و شما بدن؟ اصلا عاقلانه نیست.

سلام به همه مام بعد سالها ADSL دار شدیم!!
درسته 64 ولی بد نیست 10 کیلو هم دانلودشه
652177614.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or