Captain Mitchell
کاربر سایت
دوستان tp-link 8811 به پای asus 602 میرسه؟
جفتشون خوب هستن ولی Asus مارکش قابل اعتماد تره !
دوستان tp-link 8811 به پای asus 602 میرسه؟
عجب آدمای @#@$^ ای هستن این داتک ـایا، میگه منطقه شما سرویس حجمی نمیدیم! واسه سربازیت باید 3ماه همین 128 نامحدود رو شارژ کنی ... بابا مصّبتو شکر.
من شب ها با این سرویس مثلاً مجانی صبانت از rapidshare دانلود میکنم (با اکانت و این مخلفات). چند شب ـه که وقتی که میگذارم دانلود، بعد از حدود 10 مگابایت ، دانلود قطع میشه و تا وقتی که Reconnect نکنم وصل نمیشه (مثل این که IP نمیتونه به RS دسترسی داشته باشه و من با این کار IP رو عوض کنم). معمولاً توی mass downloader تعداد thread ها رو میگذاشتم 100 و یک فایل رو با کل سرعت 100kKB میگرفت ولی الان اگر تعداد thread ها را زیاد کنم باز همین مشکل پیش میاد.
شب ها مشکل تورنت ندارم .. 4-5 تا میگذارم با هم دانلود بشه و کل پهنای باند رو میگیره.
به نظرم صبانت داره دانلودهای من را throttle میکنه. کسی دیگه صبانت داره که همچنین مشکلی براش بوجود اومده باشه ؟
اگر شما بصورت free از رپید دانلود میکنی مشکل از isp نیست.من داتک دارم این مشکل رو دارم ! به این صورت که فایل های Rapidshare تا یه حدودی دانلود میشه بعد کم کم سرعت پایین میاد قطع میشه .
منم دارممن شب ها با این سرویس مثلاً مجانی صبانت از rapidshare دانلود میکنم (با اکانت و این مخلفات). چند شب ـه که وقتی که میگذارم دانلود، بعد از حدود 10 مگابایت ، دانلود قطع میشه و تا وقتی که Reconnect نکنم وصل نمیشه (مثل این که IP نمیتونه به RS دسترسی داشته باشه و من با این کار IP رو عوض کنم). معمولاً توی mass downloader تعداد thread ها رو میگذاشتم 100 و یک فایل رو با کل سرعت 100kKB میگرفت ولی الان اگر تعداد thread ها را زیاد کنم باز همین مشکل پیش میاد.
شب ها مشکل تورنت ندارم .. 4-5 تا میگذارم با هم دانلود بشه و کل پهنای باند رو میگیره.
به نظرم صبانت داره دانلودهای من را throttle میکنه. کسی دیگه صبانت داره که همچنین مشکلی براش بوجود اومده باشه ؟
بابا خدمت بری یادت میره دیشب چی خوردی اینترنت می خوای چکار :biggrin1:بعدش از کجا معلوم خدمتت میوفته شهر خودت اشخور ما که رفتیم خدمت حال کردیم بیشتر وقتمون ازاد بود تا الان:smile:عجب آدمای @#@$^ ای هستن این داتک ـایا، میگه منطقه شما سرویس حجمی نمیدیم! واسه سربازیت باید 3ماه همین 128 نامحدود رو شارژ کنی ... بابا مصّبتو شکر.
اگر تو شهرتون سرویس میدن و هزینش مشکلی نیست برات میتونی بری سراغ WIFI.سلام
دوستان من یه سوال داشتم میخواستم بگم ما در شهر ساوه زندگی میکنیم و تو اینجا فقط به خطهایی که پیش شمارش 2 باشه Adsl میدن حالا از شانس ما خطمون پیش شمارش 4 هست.دلیلش هم اینه که میگن 4 فیبر نوری.
دوباره از شانس ما مخابرات خط 2 اصلا به هیچ وجه نمیده حتی پارتی داشته باشی.
حالا شما دوستان به من یه پیشنهادی بدید که بنده باید چه کار کنم.
یعنی باید تا ابد با این اینترنت نفتی کار کنم و قید LIVE رو بزنم؟
خب میشه یه اطلاعاتی در این مورد بدی؟اگر تو شهرتون سرویس میدن و هزینش مشکلی نیست برات میتونی بری سراغ WIFI.