اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نمیدونم به درگاه خدا چه گناهی کردم که الان یکماه ADSLـام جور نمیشه!!!
هر شرکتی رو نگاه میکنم یه مشکلی هست این وسط! حالا فقط مونده داتک که تو منطقه مون نسبتا قابل قبول هست خدماتش...ولی همونطور که گفتم ادا و اصول در میاره...!
حالا دیگه مجبورم همون 128 نامحدود رو بگیرم از داتک! ولی فکر میکنم با 128 نمیشه به راحتی بازی کرد....!
اینه که یه سوال اساسی دارم! دوستانی که 128 نامحدود از این شرکت دارن آیا مشکلی دارن با PSN و مخصوصا بازی هایی مثل MW2 که به پینگ و مشخصات گیره!؟! کلا تو این سرویس مشکلی هست با psn یا نه؟

ویرایش:
راستی پینگ که دیگه به نوع خدمات (128,256,512,...) ربط نداره؟؟؟

با ۲۵۶ راحت میشه بازی کرد ... ۱۲۸ نه نمیشه به خوبی ... اذیت میکنه خیلی !!!!!!!!!! بهتره به فکر ۲۵۶ باشی !
پینگ هم نه ربطی نداره چون جفتشون از یک DNS استفاده میکنن

يعني شما با 128 رسيو 512 داري با قيمت كمتر يا منطورت اينكه همون پولو ميدي به اسم 128؟?

تو صبا نت ترافیک ماهیانه حرف اول رو میزنه و اکثرا تو بعضی مناطق به علت خلوت بودن محدودیت سرعت رو ور میدارن ولی ترافیک اهمیت داره چون تموم میشه زود که شما هم زود بری پول بدی و ترافیک بخری

من پینگم زیاد مشکل داره با اینکه 512 دارم میخواستم ببینم سرویس دهی اسیاتک کلا اینجوریه یا اینکه شرکتی که پورت هاشو از اسیاتک گرفته مشکل داره

ممنون

يعني شما با 128 رسيو 512 داري با قيمت كمتر يا منطورت اينكه همون پولو ميدي به اسم 128؟?
جوابتون رو تو pm که داده بودید گفتم
تو صبا نت ترافیک ماهیانه حرف اول رو میزنه و اکثرا تو بعضی مناطق به علت خلوت بودن محدودیت سرعت رو ور میدارن ولی ترافیک اهمیت داره چون تموم میشه زود که شما هم زود بری پول بدی و ترافیک بخری
دقیقآ ... صبا فقط داره پول حجم رو میگیره . کارش هم خیلی جالبه . میاد سرعت بالا میده و همه جا پز میده که صبانت فلان و ... ولی در عمل فقط واسه یوزرهای خیلی خیلی معمولی خوبه .
چون حجمش نسبت به پولی که میگیره خیلی گرونه و اصلآ مناسبه دانلود و استریم و ... نیست

!!!!!!!!!!!!!

من پینگم زیاد مشکل داره با اینکه 512 دارم میخواستم ببینم سرویس دهی اسیاتک کلا اینجوریه یا اینکه شرکتی که پورت هاشو از اسیاتک گرفته مشکل داره

ممنون
والا دوست عزيز من فقط باهاش 24 ساعته دانلود ميكنم و بازي نميكنم ولي تا پارسال كه سرويس ها رو حجمي نكرده بودن و 512 نامحدودش 40 تومن بود باهاش توي لايو بازي ميكردم و دي لي نداشت و عالي بود ولي الان 256 نامحدود دارم و الان چند روزيه نميشه از يو تيوب و GT دانلود كرد و مشكل دارن خط ها.

ظاهرآ کلآ زدن Stream رو ترکوندن !
مثلآ من الان از 50 تا سایت که Stream هست فقط میتونم 10تا رو بدون مشکل ببینم

نگران نباشید . به خاطر مسائل 30 یا 30 اینکارو می کنن . من که دیگه عادت کردم به این چیزا !!
جالب اینجاست صبا UK Profile یاهو رو الان فی.لت.ر کرده بود ... !!!

ظاهرآ کلآ زدن Stream رو ترکوندن !
مثلآ من الان از 50 تا سایت که Stream هست فقط میتونم 10تا رو بدون مشکل ببینم

نگران نباشید . به خاطر مسائل 30 یا 30 اینکارو می کنن . من که دیگه عادت کردم به این چیزا !!
جالب اینجاست صبا UK Profile یاهو رو الان فی.لت.ر کرده بود ... !!!

بهتره اسم جدید برای Internet پیدا کنن چون هیچی این سرویس ربطی به Internet نداره ..

امیدوارم که درست بشه.
من تا دیروز هم نمی تونستم mp3 هم دانلود کنم دیگه وای به حال بقیه فرمت ها.
با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت درست می شه ( حالا کی را خدا می دونه )
خدا اون کسی که پیلتر را آفرید نابود کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or