MN Prince
کاربر سایت
يعني شما با 128 رسيو 512 داري با قيمت كمتر يا منطورت اينكه همون پولو ميدي به اسم 128؟?عزیز صبا قضیش فرق داره . چون کل سرویس هاش یکی هستن ! مثلآ الان داره سرویس خونگی به اسم 128 میده اما همون 1 مگ اداری هست
يعني شما با 128 رسيو 512 داري با قيمت كمتر يا منطورت اينكه همون پولو ميدي به اسم 128؟?عزیز صبا قضیش فرق داره . چون کل سرویس هاش یکی هستن ! مثلآ الان داره سرویس خونگی به اسم 128 میده اما همون 1 مگ اداری هست
من نمیدونم به درگاه خدا چه گناهی کردم که الان یکماه ADSLـام جور نمیشه!!!
هر شرکتی رو نگاه میکنم یه مشکلی هست این وسط! حالا فقط مونده داتک که تو منطقه مون نسبتا قابل قبول هست خدماتش...ولی همونطور که گفتم ادا و اصول در میاره...!
حالا دیگه مجبورم همون 128 نامحدود رو بگیرم از داتک! ولی فکر میکنم با 128 نمیشه به راحتی بازی کرد....!
اینه که یه سوال اساسی دارم! دوستانی که 128 نامحدود از این شرکت دارن آیا مشکلی دارن با PSN و مخصوصا بازی هایی مثل MW2 که به پینگ و مشخصات گیره!؟! کلا تو این سرویس مشکلی هست با psn یا نه؟
ویرایش:
راستی پینگ که دیگه به نوع خدمات (128,256,512,...) ربط نداره؟؟؟
يعني شما با 128 رسيو 512 داري با قيمت كمتر يا منطورت اينكه همون پولو ميدي به اسم 128؟?
بله من------------------کسی اینجا از آسیاتک سرویس میگیره؟
جوابتون رو تو pm که داده بودید گفتميعني شما با 128 رسيو 512 داري با قيمت كمتر يا منطورت اينكه همون پولو ميدي به اسم 128؟?
دقیقآ ... صبا فقط داره پول حجم رو میگیره . کارش هم خیلی جالبه . میاد سرعت بالا میده و همه جا پز میده که صبانت فلان و ... ولی در عمل فقط واسه یوزرهای خیلی خیلی معمولی خوبه .تو صبا نت ترافیک ماهیانه حرف اول رو میزنه و اکثرا تو بعضی مناطق به علت خلوت بودن محدودیت سرعت رو ور میدارن ولی ترافیک اهمیت داره چون تموم میشه زود که شما هم زود بری پول بدی و ترافیک بخری
والا دوست عزيز من فقط باهاش 24 ساعته دانلود ميكنم و بازي نميكنم ولي تا پارسال كه سرويس ها رو حجمي نكرده بودن و 512 نامحدودش 40 تومن بود باهاش توي لايو بازي ميكردم و دي لي نداشت و عالي بود ولي الان 256 نامحدود دارم و الان چند روزيه نميشه از يو تيوب و GT دانلود كرد و مشكل دارن خط ها.من پینگم زیاد مشکل داره با اینکه 512 دارم میخواستم ببینم سرویس دهی اسیاتک کلا اینجوریه یا اینکه شرکتی که پورت هاشو از اسیاتک گرفته مشکل داره
ممنون
داتک که نه دیگه از gametrailers دانلود میکنه نه از rapidshare.
ظاهرآ کلآ زدن Stream رو ترکوندن !
مثلآ من الان از 50 تا سایت که Stream هست فقط میتونم 10تا رو بدون مشکل ببینم
نگران نباشید . به خاطر مسائل 30 یا 30 اینکارو می کنن . من که دیگه عادت کردم به این چیزا !!
جالب اینجاست صبا UK Profile یاهو رو الان فی.لت.ر کرده بود ... !!!