اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
http://datak-telecom.net/pages/wimax

ممنون ولی میشه بگید این NAT و Bridge یعنی چی؟؟
یه نکته ی دیگه هم این که تو آموزش ها کدوم قسمت رو برای ISP خودم که داتک هست باید اجرا کنم؟

NAT یعنی اینکه وقتی ویندوز بالا اومد،اتوماتیک خودش وصل میشه به نت.Bridge یعنی اینکه شما باید کانکشن بسازی،بعد خودت کانکت بشی.

بالاخره شرکتم رو پیدا کردم:biggrin1:
در خواست نامه ی داتک رو پر کردم...
حالا یه کمکی میخوام از دوستان....برای راه اندازی مودم به دست خودم (برای اینکه سریعتر وصل بشه) چه اطلاعاتی لازم دارم؟؟ کدوماشو باید از خود شرکت بگیرم؟؟
مودمم هم symphony 602 (همون Asus 602 ) هست!

كار خاصي نيست.
براي pc كه كارت شبكه نصب باشه.
بعد هم كاننكشن ميسازي.
اسپليتر هم بايد داشته باشي.
ps3 دوستان تو اون بخش گذاشتن.

كار خاصي نيست.
براي pc كه كارت شبكه نصب باشه.
بعد هم كاننكشن ميسازي.
اسپليتر هم بايد داشته باشي.
ps3 دوستان تو اون بخش گذاشتن.

ممنون ولی نگفتین اون اطلاعاتی (فکر کنم یه سری شماره بود) که باید از شرکت بگیرم واسه کدوم قسمت هست و چی هست؟؟

آقا این سرعت اندشه!!!
مال دانشگاه صنعتی شاهروده رایگانه تازه!!
666798414.png
نگران نباش تا چند وقت دیگه جمع میشه. دانشگاه ما هم پارسال داشت اینقدر به خاطر هیتلرینگ بهش گیر دادن مجبور شد جمعش کنه. الان یه خط 1 مگ برا کله دانشگاه گرفتن سرعتش از دایل اپ پایین تره. البته دارن خودکشی میکنن که شاید بتونن با فیبر اینترنت بگیرن:دی

با سلام

دوستان کسی در مورد سرویس adsl هایی که مخابرات از ماه آینده واسه تهران می خواد بده اطلاعی داره؟؟؟؟؟؟

قیمتش؟ کیفیتش؟ چگونگی واگذاری؟ تاریخ دقیق؟ و.......................

سلام آقا.
الان صبانت چه جوریاست؟
قطعی داره ؟ سرعت دانلود 128 ش چنده ؟(میگن مثل 512 می مونه.درسته؟
دانلود شبانه سرعتش چنده؟
بگیرم؟
سرعت dl بین 60 تا 70 البته قبل از عاشورا الان 30 یه.
پینگش هم باز تا قبل از عاشورا عالی بود ولی الان بالاست.
قطعی هم به ندرت.
dl شبانه هم 25 تا 30
تعرفه خدمات
کلا اوضاع آروم باشه عالیه.

آخرین ویرایش:
سلام آقا.
الان صبانت چه جوریاست؟
قطعی داره ؟ سرعت دانلود 128 ش چنده ؟(میگن مثل 512 می مونه.درسته؟
دانلود شبانه سرعتش چنده؟
بگیرم؟

بابا الکی بهش نگید!

سمت 198 سرعتش:biggrin1:دانلودش تا 1 دقیقه 120 کیلو بایت هست بعدش میاد 25میره 30 میاد 20:biggrin1:
یرخیه!خلاصه!شبانش ولی بدک نیست 30-25 میده بهت!
3 گیگ محدودیت ماهانه 13400-که باید مبلغ رو حد اقل برای 3 ماه پرداخت کنی!!!5گیگ ماهانه هم ماهی 18 هست

دوستان کسی در مورد سرویس adsl هایی که مخابرات از ماه آینده واسه تهران می خواد بده اطلاعی داره؟؟؟؟؟؟

قیمتش؟ کیفیتش؟ چگونگی واگذاری؟ تاریخ دقیق؟ و.......................
کلآ مخابرات کدوم سرویسش خوبه که این بخواد خوب باشه !!!؟؟
مطمئن باشید یه چیز خیلی مذخرفه

کلآ مخابرات کدوم سرویسش خوبه که این بخواد خوب باشه !!!؟؟
مطمئن باشید یه چیز خیلی مذخرفه

مطمئن باشید چیه عزیزم ...
الان مخابرات بعضی جاها اینترنت میده (روی خط های فیبر نوری) و همه از کیفیتش نا راضی هستن ... چون فوق العاده اشغاله !

سلام. دوستان یه برنامه برا کنترل ترافیک مصرفی معرفی کنین. بیچاره شدیم!!!
ببین کدوم نیازت رو بر طرف میکنه :
http://www.softpedia.com/catList/194,0,1,0,1.html

سلام . چرا لن بهتره ؟ :confused:
چون USB سبب میشه یک Device اضافی رو load کنه که به این دلیل توی CPU USAGE تاثیر بزاره ... که پیشنهاد میشه از Ethernet استفاده بشه ... البته کامپوتر های که جدید هستن و به قول معروف up2date هستن این تاثیر به چشم نمیاد ... این فقط برای کامپوتر های قدیمی هست

البته به غیر اون توی ایران Lan برای کشور های پیشرفته در صنعت اینترنت هست که در مواقعی سرعتشون از USB بیشتر میشه باید از لن استفاده کنن.در ایران فرقی نمیکنه و USB راحت ترم هست.
چون USb ممکنه اونجا باعث محدودیت سرعت بشه در سرعت های (به قول خودشون پرسرعت آنها) از Lan استفاده میکنند.

بابا الکی بهش نگید!

سمت 198 سرعتش:biggrin1:دانلودش تا 1 دقیقه 120 کیلو بایت هست بعدش میاد 25میره 30 میاد 20:biggrin1:
یرخیه!خلاصه!شبانش ولی بدک نیست 30-25 میده بهت!
3 گیگ محدودیت ماهانه 13400-که باید مبلغ رو حد اقل برای 3 ماه پرداخت کنی!!!5گیگ ماهانه هم ماهی 18 هست
صبا نت سرعتش برای شهرستان ها (شیراز) هم همین طور هست؟
کلا کسی شیراز جایی رو سراغ داره که اینترنت 128 با ترافیک نامحدود با قیمت مناسب ارائه کنه؟
این همیارنت که از وقتی که گرفتم هر بار بدون استثنا ترافیکم تموم شده مجبور شدم دوباره شارژ کنم:biggrin1:.
تازه سرعتشم خوب نیست حدودا 13 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or