اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قبلش یه چیز بهت بگم که یه 10-20 روزی بی اینترنت هستی چون اینا برای قط کردنش یه هفته ماله من لفت دادن و بعد خورد به تعطیلات و شد 2 هفته و بعد هم یه 5 روز برای وصل کردن!

اره خیلی لفتش میدند ببینیم چی میشه خلاصه میخواهم برم رو پارس

Last edited by a moderator:
صبانتی ها افت سرعت توی روز ندارید؟
من که روزها سرعتم نصف شده

چرا تا دیروز سرعت خیلی پایین بود ولی امروز درست شد.
منم همین مشکل رو بعد از عاشورا داشتم روزها سرعتم نصف میشد ولی شبها بعد از ساعت 11 به حالت عادی بر میگشت.

نه،من همین دیروز یه فایل و یه عکس آپلود کردم.

در بعضی از سرویس دهنده های اینترنتی ... که Policy های اضافی (بهتره بگم سرخود) رو set میکنن روی سیستم خودشون سبب اینگونه اختلال ها میشه ... این ربطی به مخابرات نداره ... مشکل از سرویس دهنده ایشون هست

دوستانی که دنبال سرویس نامحدود هستند بهتره به سایت سپنتا وآسیاتک یه سری بزنن.قیمتاشون هم خوبه .من هم از داتک وشاتل هم سرویس داشتم ولی الان از نامحدود اسیاتک استفاده می کنم که دیگه مشکل حجم ودانلود و...هم نداره

دوستانی که دنبال سرویس نامحدود هستند بهتره به سایت سپنتا وآسیاتک یه سری بزنن.قیمتاشون هم خوبه .من هم از داتک وشاتل هم سرویس داشتم ولی الان از نامحدود اسیاتک استفاده می کنم که دیگه مشکل حجم ودانلود و...هم نداره

ی پینگ از یاهو میگیری ؟چون دوست بنده هم از آسیاتک داره ولی پینگش افتضاح هست

سلام . سپنتا رو که شخصآ پیشنهاد نمی کنم . ولی شنیدم آسیاتک نا محدودش خیلی خوب شده . سرعت دانلودش چنده حدودآ ؟

در بعضی از سرویس دهنده های اینترنتی ... که Policy های اضافی (بهتره بگم سرخود) رو set میکنن روی سیستم خودشون سبب اینگونه اختلال ها میشه ... این ربطی به مخابرات نداره ... مشکل از سرویس دهنده ایشون هست
یکم بیشتر توضیح میدید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or