اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکم بیشتر توضیح میدید؟

هر شرکت اینترنتی از یک فایروال استفاده میکنه که توی اون از ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ رو اعمال میکنن !!! با توجه به اینکه الان یک سیستم کنرل مرکزی در ایران درست شد که فایروال مخابرات هست ... به همین دلیل شرکت ها نباید تغیراتی رو انجام بدن سر خود ...که میبینیم میکنن ...

هر شرکت اینترنتی از یک فایروال استفاده میکنه که توی اون از ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ رو اعمال میکنن !!! با توجه به اینکه الان یک سیستم کنرل مرکزی در ایران درست شد که فایروال مخابرات هست ... به همین دلیل شرکت ها نباید تغیراتی رو انجام بدن سر خود ...که میبینیم میکنن ...
جالبه... :thinking: پس یعنی این کاری که میکنن isp ها،خلاف قوانینه؟ نمیترسن که ازشون شکایت بشه؟

جالبه... :thinking: پس یعنی این کاری که میکنن isp ها،خلاف قوانینه؟ نمیترسن که ازشون شکایت بشه؟

قوانین ؟؟؟ من نگفتم قوانین ... گفتم کاری که میکنن سر خود هست ... زنگ بزنید پشتیبانی ... ی ۲ نفر آدم بی سواد جواب میدن ... کسی که مسوول Config هست رو هیچوقت نمیتونید باهاش حرف بزنید ...

قوانین ؟؟؟ من نگفتم قوانین ... گفتم کاری که میکنن سر خود هست ... زنگ بزنید پشتیبانی ... ی ۲ نفر آدم بی سواد جواب میدن ... کسی که مسوول Config هست رو هیچوقت نمیتونید باهاش حرف بزنید ...
نه من فقط حدس زدم و سوال کردم ;)
دقیقا،درسته...:-"

الان چه شرکت هایی سرویس 64 نامحدود میدن؟
یه سایتی بو پیش شماره تلفنت رو مینوشتی میگفت چه شرکتایی بهت سرویس میدن
کسی آدرسشو میدونه؟

الان چه شرکت هایی سرویس 64 نامحدود میدن؟
یه سایتی بو پیش شماره تلفنت رو مینوشتی میگفت چه شرکتایی بهت سرویس میدن
کسی آدرسشو میدونه؟

سرویس ۶۴ انقد سرعتش پایین هست که با ۲ گیگ یا ۳ گیگ در ماه هم صبح تا شب رو دونلود بزارید نامحدود به حساب میاد ... چون اضافه میاد !

اوا کستر

سلام
مدتی است که من میخوام برای خونمون adsl بگیرم حتی isp ها هم با محله ی ما مشکلی ندارن و مشکل ما از خط است
تا اینکه م چند روز پیش با این اوا کستر اشنا شدم که اینترنتش به خط کار نداره
میخوام بدونم کسی داره یه توضیحی بده
خوبه؟
اینم سایتش

ممنون

سلام دوستان از دیروز تا حالا من سرعتم بطور محسوسی پایین اومده.
از پارس انلاین سرویس میگیرم میخواستن بدونم بقیه مشکلی ندارن؟
منم 128 پارس آنلاین دارم ولی نه اتفاقاً خیلی هم سرعت خوبه پینگ هم بهتر شده تو این 2-3 روزه. حدود 200 شده.
سرعت دانلودم بین 100 تا 160 در طول روز متغیره. شب ها که 200 هم رسیدم! یعنی 2 مگابیت به جای 128 کیلو!

سلام
مدتی است که من میخوام برای خونمون adsl بگیرم حتی isp ها هم با محله ی ما مشکلی ندارن و مشکل ما از خط است
تا اینکه م چند روز پیش با این اوا کستر اشنا شدم که اینترنتش به خط کار نداره
میخوام بدونم کسی داره یه توضیحی بده
خوبه؟
اینم سایتش

ممنون

دوست عزیز وایرلس (WIFI) هستش دیگه.

احتمالآ خط تلفن شما فیبر نوری هستش.

خوبه. تعرفه های خوبی هم داره.
256 ماهی 35 تومان عالیه

من که توی این خراب شده اهواز واسه وایرلس 256 ماهی 80 تومان دارم میدم.

http://www.rasednetwork.com

نمایند داتک در اهواز

منم 128 پارس آنلاین دارم ولی نه اتفاقاً خیلی هم سرعت خوبه پینگ هم بهتر شده تو این 2-3 روزه. حدود 200 شده.
سرعت دانلودم بین 100 تا 160 در طول روز متغیره. شب ها که 200 هم رسیدم! یعنی 2 مگابیت به جای 128 کیلو!
شما کجایی؟
اتفاقا منم همین سرویسو دارم شبا تا 100 میرسید ولی الان نهایتا تا 70 اونم مدت خیلی کوتاهی.
و بیشتر وقتا هم رو 50

قبلا سرعتم اینجوری بود:

حالا هم اینجوریه:

ویرایش : لطفاً چندین پیام متوالی در فاضله کوتاه ارسال نکنید و از یک پیام استفاده کنید .. بار اول

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or