سلام
امروز من هم Adsl دار شدم
از اواگستر گرفتم
من زیاد سر در نمیارم فعلا یه نظری و توضیحی هم در باره ی این بگید
منظورم هم سخت افزاری و هم نرم افزاری هست.اگر مودم 24/7 به برق وصل باشه و روشن باشه مشکلی پیش نمیاد براش؟
اگر مودم 24/7 به برق وصل باشه و روشن باشه مشکلی پیش نمیاد براش؟
اخه شنیدم زیاد برقو ازش قطعو وصل نکنین.عجب صحبتی میفرمایی آریا جان ... هر وسیله برقی قابل خراب شدن هست ... تنها چیزی که میتونم پیشنهاد کنم این هست که حتما طوری بزاریش که زیرش به اندازه ۱ سآنتی متر خالی باشه که هوا از زیرش جریان داشته باشه ... همینطور تو فضای بسته نباشه مثلا روی زمین یا پشت case ...
موفق باشی
اره واقعا نبود کلید ازار دهندس.سلام
البته بستگی به مودم هم داره. بعضی از مودم ها هستند که شرکت سازنده حتی کلید خاموش و روشن هم براشون تعبیه نکرده. (یعنی اینکه اگر مودم 24 ساعته هم روشن باشه مشکلی پیدا نمیکنه)بعضی از مودم ها هم هستند که کلید خاموش و روشن دارن. یعنی هر گاه که استفاده نمیشه بهتره خاموش بشه.
یا علی مدد
دوستان این icon که تو taskbar پایین ویندوز هست و دو تا کامپیوتره که یکی واسه اطلاعات دریافتی و یکی هم برای اطلاعات ارسالی هست, اگر خاموش و روشن بشه عادیه یا مشکل داره؟؟ مثلا اگر مشکلی باشه, موقع بازی کردن که دیگه هیچی!! اگر هم همیشه باید جفتشون روشن باشن که به isp اطلاع بدم؟!؟!؟؟
راستی کسی هیلتر شکن یا ترفندی نداره واسه رفتن تو فروم پی هالز؟؟
www.phalls.com
مرسی از همکاریتون5. همانگونه که میدانید، ارسال نرم افزارها و سایتهای به اصظلاح فـــیلترشکن ممنوع است، لطفاً از درخواست و هرگونه بحث در این زمینه خودداری فرمایید.
شما تورنتی که دانلود میکنین،Seed خوبی داره؟دوستان من 512 ADSLام رو از فن اوا گرفتم نمیدونم چرا سرعت تورنتم کم هست از لینک مستقیم که دانلود میکنم سرعتم رو 56 تا 64 میگرده اما سرعت تورنتم بیشتر از 10 تا نمیره !!!
به سرم زده ISPمو عوض کنم !!!