اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من یک سوال داشتم:
بطور مثال:من از شرکت داتک یک اشتراک 3 ماه گرفتم (1ماه گذشته) حالا نظرم عوض شده می خوام از شاتل بگیرم 1 ماه .آیا من فقط یک user و pass از شاتل بگیرم کافیه یا باید قراردادم را با داتک فسخ کنم؟

2-من از داتک سرویس می گیرم دوستم از شاتل . من میتونم فقط با userو pass دوستم به شاتل وصل شم؟

سلام من یک سوال داشتم:
بطور مثال:من از شرکت داتک یک اشتراک 3 ماه گرفتم (1ماه گذشته) حالا نظرم عوض شده می خوام از شاتل بگیرم 1 ماه .آیا من فقط یک user و pass از شاتل بگیرم کافیه یا باید قراردادم را با داتک فسخ کنم؟

2-من از داتک سرویس می گیرم دوستم از شاتل . من میتونم فقط با userو pass دوستم به شاتل وصل شم؟
پاسخ هر دو سوالت منفیه.
دیال اپ نداری که هر وقت خواستی به یه شرکت دیگه وصل شی .
adsl خطط بصورت مستقیم فقط به یک شرکت اختصاص داده میشه و در صورتی که بخواهی با شرکت دیگه یی کار کنی باید قرار دادت رو فسخ کنی و با شرکت جدید قرارداد ببندی که این پروسه حداقل 20 روز طول میکشه.

پاسخ هر دو سوالت منفیه.
دیال اپ نداری که هر وقت خواستی به یه شرکت دیگه وصل شی .
adsl خطط بصورت مستقیم فقط به یک شرکت اختصاص داده میشه و در صورتی که بخواهی با شرکت دیگه یی کار کنی باید قرار دادت رو فسخ کنی و با شرکت جدید قرارداد ببندی که این پروسه حداقل 20 روز طول میکشه.
ok خوب آیا من باید دوباره هزینه نصب اولیه را بدم یا نه؟
اگر قرارداد را فسخ کنم خط من رانژه میمونه یا نه؟

یکی به این پست جواب بده لطفا! کارم فوریه!
دوستان میشه چند تا مودم وایرلس خوب که از لحاظ پشتیبانی مشکل نداشته باشه( دردسر نداشته باشه برای هر نوع اتصال:biggrin1:) با کارایی مناسب و رنج قیمت 50-70 معرفی کنید؟؟
راستی تو تهران جز پایتخت و ایرانیان مرکز خرید مطمئنی برای خرید مودم نیست؟؟

از دوستان کسی هست که linksys WAG54G2 داشته باشه و از خدمات داتک استفاده کنه؟؟ میخوام ببینم مشکلی داره با این شرکت یا نه..... پشتیبانیش زنگ میزنم هیچی حالیشون نیست هی آدمو پاس میدن!

از دوستان کسی هست که linksys WAG54G2 داشته باشه و از خدمات داتک استفاده کنه؟؟ میخوام ببینم مشکلی داره با این شرکت یا نه..... پشتیبانیش زنگ میزنم هیچی حالیشون نیست هی آدمو پاس میدن!

دوست عزیز کلآ اکثر شرکت ها با برند لینکسیس و دی لینک و SMC مشکل دارند.

این 3 برندی که گفتم شاتل ساپورت نمیکنه کاملآ مطمیین هستم.

شما می تونید از برند های زایکسل تی پی لینک و ایسوز استفاده کنید.

قبل از خرید هر کدام با پشتیبانی ISP تماس بگیر و مطمیین بشو

کس دیگه ای به ما تِز نمیده؟؟؟ :-":love:ممنون رفقا

شاتل بگیره ... درضمن :
مخابرات بخاطر اینکه کاربر ها از همون چیز شکن استفاده میکنن اینترنت طرف رو نمیبنده ... اونا هم چرند میگن !

دیدن شرکت های دیگه هم :
www.internetfinder.ir

اینو بگرد و پیدا کن :

ASUS WL-AM604g
۴ تا پورت Ethernet داره
و Access Point هم داره
و Router هست ...
قیمتش هم همین حدود هایی که گفتی هست الی ۸۰ !!!!

Linksys اصلا موردی با سرویس های ADSL ایران نداره نیما جان ... یکی از مطمئن ترین مودم ها هست ! ولی من پیشنهادم ASUS هست چون کارمند های شرکت ها با Config های این مودم ها بیشتر آشنایی داران

ok خوب آیا من باید دوباره هزینه نصب اولیه را بدم یا نه؟
اگر قرارداد را فسخ کنم خط من رانژه میمونه یا نه؟
بله شما وقتی قرار دادو فسخ میکنی خطط از رانژه بودن در میاد.
و باید هزینه ی نصب اولیه رو برای هر شرکت جدید دوباره بدی.

من به Linksys هر چند وقت یه بار باید استراحت بدم؟
واینکه اگر زیاد برق رو ازش قطعو وصل کنم ضررش بیشتره یا اینکه بهش استراحت ندم؟

سلام
میشه یه برنامه خوب برای دانلود معرفی کنید که چندتا فایل رو بشه توش پشت سرهم برای دانلود گذاشت(برای شبا)البته غیر ازدانلودمنیجر...

سلام
میشه یه برنامه خوب برای دانلود معرفی کنید که چندتا فایل رو بشه توش پشت سرهم برای دانلود گذاشت(برای شبا)البته غیر ازدانلودمنیجر...

ببین دوست عزیز اکثر برنامه ها این مورد رو دارن.
اما این 2 پیشنهاد میشه :

Internet Downlod Manager
GetRight

بله،درسته. Peers هم یعنی کسایی که دانلود میکنند،بعضی وقت ها هم Leech میگن...
خب الان این که 117 seed داره و 365 تا هم peer داره،یعنی حدودا 3 برابر seed هست!!! و شما فقط به 6 نفر کانکت شدین!! :-" خب معلومه که سرعت میاد پایین... :biggrin1:
کاریش نمیشه کرد ؟
یک account از این سایت بخر : www.rapidbaz.com

اینجا میتونی Torrent رو بزاری داخل سایت برات دونلود میکنن با سرعت بالا تو هم آخرش میتونی راحت با IDM بگیری ... اگه یک سری Torrent خاص دونلود میکنی این بهترین راه حل هست ...
Rapid Baz زیاد بدرد بخور نیست چون فایل هایی رو که ف*ل*ر هست رو دانلود نمیکنه !!!
Torrent و اینجور سرویس ها از طرف شرکت های اینترنتی محدود میشن ...مثلا داتک در ساعت اداری بسته در ساعت های دیگه بازه شاید فن او کلا بسته ...
خب اگه بسته باشند که دیگه نمیشه دانلود کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or