r10ronaldinho
کاربر سایت
من 256 داتک دارم نامحدود سرعتشم معمولا همیشه خوبه از رپیدشیر که همیشه 31k-32k از تورنت هم خوبه تقریبا مثل رپیدشیر. پینگش هم برای بازی آنلاین خوبه
من قبل از 512 که بگیرم ... ۲۵۶ داشتم ... 31/32/33/34 هست با IDM از روی رپید شیر ... ولی Torrent رو میدونم که ساعت اداری محدود هست مثل همه جا ( ۸ به بعد درست میشه تا ۷ صبح ) ... ولی وقتی Rapidshare هست با ون کیفیت آدم نمیره Torrent بگیره !!!!!!!!!!!!حالا به نظرتون کدوم از لحاظ ثبات سرعت و قطعی کمتر و پشتیبانی و ... بهترند؟
سرعت 256 نامحدود داتک چه طوره یعنی در همه ساعات سرعتش حول و حوش 32ست یا کمتره؟
117 تا seed وجود داره ، با 300 تا leech.......117 تا Seeder وجود داره !!!
مشکل من اینه که به 5 6 نفر بیشتر کانکت نمیشه

خب اقا باشه حالا چرا میزنیدوست عزیز خوب 300 نفر دیگه هم به جز شما Leecher هستند مثل اینکه!
نمی شه کل Seeder ها در اختیار شما باشن که!!
2 هزاریم افتاد . حالا باید از کجا بفهمم چند تا Leecher داره منظورم زمانی هستش که فایل تورنت رو پیدا میکنم چون فقط تعداد Seeder رو مینوسه + Health117 تا seed وجود داره ، با 300 تا leech.......
شما باید فایلی رو انتخاب کنی که Seed از leecher بیشتر باشه...........![]()
کسی نبود جواب بده؟من به Linksys هر چند وقت یه بار باید استراحت بدم؟
واینکه اگر زیاد برق رو ازش قطعو وصل کنم ضررش بیشتره یا اینکه بهش استراحت ندم؟
کسی نبود جواب بده؟
بله اون کاری رو هم که گفته بودین قبلا کردم.جوابت رو که قبلا دادم ... ۳/۴ صفحه پیشتر ...
گفتم ... که بذار زیرش هوا جریان داشته باشه ... تو محیط باز هم باشه که خفه نباشه ... ۲۴ ساعت روشن بذار ...
اگه خراب هم بشه به این زودی ها نمیشه ... :biggrin1:
درضمن Linksys یکی از با کیفیت ترین مودم ها هست ( حتی به نظرم از Asus هم بهتره )
بله اون کاری رو هم که گفته بودین قبلا کردم.
ولی اخرش جوابمو نگرفتم.
اگر زیاد برقو ازش قطعو وصل کنم ضررش بیشتره یا اینکه یه سره روشن باشه؟
و کلا عمر این مودم ها چه مدت هست؟
راستی من امروز به بیشتر سایت هایی که وصل میشم network error میده کسی میدونه مشکل از کجاس ؟
حتی اینجا هم به زحمت تونستم بیام.
سلام
بله از رانژه در میاد و با شرکت جدیدی که قراداد میبندین دوباره رانژه میشه. در کل یه سیک زمانی 0 تا 15 روزه باید طی بشه تا از رانژه شرکت قدیم ر بیاد و تحت رانژه شرکت جدید قرار بگیره.
یا علی مدد
سلاممن الان از AsiaTech دارم سرویس میگرم میخوام عوض کنم الان باید برم خطم از رانژه دربیارم . ؟ (این چیزی بود که ISP به من گفت )