Skuul
کاربر سایت
دزدی که چه عرض کنم سرتون رو بریدن!خیلی زیاد ازتون گرفتن به خدا!!!شرکت دیگه نیست اونجا؟خوش به حال شما.من در بابلسر زندگی میکنم و فقط یک شرکت ارائه میده.
رفتم یک adsl 512 گرفتم با محدودیت 2 گیگ گرفتم 54 تومان.بیشتر از این در لیستش نبود و من هم چون اطلاع زیادی از adsl نداشتم و فکر میکردم محدودیت فقط برای دونلود هست و نمیدونستم وقتی ps3 انلاین بازی کنی هم حساب میشه.
امروز زنگ زدم .بهشون گفتم اگر 4 گیگ بخوام چی.به من گفت که باید 108 تومان بدی.
یعنی دزدی تموم .
یک سوال داشتم.مثلا اگر یک شرکت با محدودیت 2 گیگ براش 15 تومان خرج برداره.اگر به من 4 گیگ بده براش چه قدر خرج میداره؟؟؟
راستی.فاصله کامپیوترم تا ps3 16 متر هست.این فاصله زیاد سرعت پینگ را پایین نمیاره؟؟؟
سوال سوم هم این هست که من نمیتونم کاری کنم که سرعت پینگ من بالاتر بره.چون شما گفتید منطقه ای هست.یعنی هیچ راه و چاره ای نداره.مثلا تو مخابرات اشنا داشته باشم و اون یک کاری برام بکنه
شاتل ECO512 داره 3 گیگ در ماه میده ماهی 18.900!!!!!
یعنی شما دارید پول 4 ماه رو میدین!با 1 گیگ کمتر!
پینگ نه هیچ راهی نداره اگه کسی برنامه ای چیزی هم داد همش الکیه و پینگه شما معمولا ثابته و به سرورهای شرکت در مرکز مخابرات ناحیه مربوط میشه!
شما بابلسری چرا از خود مخابرات نمیگیری؟!
چون شرکت خصوصی معروف نمیده اونجا معمولا مخابرات میده!با قیمت های ارزون!
و نا محدود!
هر چه فاصله کابل lan کمتر باشه بهتره و 16 متر ایرادی نداره زیاد اما بی تاثیر نیست به کابله شبکه هم ربط دارهکلا سقفش 50 متر هست!!
شما PS3 داری بعد از Lan استفاده میکنی؟عزیزم رسما یک امکان مجانی کنسول رو بر باد دادی:dشما یک مودم Wireless بخر بعد با وایرلس وصل کن به PS3 و همه چی از جمله موبایل نوت بوک و کلا.....
حتما مخابرات رو هم بپرس.
مرسی ار توجهتون 2 تا پست بالاتر کلا گفتم که!!!!خدایی زحمت ندادی بخونی!ميگما دوستان ميخوام از اینترنت شاتل تهران سرويس 128 بگيرم ، گفتن که مودم های Asus به خطاشون سازگاره! حالا ميخواستم بهترين مدل مودم های 2 پورت و وايرلس Asus رو بدونم ، لطفا چند مدل از این مارک رو بهم با قيمت هاش معرفی کنيد ، واقعا ممنون
شاتل همه مودمیو ساپورت میکنه اگه گفت نمیکنم خالی بسته:dتوصیه میشه خوب بگردید مارک Asus 602 Combo و برای وایرلس Asus 604g بخرید اگه پیدا نشد مودم های دیگه اون قدر فرق ندارند میشه D-link یا Level One بخرید.(در هر صورت خیلی مودم مهمه چون اولا یک بار میخریدش و باید خوب باشه چون روی کیفیت شما بسیار تاثیر داره دوما مودم خوب مشکلی پیش نمیاد و داغ نمیکنه یا نمیسوزه!با گارنتی هم بخرید معمولا 2 سال تعویض و 5 سال خدمات هست)
مودم عادی کمبو نایابه در بازار تا 10 روز دیگه فکر کنم معلوم نیست باید بگردی(من خیلی گشتم 1 ماه پیش خبری نبود البته گفتن میاریم 1 ماه دیگه!)
اگه حتما کمبو میخوای و وایرلسش به دردت نمیخوره یکی از دوستان توی بازارچه دست دومش رو برای فروش گذاشته نوشته 1 سال کار کرده که معمولا اگه تهران گرفته باشه گارانتی 5 ساله داره یعنی 4 سال دیگشم مونده.
اگه نه وایرلس میخوای چون کمبو عادیش 48 به بالاست نوش!و وایرلسش 75 تا 70 میتونی بخری (2 ماه پیش 90 بود!!!!)توصیه میشه وایرلس Asus 604g بخری.(توجه کن تو که لایو خوری:dوایرلس بخری 4تا lan که داره وایرلسم داره و یک عدد اسپلیتر هم توش هست اما مدل کمبو یک lan یک USB بیشتر نداره)
گ.ن:شاتل پینگش از همه برای بازی بهتره Asus هم جزو خوباست کلا میتونی برای بازی خیلی راحت باشی
آخرین ویرایش: