اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوش به حال شما.من در بابلسر زندگی میکنم و فقط یک شرکت ارائه میده.
رفتم یک adsl 512 گرفتم با محدودیت 2 گیگ گرفتم 54 تومان.بیشتر از این در لیستش نبود و من هم چون اطلاع زیادی از adsl نداشتم و فکر میکردم محدودیت فقط برای دونلود هست و نمیدونستم وقتی ps3 انلاین بازی کنی هم حساب میشه.
امروز زنگ زدم .بهشون گفتم اگر 4 گیگ بخوام چی.به من گفت که باید 108 تومان بدی.
یعنی دزدی تموم .
یک سوال داشتم.مثلا اگر یک شرکت با محدودیت 2 گیگ براش 15 تومان خرج برداره.اگر به من 4 گیگ بده براش چه قدر خرج میداره؟؟؟
راستی.فاصله کامپیوترم تا ps3 16 متر هست.این فاصله زیاد سرعت پینگ را پایین نمیاره؟؟؟
سوال سوم هم این هست که من نمیتونم کاری کنم که سرعت پینگ من بالاتر بره.چون شما گفتید منطقه ای هست.یعنی هیچ راه و چاره ای نداره.مثلا تو مخابرات اشنا داشته باشم و اون یک کاری برام بکنه
دزدی که چه عرض کنم سرتون رو بریدن!خیلی زیاد ازتون گرفتن به خدا!!!شرکت دیگه نیست اونجا؟
شاتل ECO512 داره 3 گیگ در ماه میده ماهی 18.900!!!!!
یعنی شما دارید پول 4 ماه رو میدین!با 1 گیگ کمتر!
پینگ نه هیچ راهی نداره اگه کسی برنامه ای چیزی هم داد همش الکیه و پینگه شما معمولا ثابته و به سرورهای شرکت در مرکز مخابرات ناحیه مربوط میشه!
شما بابلسری چرا از خود مخابرات نمیگیری؟!
چون شرکت خصوصی معروف نمیده اونجا معمولا مخابرات میده!با قیمت های ارزون!
و نا محدود!
هر چه فاصله کابل lan کمتر باشه بهتره و 16 متر ایرادی نداره زیاد اما بی تاثیر نیست به کابله شبکه هم ربط دارهکلا سقفش 50 متر هست!!
شما PS3 داری بعد از Lan استفاده میکنی؟عزیزم رسما یک امکان مجانی کنسول رو بر باد دادی:dشما یک مودم Wireless بخر بعد با وایرلس وصل کن به PS3 و همه چی از جمله موبایل نوت بوک و کلا.....
حتما مخابرات رو هم بپرس.
ميگما دوستان ميخوام از اینترنت شاتل تهران سرويس 128 بگيرم ، گفتن که مودم های Asus به خطاشون سازگاره! حالا ميخواستم بهترين مدل مودم های 2 پورت و وايرلس Asus رو بدونم ، لطفا چند مدل از این مارک رو بهم با قيمت هاش معرفی کنيد ، واقعا ممنون
مرسی ار توجهتون 2 تا پست بالاتر کلا گفتم که!!!!خدایی زحمت ندادی بخونی!
توصیه میشه خوب بگردید مارک Asus 602 Combo و برای وایرلس Asus 604g بخرید اگه پیدا نشد مودم های دیگه اون قدر فرق ندارند میشه D-link یا Level One بخرید.(در هر صورت خیلی مودم مهمه چون اولا یک بار میخریدش و باید خوب باشه چون روی کیفیت شما بسیار تاثیر داره دوما مودم خوب مشکلی پیش نمیاد و داغ نمیکنه یا نمیسوزه!با گارنتی هم بخرید معمولا 2 سال تعویض و 5 سال خدمات هست)
شاتل همه مودمیو ساپورت میکنه اگه گفت نمیکنم خالی بسته:d
مودم عادی کمبو نایابه در بازار تا 10 روز دیگه فکر کنم معلوم نیست باید بگردی(من خیلی گشتم 1 ماه پیش خبری نبود البته گفتن میاریم 1 ماه دیگه!)
اگه حتما کمبو میخوای و وایرلسش به دردت نمیخوره یکی از دوستان توی بازارچه دست دومش رو برای فروش گذاشته نوشته 1 سال کار کرده که معمولا اگه تهران گرفته باشه گارانتی 5 ساله داره یعنی 4 سال دیگشم مونده.
اگه نه وایرلس میخوای چون کمبو عادیش 48 به بالاست نوش!و وایرلسش 75 تا 70 میتونی بخری (2 ماه پیش 90 بود!!!!)توصیه میشه وایرلس Asus 604g بخری.(توجه کن تو که لایو خوری:dوایرلس بخری 4تا lan که داره وایرلسم داره و یک عدد اسپلیتر هم توش هست اما مدل کمبو یک lan یک USB بیشتر نداره)
گ.ن:شاتل پینگش از همه برای بازی بهتره Asus هم جزو خوباست کلا میتونی برای بازی خیلی راحت باشی;)

آخرین ویرایش:
ای جيگرتو عزيز با این توضيحاتت ، بووووس :دی
ممنون بابت مدل های پيشنهادی ، ميگما منظورت از کمبو چيه؟ من يک مدمی ميخوام که حداقل 2 پورت لن داشته باشه . حالا اینی که ميگی وايرلس هم داره که عالی ميشه اما ميخوام قيمت همشو داشته باشم
اونجوری که ميگی ظاهرا این مدل ها کم گير ميان ( فقط Asus ميخوام بگيرم ، بقيرو بيخيال )
از مارک Asus مدل های ديگه ای هم بگو که خوب باشن ( هم وايرلس هم 2 پورت لن ، با قيمت )

سلام اقا مودمه من tP-LINK می خواستم شرکتمو عوض کنم و نامحمدود بگیرم شرکت فعلی من صبانته اگه دوستان اطلاعی دارن بگن چون می خوام بدونم اونشرکتی که معرفی می کنید این مودم منو ساپورت می کنه بعد سرویس واز همه مهم تر نا محدود می خوام ممنون

دوستان ميشه بگيد محتويات توي جعبه مودم هاي Asus 602 Combo و Asus 604g چي هست؟ ممنون ميشم.....اون وايرلسه مهمتره واسم
خوب اینطوریه که همشون یک باکس دارن:dیک دفترچه کابل USB یک کابل Lan و DVD نصب و هر دو مدل یک عدد اسپلیتر رایگان در هر دو هست(باید باشه)
main1.jpg

خوب معرفی جزئی بکنم
Asus WL-604G
small_AM604g.jpg

حدود قیمت:70 تا 75
سازگار با+ADSL2/2

وایرلس استاندارد های و با سرعت 54 مگابیت در ثانیه

دارای 4 پورت شبکه

اسپلیتر رایگان
AM-602
حدود قیمت :45 تا 49 هزار تومان
small_asus-am604.jpg

سازگار با+ADSL2/2

دارای 1 پورت شبکه و یک پورت USB

اسپلیتر رایگان
پ.ن:بیشتر عمرا نمیگم!برو وایرلس رو بخر تا گرون نشده 2ماه قبل 90 گیرت نمیومد الان بگردی 70 گیر میاری!!!
BRAYE PS3 ONLINE BAZI KARDAN CHE SORATI LAZEME 512 KHOB
512 BA PINGE 240 KHOBE
سلام اولا نوشتن فینگلیش در سایت ممنوع هست چون تازه واردین جواب میدم دفعه دیگه شرمنده:smile:
بله به هر حال سعی کنید یک مودم وایرلس تهیه کنید تا بتونید راحت با استفاده از وایرلس کنسولتون متصل بشید در صورت استفاده از Lan سعی کنید طولش کمتر از 5 متر باشه برای حفظ کیفیت اما در هر صورت تا 50 متر میتونید مدوم رو از PS3 دور داشته باشین
ای جيگرتو عزيز با این توضيحاتت ، بووووس
ممنون بابت مدل های پيشنهادی ، ميگما منظورت از کمبو چيه؟ من يک مدمی ميخوام که حداقل 2 پورت لن داشته باشه . حالا اینی که ميگی وايرلس هم داره که عالی ميشه اما ميخوام قيمت همشو داشته باشم
اونجوری که ميگی ظاهرا این مدل ها کم گير ميان ( فقط Asus ميخوام بگيرم ، بقيرو بيخيال )
از مارک Asus مدل های ديگه ای هم بگو که خوب باشن ( هم وايرلس هم 2 پورت لن ، با قيمت )
ها ها:d اون خط اول واسه یکی دیگست:p
نگاه کن الان توی بازار از Asus همین 2 مدل گیر میاد و اصلا مارک دیگه ای که قانونی آورده باشند نیست حالا من بیام تمام مدل های مودم ایسوس هم بگم به کارت نمیاد!کمبو یعنی با استفاده از USB و مدل بدون وایرلس یا همون ساده هست که با USB به PC متصل میشه و LAN برای یک دستگاه دیگه هست!
اما مدل 604 که گفتم و بالای همین پست توضیح دادم 4 تا LAN داره و هم وایرلس داره یعنی میشه نصف وسایل خونتون رو وصل کنید بهش و با توجه به اینکه مدل کمبو 602 در ایران گرون شده(از 40 به 48 رسیده)و مدل وایرلس 604 ارزون(از 90 به 70 رسیده)پیشنهاد میکنم حتما وایرلس بگیری و مدل Asus WL-604Gچون به کاره تو یکی میاد و تفاوت قیمتش هم همون 20 تومن هست!که خدایی از هر شبکه کاری بپرسی ذوق میکنه!
چون بازار ایران فداش شم نیست خیلی پایداره ممکنه اینم یهو فردا گرون کنن 100 هم گیرت نیاد!دیگه نبض بازار به موجودی انبار ها وابسته است:d
سلام اقا مودمه من tP-LINK می خواستم شرکتمو عوض کنم و نامحمدود بگیرم شرکت فعلی من صبانته اگه دوستان اطلاعی دارن بگن چون می خوام بدونم اونشرکتی که معرفی می کنید این مودم منو ساپورت می کنه بعد سرویس واز همه مهم تر نا محدود می خوام ممنون
سلام شما بهتره به شرکت صبا نت زنگ بزنید و از متخصصین(از همون منشیم بپرسی یا میگه یا وصلت میکنه)میگن ساپورت میکنن یا نه.بگو که از شرکت دیگه بودم میخوام حالا از شما سرویس بگیرم این مودم رو ساپورت میکنین یا نه.
شماره های تماسش:
پشتیبانی: 88554132(الی 7)
فروش تهران:88554173

ممنون جناب Skuul ..... فاصله ي PS3 من تا كامپيوتر دور و بر 15 متره.... به نظر شما از Lan استفاده كنم يا وايرلس؟؟
میدونم چقدر جلوی خودت رو رگفتی از واژه اسکل!!استفاده نکنی:d
جناب اسم داره میلاد:smile:
والا شما فقط میخوای PCوPS3 رو وصل کنید به مودم؟
در کل زیاد فرقی ندارن در این فاصله ولی اگه همین 2 تاست میتونی از Lan استفاده کنی اما باید از جاههای رد بشه که کابل Lan فشار روش نباشه یعنی روش رفت و آمد نشه لگد بخوره;)

سلام مودم من 604gasus هست سرعت 1m)(ping 230-187'download:88-93"upload:21-41) دارم(خوبه؟؟ )میخوام عوض کنم با 512 ( ping:235-243"download:45-55"upload:22-35 ) میشه online ps3 بازی کرد؟ هر 1ساعت بازی چقدر download(مصرف) میشه؟

512 سرعت دانلود 55-45؟ خیلی کمه.من الان سرعتم 68-73 اینطوراست.همون 256 رو نیگر داری خوبه.کمم نمیاره تو بازی.راحت اجرا میکنه.بسjگی به بازی داره که چقدر send و receive داشته باشه.

میدونم چقدر جلوی خودت رو رگفتی از واژه اسکل!!استفاده نکنی:d
جناب اسم داره میلاد:smile:
والا شما فقط میخوای PCوPS3 رو وصل کنید به مودم؟
در کل زیاد فرقی ندارن در این فاصله ولی اگه همین 2 تاست میتونی از Lan استفاده کنی اما باید از جاههای رد بشه که کابل Lan فشار روش نباشه یعنی روش رفت و آمد نشه لگد بخوره;)

:biggrin1:
معنيش بدون يه U فكر كنم ميشه جمجمه نه؟
آره ميلاد جان شايد هم بعضي مواقع آيپاد يا psp رو خواستم با واي فاي وصل كنم كه حتما اون موقع فقط يك استفاده دارم....حالا كار ندارم با اونا پس همون بي سيم فكر كنم بهتر باشه چون رفت و آمد كه از مسيرش فراوان هست:biggrin1:

سلام به همه.
ديروز زنگ زدن خونمون user & pass دادن از صبانت.
بعد من رفتم connection ساختم.وقتي رو connect ميزنم بلافاصله , سريع ميگه account تموم شده.
مودمم همين asus 604 g هستش.
من فكر كنم مشكل از مودمه.
حالا قبلا اگه تو ie يا mozilla ميزدي 192.168.1 تنضيمات مودم ميومد.الان كه ديگه هيچي نمياد.
windows عوض كردم.
اصلا صبانت با اين مودم سازگاره؟
تو رو خدا بگين من چي كار كنم؟؟.
مرثي ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or