اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بچه ها من پارس آن لاین رو گرفتم 256 6گیگ از 2 شب رایگان ----با مالیات 37000 تومان ----- تو رشتم بنداز بندازخ دیگه
تهران چنده.....راستی اینم سرعتم که گذاشتم خوبه به نظرتون---بعضی اوقات به 70 هم میرسه دانلود ولی بیشتر همینه مخصوصا روزا

بچه ها من پارس آن لاین رو گرفتم 256 6گیگ از 2 شب رایگان ----با مالیات 37000 تومان ----- تو رشتم بنداز بندازخ دیگه
تهران چنده.....راستی اینم سرعتم که گذاشتم خوبه به نظرتون---بعضی اوقات به 70 هم میرسه دانلود ولی بیشتر همینه مخصوصا روزا
سرعتت خوبه اما پینگت خداس توصیه میشه بازی نکنی:d

پارس آنلاین که تو تهران دانلود رایگان واسه شب نداره, چطوری واسه رشت داره؟ شاید تبلیغاته.
بچه ها من با داتک روزها سرعت دانلود تورنتم تقریبا صفر میشه, همینطوریه واسه شما هم؟

سلام

خیلی وقته داتک این کار رو می کنه. شاید تا جایی که من یادم می یاد بیشتر از یک سال و نیمه.

از ساعت حدودای 7 صبح تا 6-7 شب، تورنت بستش.

یا علی ...

پينگت افتضاح هست... فکر بازی کردن رو از سرت بيرون کن

بچه ها من با داتک روزها سرعت دانلود تورنتم تقریبا صفر میشه, همینطوریه واسه شما هم؟

اره بستن پورتش رو in day... پيشنهاد ميکنم اگه کار download داری ... با توجه به اینکه اینترنتت unlimited هست
از rapidshare.com اکانت بگيری ...
يا اگه يک سری از فايل های تورنت مهم هستن و فقط تو تورنت موجوده از اینجا اکانت بگيری :
rapidbaz.com

البته فقط پيشنهاده
سلام

خیلی وقته داتک این کار رو می کنه. شاید تا جایی که من یادم می یاد بیشتر از یک سال و نیمه.

از ساعت حدودای 7 صبح تا 6-7 شب، تورنت بستش.

یا علی ...

شبا بازه فقط ... الان رو نميدونم من که نزديک 1 سال از rapidshare اکانت ميگيرم ... تورنت پدرم رو در آورد

-----------------------------

راستی مشکل dc شدنم بر طرف شد ... کلی پيگيری کردم همينطور داتک ...

يکی از رو از مخابرات آوردم همه چی رو چک کرد يک report داد به بخش ارجاع datak ... پورت من رو درست کردن ... و الان اینترنتم خوبه و مشکل dc ندارم تو این 2 روزی:biggrin1:

سلام

اره بستن پورتش رو in day... پيشنهاد ميکنم اگه کار download داری ... با توجه به اینکه اینترنتت unlimited هست
از rapidshare.com اکانت بگيری ...
يا اگه يک سری از فايل های تورنت مهم هستن و فقط تو تورنت موجوده از اینجا اکانت بگيری :
rapidbaz.com

البته فقط پيشنهاده

شبا بازه فقط ... الان رو نميدونم من که نزديک 1 سال از rapidshare اکانت ميگيرم ... تورنت پدرم رو در آورد

منم منظورم دقیقا همین بود. که از 7 شب تا 7 صبح تورنتش بازه. ولی صبح ها کلا تعطیله.

داشتن رپید خیلی به صرفس. اونم به خاطر نامحدود بودن. منم الان از رپید اکانت دارم ، PCـم 24 ساعت روشنه.

کلا پینگش بد نیست، خیلی خوبم نیست ( به درد Raid 25 نمی خوره :biggrin1: ) ، ولی دانلودش خوبه

یا علی ...

این قیمتهای آسیا تک خیلی خوبه سرویش هم خوب هست یا نه؟؟؟

من کلا 24 ساعت دانلود میکنم قطعی داره یا نه ؟؟؟
مقدار نامحدودش چقدر تعریف شده

مثلا الان من 64 نا محدود از شاتل گرفتم 40 گیگ میتونم ترانسفر کنم با قیمت 19500 (ولی با توجه به سرعت 64 حداکثر 25 گیگ میتونم دانلود و آپلود کنم)
آسیاتک تو سایتش زده 128 نامحدود 29 تومن کسی گرفته تا حالا ؟؟؟ ظرفیت ترانسفرنهاییش چقدره ؟؟؟
قطعی نداره چون من بیشتر تورنت دانلود میکنم

دوستان یه سوالی داشتم و اینکه من الان اینترنتم صبا بعد می تونم هر مودمی رو نصب کنم و به اینترنت کانکت بشم؟؟؟
یعنی مشکلی به وجود نمی اد؟؟
می خوام asus 604g رو بگیرم می خواستم ببینم مشکلی که نداره؟؟؟
در ضمن تاپیکی مربوط به مشکلات اینترنت هست یا میشه مشکلو همین جا مطرح کرد؟

دوستان یه سوالی داشتم و اینکه من الان اینترنتم صبا بعد می تونم هر مودمی رو نصب کنم و به اینترنت کانکت بشم؟؟؟
یعنی مشکلی به وجود نمی اد؟؟
می خوام asus 604g رو بگیرم می خواستم ببینم مشکلی که نداره؟؟؟
در ضمن تاپیکی مربوط به مشکلات اینترنت هست یا میشه مشکلو همین جا مطرح کرد؟

شما می تونی بخری و مشکلی نیست.اما ممکنه صبانت Mac Address ها رو محدود کرده باشه و شما باید تماس بگیرید و بگید Mac Address رو آزاد کنن.منظور Mac Address مودم جدیدتون هست.بعد هم یه Reset می کنید مودم رو و استفاده می کنید.

مشکلات رو هم همینجا مطرح کنید.

سلام!
دوستان یه سوال، من امروز برام یه پیش فاکتور از شاتل اومد که درباره مبلغ پرداختی برای دوره بعدی هست ولی یه چیز دیگه تو پیش فاکتور این هست که نوشته "سه گیگ هدیه ماه مبارک رمضان" قیمت 0 ریال. یعنی می خواهند تو دوره بعدی سه گیگ اضافی، بهم رایگان بدهند؟! اگه اینجوری باشه که دم شاتل خیلی گرمه :دی

سلام!
دوستان یه سوال، من امروز برام یه پیش فاکتور از شاتل اومد که درباره مبلغ پرداختی برای دوره بعدی هست ولی یه چیز دیگه تو پیش فاکتور این هست که نوشته "سه گیگ هدیه ماه مبارک رمضان" قیمت 0 ریال. یعنی می خواهند تو دوره بعدی سه گیگ اضافی، بهم رایگان بدهند؟! اگه اینجوری باشه که دم شاتل خیلی گرمه :دی
آره شما حتما ECO هستی و 3 گیگ مفت دارن میدن بهت حال کنید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or