اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بین 280 تا 300 تقریبا

دوستان ميشه يكي كه تجربه داره كمك كنه و بگه كه با طرح EBC 512 شاتل ميشه killzone 2 بدون هيچ مشكلي بازي كرد؟؟

من یه بار با شاتل بازی کردم.بعضی وقت ها قاطی میکنه کانکشنو قطع میکنه چند ثانیه

Last edited by a moderator:
كارم فوريه .ببخشيد اينجا هم پست زدم .تو تاپيك هيچكس جواب نداد گفتم اينجا بذارم شايد يكي جواب ما و هم داد.
من الان از نظر سخت افزاري مودم نصب كردم.فقط تو GUIDE خودش نوشته ميري تو IE يعد IP روميزني. الان اين كارو بكنم بعد روسايتش چي كار كنم كه اون USER & PASS مياد؟يعني چي بزنم؟
يه توضيح در مورد مرحله به مرحله كار با اين IE بكنم ميدين؟؟
بعد اين PASS كه ميخوام بذارم براي اينكه هر كي نتونهCONNECT بشه از كجا بايد تعيين كنم؟؟
يه سوال ديگه هم اين كه براي ايجاد CONNECTION بايد از اينجا برم؟؟NEW CONNECTION WIZARD>> CONNECT TO THE INTERNE >> SETUP CONNECTION MANUALLY >> CONNECT USING THE BROADBAND CONNECTION THAT REQUIRES A USERNAME & PASSWORD
همينه؟
بعدش هيچ كاري نداره؟
ممنون.

كارم فوريه .ببخشيد اينجا هم پست زدم .تو تاپيك هيچكس جواب نداد گفتم اينجا بذارم شايد يكي جواب ما و هم داد.
من الان از نظر سخت افزاري مودم نصب كردم.فقط تو GUIDE خودش نوشته ميري تو IE يعد IP روميزني. الان اين كارو بكنم بعد روسايتش چي كار كنم كه اون USER & PASS مياد؟يعني چي بزنم؟
يه توضيح در مورد مرحله به مرحله كار با اين IE بكنم ميدين؟؟
بعد اين PASS كه ميخوام بذارم براي اينكه هر كي نتونهCONNECT بشه از كجا بايد تعيين كنم؟؟
يه سوال ديگه هم اين كه براي ايجاد CONNECTION بايد از اينجا برم؟؟NEW CONNECTION WIZARD>> CONNECT TO THE INTERNE >> SETUP CONNECTION MANUALLY >> CONNECT USING THE BROADBAND CONNECTION THAT REQUIRES A USERNAME & PASSWORD
همينه؟
بعدش هيچ كاري نداره؟
ممنون.
با استفاده از لن شما به نصب هم احتیاج نداری!فقط همین مرحله رو انجام بده NEW CONNECTION WIZARD>> CONNECT TO THE INTERNE >> SETUP CONNECTION MANUALLY >> CONNECT USING THE BROADBAND CONNECTION THAT REQUIRES A USERNAME & PASSWORD
و بعد ازت ISP می خواد که هیچی نمی زنی و بعدش هم پس ورد و بعد هم Surfing!:biggrin1:

سلام
من شنیدم که مخابرات هم درحال فروختن اینترنت پرسرعت هست کسی اطلاعاتی داره؟
من شنیدم ماهی 8الی 9تومنه ولی جزییاتش رو نمیدونم اگر کسی میدونه لطف کنه بقیه رو هم روشن کنه
ممنون

سلام!
دوستان یه سوال، سرویس های Eco شاتل که از ساعت 1 تا 7 صبح ترافیک رایگان دارند، محدودیت دانلود ندارند؟! یعنی مثلا تو یک ماهی که اشتراک گرفتم بین این ساعات هر چقدر خواستم می توانم دانلود کنم؟! آخه شبها سرعت دانلودش از 50KB پایین تر نمیاد :دی

سلام!
دوستان یه سوال، سرویس های Eco شاتل که از ساعت 1 تا 7 صبح ترافیک رایگان دارند، محدودیت دانلود ندارند؟! یعنی مثلا تو یک ماهی که اشتراک گرفتم بین این ساعات هر چقدر خواستم می توانم دانلود کنم؟! آخه شبها سرعت دانلودش از 50KB پایین تر نمیاد :دی
بله
هرچقدر که میتونید دانلود کنید !

سلام!

به شرطی که اکانتت رو تموم نکنی چون دیگه نمیتونی وصل بشی

دوستان این شاتل برای استفاده ی رایگان باید یه بار DC شد و از دوباره کانکت شد؟مثلاً از ساعت 12:50 کانکتی ساعت میشه 1 مجانی میشه یا باید یه بار Reconnect کرد؟

با سلام
من امروز سرویس اینترنت خودمو به 256 تغییر دادم ولی هیچ کیفیت سرعتی توش نمیبینم یعنی سرعتش مثل وقتیه که 128 داشتم..میشه بگین چه خاکی باید تو سرم کنم؟!

سلام .
من از صبا سرویس 1 مگ می گیرم . ولی با PSN خیلی مشکل دارم .دایم قطع می شه .KZ2 و دموی uncharted 2 رو امتحان کردم. می خواستم ببینم فقط من این مشکل رو دارم یا نه . اگه کسی این مشکل رو نداره بگه از چه isp استفاده می کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or