اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من با مشکل خیلی بزرگ مواجه شدم . اینکه هر بار به اینترنت وصل میشم و برنامه UTORRENT رو برای دانلود اجرا می کنم بعد از چند دقیقه کامپیوتر هنگ کرده و رستارت می کنه صفحه ابی میشه و ارور فیزیکال و این جوری میده بعد رستارت می کنه.
سیستمم هم از ویروس پاکه(انتی ویروس به روزه) حلا لطفا کمکم کنید تا بفهمم ایراد از کجاست.

من با مشکل خیلی بزرگ مواجه شدم . اینکه هر بار به اینترنت وصل میشم و برنامه UTORRENT رو برای دانلود اجرا می کنم بعد از چند دقیقه کامپیوتر هنگ کرده و رستارت می کنه صفحه ابی میشه و ارور فیزیکال و این جوری میده بعد رستارت می کنه.
سیستمم هم از ویروس پاکه(انتی ویروس به روزه) حلا لطفا کمکم کنید تا بفهمم ایراد از کجاست.
سوالتون رو توی تاپیک مشکلات سخت افزاری بپرسید اما اون به علت مشکل سخت افزاری ایجاد میشه!
البته من سر رشته ندارم اما چند بار اینطوری شدم بیشتر و به جز یکبار که برای ویندوز بود بقیش برای سخت افزارم بود:smile:

پارس آنلاین که تو تهران دانلود رایگان واسه شب نداره, چطوری واسه رشت داره؟ شاید تبلیغاته.
بچه ها من با داتک روزها سرعت دانلود تورنتم تقریبا صفر میشه, همینطوریه واسه شما هم؟
فکر نمی کنم تبلیغات باشه مصرف دیشبم رو گذاشتم خودتون قضاوت کنید...
اونجایی که 8,6 ساعت زده از ساعت 12 شب تا 8 صبح بوده نزدیک به 16 مگ نوشته من تو این شب کلی از فضا های home رو دانلود کردم
نظر شما چیه تبلیغاته؟؟
صفحه كاربران PPPOE

تاریخ زمان(ساعت) ترافیک(مگا بایت) اتمام قرارداد(ساعت) ترافیک باقیمانده(مگا بایت)
1388/07/16 2.5 68.54 622.5 5554.27
1388/07/16 1.1 14.46 627.3 5622.81
1388/07/16 8.6 15.48 637.3 5637.27

دوسته خوبم 3 تا پست پست سر هم!لطفا بعد از این همرو با هم توی یک پست قرار بده
والا من که از شاتل میگیرم و الان ساعت 2 نصفه شبه و چون شاتل شبا از 1 به بعد مجانی میشه و تمام ملت میزارن دانلود و میخورن خط رو!!! 200 هست پینگم تو GG وقتی DOTA بازی میکنم روزا 50 هست در کل روزها زیاد 120 هست!
اینم برای الان با سرور انگلیسه

آخرین ویرایش:
alfex مارک زیاد خوبی نیست . به نظر من 10 تونم بزار روش یه D-link یا seimens بگیر . نوع مودم توی سرعت دانلود تاثیر داره من خودم امتحان کردم . توی پینگ رو ولی نمیدونم.

سوال در مورد پینگ داشتم.برای بازی کردن فقط پینگ مهم هست.؟؟؟
یعنی مثلا یکی سرعت 256 داره و پینگش 230 و کسی دیگر سرعت 512 داره و پینگ250.
اونی که سرعت 256 داره بهتر میتونه بازی کنه؟؟؟یعنی سرعت هیچ تاثیری نداره؟؟و مهم پینگ هست؟
2: پینگ adsl شرکتی که سرعت 128 داره 240 هست.ایا اگر من از همون شرکت adsl با سرعت 512 بگیرم.پینگش پایین تر میاد وبهتر میشه؟ یعنی مقدار پینگ میتونه ربطی به سرعت داشته باشه؟؟؟؟

پینگ مهم تر از سرعت هست به طور کل پینگ شما یعنی مقدار زمانی که یک فرمان از کامپیوتر شما به سرور میرسه و جوابش میاد رو حساب میکنند که بر حسب ms حساب میشه!
هر چه پینگه شما پایین تر باشه خوب طبیعتا زمان پاسخ دهی پایین میاد و شما سریعتر بازی میکنید یعنی لگ نخواهید داشت!
تا اونجا که من میدونم پینگ شاتل و داتک از همه پایین تر هست!منم برای همین شاتل گرفتم البته بستگی شدید به مرکز مخابراتی شما هم داره!
اگه برای کنسول میخواین 256 سرویس بگیرید با یک شرکت در منطقه شما با پینگ خوب(پرس و جو کنید)اگه کامپیوتر که فقط بازی مهمه 128 هم خوبه توفیقی سرعت بیشترش نداره مگه اینکه دانلود بخواین!
مثلا شنیدم پینگ پارس آنلاین خوب نیست زیاد!(نمیدونم دقیق)
شاتل من با اینکه 128 گرفتم اما پینگم با نیو یورک اون ور دنیا:d 250 بیشتر نشده×!

این با باکو هست!پینگم اینه!با اینکه همه با سرور باکو مشکل دارن!
اام سرعت دانلود اشتباه زده چون من با IDM همیشه سرعتم 22 هست و اصلا کم نمیشه:d
اونم به خاطر اینه سرویس های شاتل سرعت دانلود بیشتره یعنی من که 128 گرفتم سرعت آپلودم اینقدره!ولی دانلود 192 هست!از روی مودم میشه فهمید(مشخصات)
سلام دوستان من می خوام یه مودم adsl بگیرم می خواستم بدونم مارک alfex خوب هست؟ قیمت گرفتم 28 تومنه.نوع مودم تو پینگ خط تاثیری داره؟
توصیه میشه خوب بگردید مارک Asus 602 Combo و برای وایرلس Asus 604g بخرید اگه پیدا نشد مودم های دیگه اون قدر فرق ندارند میشه D-link یا Level One بخرید.(در هر صورت خیلی مودم مهمه چون اولا یک بار میخریدش و باید خوب باشه چون روی کیفیت شما بسیار تاثیر داره دوما مودم خوب مشکلی پیش نمیاد و داغ نمیکنه یا نمیسوزه!با گارنتی هم بخرید معمولا 2 سال تعویض و 5 سال خدمات هست)

آخرین ویرایش:
سوال در مورد پینگ داشتم.برای بازی کردن فقط پینگ مهم هست.؟؟؟
یعنی مثلا یکی سرعت 256 داره و پینگش 230 و کسی دیگر سرعت 512 داره و پینگ250.
اونی که سرعت 256 داره بهتر میتونه بازی کنه؟؟؟یعنی سرعت هیچ تاثیری نداره؟؟و مهم پینگ هست؟
2: پینگ adsl شرکتی که سرعت 128 داره 240 هست.ایا اگر من از همون شرکت adsl با سرعت 512 بگیرم.پینگش پایین تر میاد وبهتر میشه؟ یعنی مقدار پینگ میتونه ربطی به سرعت داشته باشه؟؟؟؟

نه سرعت هم مهم هست . ولی مثلا با یه 128 که پینگش 230-215 باشه هم میتونی راحت بازی کنی.ربطی هم به سرعت نداره زیاد.من 512 دیدم که پینگش 280 بوده 128 هم دیدم که 216 بوده.

ميگما دوستان ميخوام از اینترنت شاتل تهران سرويس 128 بگيرم ، گفتن که مودم های Asus به خطاشون سازگاره! حالا ميخواستم بهترين مدل مودم های 2 پورت و وايرلس Asus رو بدونم ، لطفا چند مدل از این مارک رو بهم با قيمت هاش معرفی کنيد ، واقعا ممنون

خوش به حال شما.من در بابلسر زندگی میکنم و فقط یک شرکت ارائه میده.
رفتم یک adsl 512 گرفتم با محدودیت 2 گیگ گرفتم 54 تومان.بیشتر از این در لیستش نبود و من هم چون اطلاع زیادی از adsl نداشتم و فکر میکردم محدودیت فقط برای دونلود هست و نمیدونستم وقتی ps3 انلاین بازی کنی هم حساب میشه.
امروز زنگ زدم .بهشون گفتم اگر 4 گیگ بخوام چی.به من گفت که باید 108 تومان بدی.
یعنی دزدی تموم .
یک سوال داشتم.مثلا اگر یک شرکت با محدودیت 2 گیگ براش 15 تومان خرج برداره.اگر به من 4 گیگ بده براش چه قدر خرج میداره؟؟؟
راستی.فاصله کامپیوترم تا ps3 16 متر هست.این فاصله زیاد سرعت پینگ را پایین نمیاره؟؟؟
سوال سوم هم این هست که من نمیتونم کاری کنم که سرعت پینگ من بالاتر بره.چون شما گفتید منطقه ای هست.یعنی هیچ راه و چاره ای نداره.مثلا تو مخابرات اشنا داشته باشم و اون یک کاری برام بکنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or