پینگ مهم تر از سرعت هست به طور کل پینگ شما یعنی مقدار زمانی که یک فرمان از کامپیوتر شما به سرور میرسه و جوابش میاد رو حساب میکنند که بر حسب ms حساب میشه!
هر چه پینگه شما پایین تر باشه خوب طبیعتا زمان پاسخ دهی پایین میاد و شما سریعتر بازی میکنید یعنی لگ نخواهید داشت!
تا اونجا که من میدونم پینگ شاتل و داتک از همه پایین تر هست!منم برای همین شاتل گرفتم البته بستگی شدید به مرکز مخابراتی شما هم داره!
اگه برای کنسول میخواین 256 سرویس بگیرید با یک شرکت در منطقه شما با پینگ خوب(پرس و جو کنید)اگه کامپیوتر که فقط بازی مهمه 128 هم خوبه توفیقی سرعت بیشترش نداره مگه اینکه دانلود بخواین!
مثلا شنیدم پینگ پارس آنلاین خوب نیست زیاد!(نمیدونم دقیق)
شاتل من با اینکه 128 گرفتم اما پینگم با نیو یورک اون ور دنیا:d 250 بیشتر نشده×!
این با باکو هست!پینگم اینه!با اینکه همه با سرور باکو مشکل دارن!
اام سرعت دانلود اشتباه زده چون من با IDM همیشه سرعتم 22 هست و اصلا کم نمیشه:d
اونم به خاطر اینه سرویس های شاتل سرعت دانلود بیشتره یعنی من که 128 گرفتم سرعت آپلودم اینقدره!ولی دانلود 192 هست!از روی مودم میشه فهمید(مشخصات)
سلام دوستان من می خوام یه مودم adsl بگیرم می خواستم بدونم مارک alfex خوب هست؟ قیمت گرفتم 28 تومنه.نوع مودم تو پینگ خط تاثیری داره؟
توصیه میشه خوب بگردید مارک Asus 602 Combo و برای وایرلس Asus 604g بخرید اگه پیدا نشد مودم های دیگه اون قدر فرق ندارند میشه D-link یا Level One بخرید.(در هر صورت خیلی مودم مهمه چون اولا یک بار میخریدش و باید خوب باشه چون روی کیفیت شما بسیار تاثیر داره دوما مودم خوب مشکلی پیش نمیاد و داغ نمیکنه یا نمیسوزه!با گارنتی هم بخرید معمولا 2 سال تعویض و 5 سال خدمات هست)