اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ديروز زنگ زدن خونمون user & pass دادن از صبانت.
بعد من رفتم connection ساختم.وقتي رو connect ميزنم بلافاصله , سريع ميگه account تموم شده.
مودمم همين asus 604 g هستش.
من فكر كنم مشكل از مودمه.
حالا قبلا اگه تو ie يا mozilla ميزدي 192.168.1 تنضيمات مودم ميومد.الان كه ديگه هيچي نمياد.
windows عوض كردم.
اصلا صبانت با اين مودم سازگاره؟
تو رو خدا بگين من چي كار كنم؟؟.
مرثي ... منم صبا دارم g6 تو 10 روز مصرف شده ساعتایی که من نبودمم مصرف کرده مودمم همونه خودشون گفتن از dlink بهتره نمی دونم چشه تو زنگ زدی بهشون چه سرویسی داری

آخرین ویرایش:
منم صبا دارم g6 تو 10 روز مصرف شده ساعتایی که من نبودمم مصرف کرده مودمم همونه خودشون گفتن از dlink بهتره نمی دونم چشه تو زنگ زدی بهشون چه سرویسی داری
سلام به همه.
بعد من رفتم connection ساختم.وقتي رو connect ميزنم بلافاصله , سريع ميگه account تموم شده.
حالا قبلا اگه تو ie يا mozilla ميزدي 192.168.1 تنضيمات مودم ميومد.الان كه ديگه هيچي نمياد.
windows عوض كردم.
مرثي ...

منم صبا دارم g6 تو 10 روز مصرف شده ساعتایی که من نبودمم مصرف کرده مودمم همونه خودشون گفتن از dlink بهتره نمی دونم چشه تو زنگ زدی بهشون چه سرویسی داری

512kb

windows عوض كردم.

مرثي ...
حالا من چي كار كنم.كسي نبود ديگه؟؟؟

آخرین ویرایش:
512kb

windows عوض كردم.

مرثي ...
زنگ بزن شرکت بگو منم امروز گفتم

میگم این متن بالارو میخواین منم بزنم تو پستم!!!!هر کی یک پسته دادین اینم کپی کردین توش که!!!!!
بعد پست هم چرا پست میدین!
شما ویندوز عوض کردی CD مودم رو نصب کردید یا نه؟
مرثي ... منم صبا دارم g6 تو 10 روز مصرف شده ساعتایی که من نبودمم مصرف کرده مودمم همونه خودشون گفتن از dlink بهتره نمی دونم چشه تو زنگ زدی بهشون چه سرویسی داری
خوب دوسته خوبم وقتی کار نداری مودم رو خاموش کن!!!!معلومه ویندوز آپدیت میشه یا برنامه ها ممکنه آپدیت بشن آنتی ویروس و....(مصرف میشه دیگه!!!!)
در ضمن مرسی نه مرثی!!!(با اون اولین پست بودم نه شما!)
معنيش بدون يه U فكر كنم ميشه جمجمه نه؟
آره ميلاد جان شايد هم بعضي مواقع آيپاد يا psp رو خواستم با واي فاي وصل كنم كه حتما اون موقع فقط يك استفاده دارم....حالا كار ندارم با اونا پس همون بي سيم فكر كنم بهتر باشه چون رفت و آمد كه از مسيرش فراوان هست
کلا این اسم فلسفش زیاده:d
آره ولی به جای U باید یک L گذاشت تا اون معنی رو بده:d
وایرلس هم بهترین گزینه هست و خوبیش اینه همه چیزو میشه وصل کرد بهش فقط مواظب باش همسایه هاتون یوزر پستونو ندزدن که اونام میتونن مصرف کنن:d

آخرین ویرایش:
دوستان سلام !

این تنظیمات مودم رو باید چطوری گذاشت که بشه از دو تا کانکشن استفاده کرد . (Dlink-2640T)
مثلا روز روزانه و شب شبانه ....... . (در حالی که بشه از WiFi هم استفاده کرد البته.)

میگم این متن بالارو میخواین منم بزنم تو پستم!!!!هر کی یک پسته دادین اینم کپی کردین توش که!!!!!
بعد پست هم چرا پست میدین!
شما ویندوز عوض کردی CD مودم رو نصب کردید یا نه؟
اين با lan وصل ميشه.cd نميخواد كه.اگه براي كارت شبكه رو ميگي اره ولي مودم نه.اون connection برايه modem هست كه با كارت شبكه هستش.
اصلا تو cd چيزه خاصي براي نصب نداره!!!
من فكر كنم مشكل از مودمه.چون تو سايت زده 15 گيگ محدوديت دارين.
شايد هم پسورد غلطه.ولي اين ارور ميگه اكانت تموم شده.
راستي من همه ي ip ها رو اتوماتيك دادم.موردي نداره؟
cd مودم بايد نصب كنم؟
اخرش چي كار كنم با مودمه؟؟؟

اين با lan وصل ميشه.cd نميخواد كه.اگه براي كارت شبكه رو ميگي اره ولي مودم نه.اون connection برايه modem هست كه با كارت شبكه هستش.
اصلا تو cd چيزه خاصي براي نصب نداره!!!
من فكر كنم مشكل از مودمه.چون تو سايت زده 15 گيگ محدوديت دارين.
شايد هم پسورد غلطه.ولي اين ارور ميگه اكانت تموم شده.
راستي من همه ي ip ها رو اتوماتيك دادم.موردي نداره؟
cd مودم بايد نصب كنم؟
اخرش چي كار كنم با مودمه؟؟؟
چرا دروغ بگم اصلا نفهمیدم چی گفتین!اما شما اول یک زنگ بزنید به پشتیبانیه خود چون در 99% موارد اونها سریع کار رو برطرف میکنن:smile:
fبعد چرا از Lan استفاده کردید!؟بیشتر در خارج کشور از Lan fرای اتصال به PC استفاده میشه چون سرعت بیشتری داره و اینترنت اونها هم سرعت بیشتری نسبت به توان USb داره!اما ایران به نظرم USB از همه بهتره حالا شما امشب مودم رو نصب کنید مشکلتون رو نتونستید حل کنید زنگ بزنید پشتیبانی.

سلام مودم من 604gasus هست سرعت 1m)(ping 230-187'download:88-93"upload:21-41) دارم(خوبه؟؟ )میخوام عوض کنم با 512 ( ping:235-243"download:45-55"upload:22-35 ) میشه online ps3 بازی کرد؟ هر 1ساعت بازی چقدر download(مصرف) میشه؟ همه update خاموشه از اون نیست وایرلسم قطع کردم از این چیزا نیست

سلام مودم من 604gasus هست سرعت 1m)(ping 230-187'download:88-93"upload:21-41) دارم(خوبه؟؟ )میخوام عوض کنم با 512 ( ping:235-243"download:45-55"upload:22-35 ) میشه online ps3 بازی کرد؟ هر 1ساعت بازی چقدر download(مصرف) میشه؟ همه update خاموشه از اون نیست وایرلسم قطع کردم از این چیزا نیست
دوست عزیز وقتی مودم خاموش میکنی!دیگه اصلا به نت وصل نیستی که از حجم شما کم بشه!!!!!
با 12 هم میشه بازی کرد.

دوستان سلام !

این تنظیمات مودم رو باید چطوری گذاشت که بشه از دو تا کانکشن استفاده کرد . (Dlink-2640T)
مثلا روز روزانه و شب شبانه ....... . (در حالی که بشه از WiFi هم استفاده کرد البته.)

من هم دقیقا همین سوال رو دارم تورخدا یکی کامل توضیح بده ؟؟

512kb

windows عوض كردم.

مرثي ...

یکبار مودم رو خاموش روشن کن میره ...

192.168.1.1 درسته

من وقتی یه آهنگ از یه جا دانلود می کنم دانلود نمیکنه یعنی نصفشو دانلود می کنه بعد گیر می کنه به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه..
من این مشل رو با سایت های آپلودی دارم مثل Rapidshare-megaupload ....
یهو سرعت صفر میشه و دیگر هیچ:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or